‘Journalist’ voor Volk en Vaderland Bob van Keulen likt vingers af bij politiegeweld

Bob van Keulen die op twitter actief is als BobHGL, noemt zich in zijn bio aldaar ‘trusted photographer ANP.’
Van dat ANP is Yoeri Albrecht – die tevens directeur is van de met publiek geld gefinancierde witwasmachine voor fascistische ideeën De Balie – indirect de eigenaar via diens voorzitterschap van ‘Vereniging Veronica’ waar ANP onderdeel van is.

Nou merkte deze Albrecht niet zo heel lang geleden verbolgen op dat er nog ‘types’ zijn die ‘een probleem hebben met islamofobie.’
Ziet u de ontmenselijking van iedereen die het verknipte, van haat doortrokken wereldbeeld van Albrecht niet delen: ‘types’ in plaats van ‘mensen die….’

2015-02-14-albrecht-types

Bemerkt u ook de frustratie bij Albrecht? Eigenlijk zegt ie ‘Na vijftien jaar intensieve haat-propaganda tegen alles en iedereen die we voor moslim houden, zijn er godgloeiendegodverdomme nóg steeds van die types die onze wijsheden niet voor zoete koek slikken!’ In gedachten zie je Albrecht bijna stampvoeten.

Nee, de Godwin over ‘types’ die destijds een ‘nog steeds’ probleem hadden met Jodenhaat zal ik u besparen. Goed, en voor dat ANP van Yoeri Albrecht die dus een probleem heeft met ‘van die types die een probleem hebben met islamofobie’ mag Bob van Keulen dus kiekjes schieten. Daarbij geeft hij ook overduidelijk weer waar zijn sympathieën liggen als journalist.. ik bedoel: als NSB’er die pal staat voor Volk en Vaderland.

Zo moet hij van ‘die neger’ Jerry King Luther Afriyie die ‘tekeer’ gaat tegen de politie niks hebben, activiste en wat mij betreft heldin Joke Kaviaar krijgt een smerige trap na evenals Frank van der Linde, Peter Storm en Corna Dirks. Een poging to naming and shaming door een extreemrechtse activist onder het mom van journalistiek. Niet alleen dat. Gezien het huidige klimaat in Nederland en de tientallen bedreigingen waaronder doodsbedreigingen die Frank van der Linde bijvoorbeeld krijgt, lijkt het erop dat deze Bob van Keulen van het ANP er bewust op uit is Jerry, Joke, Corna, Frank en Peter in gevaar te brengen…

Bij het geweld door de geüniformeerde tak van het fascisme (‘fascisten en staatsterroristen’ inderdaad) dat met zijn praktijken van massa-arrestaties sterk doet denken aan de dagen van Pinochet in Chili, likt dat onderkruipsel van een Van Keulen van het ANP uiteraard zijn vingers af. Met zijn scherpe blik als ware hij een echte fotojournalist, merkt Bob van Keulen ook op dat er onder de arrestanten ‘veel niet Nederlandstaligen’ zijn.

2016-11-20-bob-hgl-over-neger 2016-11-20-bob-hgl-over-neger-2
2016-11-20-bob-hgl-over-neger-3 volk-en-vaderland-jodenvraagstuk
2016-11-20-bob-hgl-over-neger-4 2016-11-20-bob-van-keulen-niet-nt

2016-11-20-bob-hgl-als-eerste

Mochten u de scherpe blik of de van hoogstaande journalistiek getuigende foto’s van die Van Keulen zijn ontgaan, dan is een zekere Sander Knura van RTL-Nieuws en Omroep West wel genegen u even te wijzen op het fantastische werk *kuch* van zijn NSB-collega die voor Volk en vaderland toch maar mooi als eerste aanwezig was en als laatste wegging bij het gebeuren.

Maar ‘leuk’ was het wel, zo’n fascistische politie-staat in actie waar grondrechten vertrapt worden. En die politiestaat kan zich de komende jaren dankzij mensen als Bob van Keulen en Sander Knura in een warme steun vanuit ‘het Volk’ verheugen. Daarom begint een betere wereld met dergelijke media als ANP, Omroep West, RTL etc. links te laten liggen want u wordt belazerd waar u bij staat en vergiftigd met haat zonder dat u het door hebt.

2016-11-20-sanderknura-over-neger 2016-11-20-sanderknura-over-neger-2