Islamisering: de keiharde feiten

De geest is uit de fles en laat zich zomaar niet terugstoppen; een substantieel deel van de Nederlanders maakt zich oprecht zorgen over een ernstig probleem; de islamisering van Nederland, ja zelfs van Europa, zo niet de hele wereld.

Men spreekt van een “tsunami” van islamisering (uit juridische overwegingen spreekt men niet over “moslims” al is het mij een raadsel hoe je kan islamiseren zonder moslims). Men spreekt zelfs over “Eurabië“, een schetenwappelijke theorie die de “tsunami” van (in dit geval dan weer wel) moslims in Europa zou moeten verklaren.

Men heeft een voorman, De Grote Leider, die de dingen die “niemand durft te zeggen”, de problemen, tenminste eindelijk benoemt. Decennia lang heeft een “linkse dictatuur” (bestaande uit CDA/VVD – kabinetten) dit onmogelijk gemaakt. En nu nog steeds durft niemand iets te zeggen. Echt, lees er de reactiepanelen van Telegraaf, Elsevier, Geenstijl e.d. maar op na; niemand durft iets te zeggen over moslims.

Om Nederland te bevrijden van de dictatuur van linkse CDA/VVD – kabinetten heeft men MASSAAL op de PVV gestemd die dus tegenwoordig een revolutionair CDA/VVD – kabinet gedoogt.

Afbeelding gejat van weblog sargasso

Bijgaande figuur maakt overigens duidelijk waarom je het eigenlijk niet over “moslims” moet hebben als je het wel over “islamisering” wil hebben -> gebrek aan moslims.

We praten over serieuze zorgen voor wat betreft de islamisering; zaken als halal vlees in de supermarkt, halal voedsel in de gevangenissen, maar ook broodjes (zonder ham) voor politieagenten zetten kwaad bloed. Daarnaast kennen we het probleem van de gescheiden loketten, waar precies weet ik niet maar ze schijnen te bestaan. Gescheiden loketten, ik weet eigenlijk niet precies wat ik me erbij moet voorstellen maar het is ongetwijfeld vreselijk.

Een van de zaken die ze het hoogst zit is het zogenaamde “gescheiden zwemmen”. Dit schijnt echt verschrikkelijk te zijn want ik hoor mensen er al 10 jaar over klagen. Gescheiden zwemmen, nee dat is inderdaad niet mis.

Ik zou bijna nog vergeten dat het wel eens voorkomt dat er soms mensen (dat zijn dan niet eens moslims) afbeeldingen van varkentjes verwijderen omdat moslims daar aanstoot aan zouden (kunnen) nemen.

Naast de profetieën van De Grote Leider, heeft het Nederlandse volksdeel dat zich oprecht zorgen maakt over het gescheiden zwemmen ook andere deskundigen in de arm genomen. Een voorbeeld is “wetenschapper” Hans Jansen.

U kent die reclame misschien wel “Nederland wordt steeds slimmer”, en ja dat is een feit. Samen met “wetenschappers” als genoemde Hans Jansen wordt het Nederlandse volk steeds intelligenter op het gebied van moslims, islams en islamisering.

Ook wij proberen een steentje bij te dragen op het gebied van voorlichting, trouwens.

Hieronder vindt u bijvoorbeeld een “leerzaam” videootje met in de hoofdrol “wetenschapper” Hans Jansen, de man voor wie “het proces van de eeuw” werd stilgelegd aangezien hij acuut als getuige-deskundige diende te worden gehoord.

4 gedachten over “Islamisering: de keiharde feiten”

  1. Geert & co. zien ook over het hoofd dat volgens de laatste cijfers (2009) slechts 35% v.d. moslims minstens 1 keer per maand de moskee bezoeken. De meerderheid doet dat dus niet. Nou dan vraag ik me ernstig af hoe je een islamisering kan hebben als de meerderheid van de nederlandse moslims niet eens de moeite neemt om minimaal 1 keer per maand naar de moskee te gaan.
    http://mbalax.fileave.com/Kerk-%20en%20moskeebezoek.htm

  2. @3 als dit volgens jou symbool staat voor de hele moslim wereld….hoe ziet dan de chtistenwereld er volgens jou uit met al het misbruik in de katholieke kerk (heb ik gelukkig geen youtube filmpje van). Dit wat je trots laat zien is niet goed, maar dat zal ook 99% van de moslims vinden, dus ik snap je punt niet zo…

Reacties zijn gesloten.