Het Volk: fascistisch gebroed van eigen bodem

Columniste en activiste Anne Fleur Dekker moet voor haar eigen veiligheid onderduiken, aangezien zij (en haar familie) door PVV- en FvD-aanhangers met de dood wordt bedreigd. Want ze heeft de euvele moed om Wilders en Baudet openlijk te bekritiseren.

Dat is natuurlijk een onprettige waarheid, dus laten we gauw de full denial knop weer omzetten:

  • Welnee, dit heeft natuuuuuurlijk niets te maken met fascisme of zelfs maar extreem rechts;
  • Welnee, al die gasten menen dat niet echt en ze zouden nooooooooit iets onaardigs doen, want per slot van rekening hebben zij Verheven Joods-Gristelijke Waarden;
  • Je mag best iemand met de dood bedreigen want wij hebben hier Vrijheid van Meningsuiting. Zij moet natuurlijk wel ff d’r bek houden.
  • Eigen schuld, want het komt door haar dat de PVV en het FvD niet samen een meerderheid hebben behaald terwijl dat wel De Wil Van Het Volk was;
  • Dit is niet waar want Links is altijd gewelddadig, de kogel kwam van links en kijk maar naar al die AFA gasten, die zijn pas gewelddadig.

Enzovoort.

Nu de gemoederen weer bedaard zijn en alle neuzen één kant op staan – die van rechtsbruin – gauw doorzappen met een biertje erbij, toch?

 

Zo.

Dan volgt nu het gedeelte voor mensen met meer dan één hersencel. Als je Anne Fleur wilt ondersteunen, volg haar dan op twitter en steek je solidariteit niet onder stoelen of banken.

Meer:

Columnist Anne Fleur Dekker ondergedoken na doodsbedreigingen aanhangers van PVV en FvD

Thierry Baudet is Wilders in schaapskleren

P.S.: aan alle mensen die zo nodig #ikbencharlie moesten roepen, jullie snappen natuurlijk wel dat #ikbenannefleur wel het minste is dat je zou kunnen doen om verlichting te brengen in jullie duistere deken van hypocrisie, toch?