11 gedachten over “Artikel “moslimbashen voor beginners” valt slecht bij PVV-aanhang”

 1. Ik kon er wel om lachen, niks geen lange tenen. Het allergrappigste is ook de omgekeerde ironie: er valt bijv. helemaal niets positiefs over moslims te melden dus dat lachwekkende stukje van de allahtonen-weblog staat vol diepe waarheden hoewel het zo niet bedoeld is.
  Gehoord dat de Maleisische mossels kerken in brand steken omdat het “alleen aan moslims toegestaan is om de naam Allah uit te spreken”? Telkens als je denkt ach nee die moslims hebben nu wel het dieptepunt van achterlijkheid bereikt wordt je opnieuw verrast door een nieuwe idiotie, terug te brengen naar de psychoses van Mohammed met zijn van giftig speeksel druipende haatbek.

 2. Even kijken of jouw reactie geanalyseerd kan worden naar aanleiding van het artikeltje.

 3. En ja hoor. Er slaan er heleboel op jouw manier van reageren. Ik pik er eentje uit;

  Hanteer de volgende overzichtelijke vergelijking: allochtoon = moslim = extremist.

  Verder pas je er heleboel toe. Ik zou jou geen beginnend moslim-basher willen noemen, jij bent duidelijk in een vergevorderd stadium.

 4. Ja kijk….natuurlijk is niet elke moslim er ook eentje die zich in een vliegtuig opblaast, dat weet ik ook wel. Maar dat is dan gewoon omdat hij geen echte goeie moslim is!
  Je kan de moslim-gemeenschap vergelijken met een maffia-organisatie. Je hebt de kapo’s die de bevelen geven, de huurmoordenaars zelf, maar daaronder heb je een veelheid van boekhouders, chauffeurs,portiers in de bordelen etc. Die hebben strikt genomen geen bloed aan de handen maar zitten wel tot aan hun nek in de georganiseerde misdaad.
  Trouwens ik vindt het telen van 6 tot 8 kleine moslimpjes in een omgeving die daar helemaal niet van gediend is ook al een vorm van terrorisme.

  Wat dat moslimbashen betreft: ik zou het eerder plaatsvervangend moslimbashen noemen, want jullie als niet-moslims(neem ik toch aan) moeten dat allemaal maar ondergaan 😉 , de moslimpjes zelf hebben daar maar heel beperkt last van want op Islam-sites word ik gemiddeld na 5 posts(als de mods in de moskee zitten of slapen) of eentje( als ze thuis zijn) permanent geband!

 5. Ik zal het je sterker vertellen; kun jij 1 website laten zien waar jij geen permanente ban hebt?

  Ik ben benieuwd.

  Deze site moet toch wel het toppunt van vrije meningsuiting voor jou zijn. Of niet soms?

 6. @ Mercator
  Ik heb zulke preken gehoord op sites waar jij komt merc. Daar wordt gepredikt dat er geen goede moslim bestaat. En on jouw te quoten: Maar dat is dan gewoon omdat hij geen echte goeie moslim is! Dat betekent dat 99.9% geen goede moslin is, als ik jouw redenering mag volgen.

 7. Het is een plicht van elke moslim om zich op te blazen voor het Ware Geloof. De Hel voor de Moslims zit dan ook afgeladen vol met Slechte Moslims.
  Vanuit de moslim-doctrine zijn idd alleen de Jihadisten de ware broeders, en zo worden ze ook in de zogezegd gematigde moslimkringen beschouwd.
  Als al eens een geïntegreerde moslim afstand neemt van terrorisme komt er altijd het zinnetje achter “…maar hij heeft het toch wel zélf gezocht hé”. Kijk maar s op http://www.ontdekislam.nl, daar verlustigen ze zich nu al in de moord op Wilders !

 8. en als dat land waar die moslims vandaan komen geen moslimland is wegens een strikte scheiding tussen kerk en staat zoals turkije , moet die moslim daar dan ook blijven?

Reacties zijn gesloten.