Redt de minaret

thomasvonderdunk_50

Zelden zal een volk een dermate infantiel besluit hebben genomen als het Zwitserse met haar verbod op minaretten. Geen wonder dat de PVV, die bij gebrek aan oplossin­gen voor de integratieproblematiek vooral uitblinkt in islamofobe pesterij­tjes, nu ook voor zo’n referen­dum pleit. Want laten we wel wezen: wie preten­deert dat hij ‘niets’ tegen moslims heeft, maar wel tegen minaret­ten, is óf hypocriet óf een onbenul.

Aldus Thomas von der Dunk die het nog een keertje duidelijk uitlegt in zijn column bij de Volkskrant.

1 gedachte over “Redt de minaret”

  1. Het is een groot onrecht dat de minaretten in Zwitserland verboden zijn. De minaretten maken deel uit van het geloof van de moslim. In de Heilige Koran staat heel duidelijk dat als een man zich schuldig maakt aan de zonde van Lut dat hij dan samen met de andere man met wie hij die zonde gepleegd heeft van de minaret moet worden afgeworpen. Als een moskee geen minaretten meer mag hebben dan kan men niet meer voldoen aan de opdracht die in de Heilige Koran wordt gesteld.
    Overigens is het beter dat de Heer Thomas von der Dunk zich niet laat zien in welke moskee dan ook, de (varkens-) leren broek die hij vaak draagt zou wellicht de indruk kunnen wekken dat hij bij het volk van Lut hoort.

Reacties zijn gesloten.