Faciliteren van terreur

Met veel vertoon werd het bekend gemaakt: arrestaties in de Schilderswijk en het afpakken van de paspoorten van mensen waarvan het vermoeden bestond dat ze zich hebben laten verleiden naar het Midden Oosten te gaan omwille van ‘de jihad.’
Vermoeden. Want tegenwoordig is in de politie-staat Nederland een vermoeden reeds genoeg om zonder uitspraak van een rechter gedaan na gedegen afweging van het wettig en controleerbaar verkregen beschikbare bewijs en zonder verweer van degene die het betreft maatregelen op te leggen als daar zijn intrekking paspoort en uit huis plaatsing minderjarige kinderen.
Verder is iedereen bij voorbaat reeds verdachte gezien het karakter van maatregelen welke de regering ingevoerd heeft en nog wil invoeren zogenaamd om Nederland te beschermen tegen terreur.
Dat wil zeggen: bescherming tegen datgene wat de bruine Nederlandse regering beschouwt als terreur.
Want wat de bevriende staat Israël aanricht ziet de Nederlandse regering zeer zeker niet als terreur.
Maar wat de Koerdische beweging PKK deed weer wel. Hè? ‘Deed’? Ja, want al na gelang de ‘inzichten’ van met name de Amerikanen – aan wie elke regering in Nederland, bruin of niet, uiteindelijk onderhorig is – kan de terroristische beweging van vandaag zomaar ineens de bondgenoot van morgen zijn waar Nederlanders die dat zouden willen,, zich dan probleemloos bij aan kunnen sluiten.

Maar over dergelijke maatregelen als intrekken van paspoorten en het uit huis plaatsen van minderjarige kinderen (je kunt ook gewoon zeggen: het uiteen rukken van gezinnen) op grond van slechts een vermoeden.
Als dit zou gebeuren in Rusland of Guatemala zou het staats-terreur heten.
Hier accepteren de goedgelovige zombies welke nog steeds denken in een vrij en democratisch land te leven de staats-propaganda welke hen door een volkomen kritiekloze pers wordt voorgeschoteld en welke moet verdoezelen dat in ijltempo democratische rechten (vrijheid van reizen bijvoorbeeld door het vastleggen van reisgegevens en intrekking naar believen van paspoorten bijvoorbeeld) worden afgebroken.

Maar je kunt argumenteren wat je wilt, aantonen wat je wilt, je zal altijd mensen hebben die een plaat voor hun kop hebben van hier tot ver voorbij het Midden Oosten.
Zulke mensen zijn bijvoorbeeld vader Ab, zijn vrouw Anja en hun kinderen.

2014-09-01 Gezin vrijwilligers IDF Zij gaan voor drie weken werken als vrijwilliger in het leger dat 504 kinderen recent heeft vermoord naast nog zo’n andere 1600 slachtoffers waaronder – en dat is een genocidale praktijk volgens de Vierde Conventie van Geneve – hele families.
Stelt u zich voor: hele families die een paar weken geleden nog bestonden zijn er niet meer. Vermoord. Net zoals hele families nadat ze in Westerbork ooit op een trein werden gezet een paar dagen later niet meer bestonden.
En voor een leger en een land waarvan de leiders het kennelijk historisch noodzakelijk vonden om hele vreedzame families en 504 kinderen te vermoorden gaan vader Ab en moeder Anja met hun kinderen hand en spandiensten verrichten.
Nee, natuurlijk niet: ze zullen geen wapens geen wapens hanteren. Ze zullen eigenhandig vast geen mensen doden maar het maakt hun medeplichtigheid aan de wandaden van de Zionistische leiders en het Israëlische leger er niet minder om.
Hen wordt het paspoort niet afgenomen door een regering die zich volkomen empathieloos heeft getoond ten aanzien van het verschrikkelijke lot van burgers en met name de kinderen in het getto van Gaza.
2014-07-16 Gedode kinderen Gaza 2Het feit dat vader Ab, moeder Anja en hun kinderen (waarom doen ze me toch denken aan circa 33000 vrijwilligers van de Waffen-SS?) door de Nederlandse regering geen stro breed in de weg gelegd worden bij hun onzalige, misselijkmakende plannen – in tegenstelling tot een aantal mensen in Huizen waarvan (ik kan het niet genoeg benadrukken) slechts een vermoeden bestond – is niet slechts meten met twee maten. Het is faciliteren van terreur.
Net als het feit Nederlandse bedrijven toe te staan van overheidswege schaamteloos te profiteren van alle aangerichte ellende.

Ook dat is faciliteren van terreur.

3 gedachten over “Faciliteren van terreur”

 1. De Rechtstaat werkt niet met vermoedens.
  De Rechtstat werkt met bewijzen en beoordeling door de Rechter.

  Met “vermoedens voor…” had Erich Honecker beroemd Premier van DDR de Oost-Europese gevangenissen zonder bewijzen met mensen vol gepropt.
  De Totalitaire Orweliaanse staat doet nu precies hetzelfde.

  De Democratie is dood.
  (Misschien was dit juist de bedoeling van al deze oorlogen?)

 2. Ralph, ben het helemaal met je eens. De nederlandse regering zou deze opbouwwerkers moete faciliteren met sponsoren van vliegtickets voor een ieder die daar opbouwwerk wil gaan bedrijven. Daarbij wil ik nog in het midden laten of de paspoorten voor of achteraf in beslag genomen moet worden.

 3. “Misschien bevalt het wel zo goed, dat ze nog een keer met z’n allen op werkvakantie gaan, komt ter tafel. Vader Ab stribbelt direct tegen: zes vliegtickets naar Israël zijn niet goedkoop. Gegniffel onder zijn kinderen, die niet vies zijn van een scherpe grap. Margreet: ‘Je lijkt wel een Jood!’ ”

  Hoe verknipt en ziek kan je zijn.

Reacties zijn gesloten.