Voormalige verzetskrant geeft haatpraters podium

Van de in de Tweede Wereldoorlog begonnen verzetskranten zijn er niet veel meer over. De Waarheid is samen met de CPN ten onder gegaan, Het Vrije Volk is via fusies een onderdeel van de AD geworden (en hun naam gekaapt door neofascisten)  De Typhoon in de Zaanstreek is weggefuseerd naar het Noord-Hollands dagblad  etc. etc. Eigenlijk zijn van de oude verzetskranten dus alleen het Parool en Trouw over…

Het was de voormalige verzetskrant Trouw welke gisteren uitgebreid podium gaf aan de haatpraat van Wilders en De Graaf, deze heren staken zoveel veren in het gat van Roel Kuiper, ChristenUnie-lijsttrekker voor de Eerste Kamer dat deze zich ondertussen een pauw moet voelen.

En waarom deze adoratie voor Roel Kuiper? Wel, deze Gristenbroeder, waarschijnlijk al bij de ChristenUnie in de tijd dat deze nog lijstverbindingen met de SGP aanging, wenscht een grondwettelijk verbod op de sharia in Nederland.

“Gekke Geert” en “Machiel de randdebiel”  braken er in Trouw weer donkerbruin op los. Wat dacht u van de volgende stukjes haatpraat:

We zien sharia-infiltratie bij politie en justitie. De politiekorpsen Haaglanden en Amsterdam-Amstelland hebben cellen met stippen en windrozen die de richting van Mekka aangeven. Vrouwelijke agenten moeten accepteren dat zij geen hand krijgen. Een islamitische advocaat hoeft niet op te staan voor rechters die de rechtszaal binnenkomen.

Jawel, op de vloeren van de Haagse cellen staat de moslim gebedsrichting aangegeven, dat kunnen we natuurlijk niet hebben; je zou maar een Haags of parlementair PVV-fractielid wezen. Geef je eens lekker een kopstoot, pis je in een brievenbus of rij je dronken rond dan wil je bij een eventuele arrestatie natuurlijk niet op je celvloer met de Islam geconfronteerd worden.

We zien sharia-infiltratie bij defensie. Er zijn legerimams. Er worden halalmaaltijden aangeboden in kantines.

Wow, dat is toch wel pure sharia-infiltratie… en dat moet problemen gaan geven met de krijgsmacht, want vanaf 2003 is de krijgmacht al aan het hindoeïficeren,

al vanaf voor de Tweede Wereldoorlog wordt onze krijgsmacht gejudificeerd,

en wat te denken van de humanistificering van de krijgmacht; de oudste melding van een humanistisch legerraadsman vond ik van 1964,

en dan hebben we ook al eeuwen de kerstening via legeraalmoezeniers.

Dus de PVV is verstandig aan het waarschuwen, want voor je het weet verzamelen al die leger reli-leiders een eigen groepje soldaten om zich heen en heb je een oorlog tussen de verschillende groepen die de krijgsmacht proberen te x-ificeren .

En dan de halal maaltijden: tja, dat kan natuurlijk niet, dat je naast koosjer maaltijden en hindoemaaltijden ook nog halal voedsel aanbied, als dat allemaal in één vrieskastje moet hebben de Joodse militairen misschien minder keuze in hun maaltijden en krijgt Geert klachten van zijn goede vriend Lieberman…

Verder moet u al die bruine schoonheid maar in Trouw aanschouwen, waar Wilders en De Graaf nog wat meer voorbeelden van die verschrikkelijke sharia-infiltratie van onze samenleving geven, zoals het bestaan van islamitische scholen, vrouwen die liever geen mannelijke dokters hebben enz. enz. …   Ik vraag me trouwens toch af wat de verzetslieden die Trouw op hebben gezet er van zouden denken; Wilders en De Graaf krijgen in hun krant de kans precies zo tegen Moslims te agiteren als Mussert in hun tijd in de Telegraaf tegen Joden te keer ging.

(Wel baard maar niet gevaarlijk; legeraalmoezenier Vrigt)

3 gedachten over “Voormalige verzetskrant geeft haatpraters podium”

  1. Waarom de voormalige verzetskrant TROUW haar adoratie voor Roel Kuiper -en de PVV in’t algemeen- laat blijken 😕 ?

    Misschien omdat een redactrice aldaar, die bepaald geen draaier is maar toevallig wel die naam draagt, daar de scepter zwaait terwijl dat wordt getolereerd door een hoofdredacteur die in zijn nieuwjaarstoespraak nota bene voor meer diepgang in de krant pleitte… 🙄 !!

  2. Wat ik nog veel opvallender vind is waar Wilders het NIET over heeft. Waar is de ‘ -stop de- massa-immigratie uit moslimlanden’ gebleven? Tot voor een klein jaar was dat een stopwoordje voor PVV’ers. Je hoort ze er nauwelijks meer over.
    Komt natuurlijk door Nyfer en het regeerakkoord, maar het is toch opvallend.
    Stop de islamisering = stop de massa-immigratie uit moslimlanden. Ook de Wildersgelovigen hebben moslimlanden allemaal veranderd in niet-westers (en zelfs allochtonen), waarmee zondermeer het 100% rascistische pad definitief is ingeslagen en iedere schijn is verlaten.

  3. #3 vandyke: Inderdaad. Die “massa-immigratie” werkt niet meer voor Wilders. Daarom nu gemierd over halal-maaltijden en hoofddoeken. En imams in het leger? Een oude traditie bij het KNIL. Ongeveer een derde van de Molukse Knil-huurlingen in NL Indië was moslim en werd rijkelijk voorzien van korans. Dezelfde Korans, die van de PVV niet in Uruzgan mochten worden verpreid door de Nederlandse “opbouwmissie”. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.