CIDI crimineel & Lodewijk Asscher idem

Toen Esther Voet (die de dood van platgereden fascisten als een gemis beziet) van het CIDI de genocidale orgie van geweld door Israël tegen de bewoners van het getto van Gaza die naast zo’n zestienhonderd dode volwassenen ook resulteerde in de moord op meer dan vijfhonderd kinderen ‘niet buitenproportioneel’ noemde, was de minister van schedelmeetzaken Lodewijk Asscher – die normaal gesproken niet te beroerd is om met veel lawaai zijn aanhangers te mobiliseren zoals wij hebben vernomen vorig jaar – stil.

Maar noem het CIDI op grond van het bovenstaande een ‘criminele organisatie’ en de minister die Nederland heeft gereduceerd tot een apartheidsstaat die de terreur van Israël faciliteert, is er als de kippen bij om je ‘antisemitisme’ te verwijten.
Het overkwam Sparta-keeper Khalid Sinouh.

Dus: wat we zien is dat Lodewijk Asscher het heel gewoon vindt mee te doen aan een spelletje dat op touw is gezet door een gore nazi – dezelfde die vorig jaar de vertoning van wat is gaan heten ‘Dertigledendebat over het ‘Marokkanenprobleem’ in de Tweede Kamer entameerde – om iemand die zijn mond opendoet en zich niet moreel medeplichtig maakt aan gruweldaden door te zwijgen en de andere kant op te kijken middels verwijten van ‘antisemitisme’ het leven te vergallen.
De bedoeling is duidelijk: Asscher (die niet roomblanke mensen van buitenlandse komaf zijn versie van de Ariërverklaring wil laten tekenen) maakt al dan niet in samenwerking met de tweedekans nazi’s van vandaag wel even uit wie ‘terroristen’ zijn en wie vooral niet en dat je in het laatste geval maar beter je waffel kunt houden wil je niet voor je leven gebrandmerkt worden als zijnde een ‘antisemiet.’
Ik zal het kort houden: ik ben het met Khalid Sinouh roerend eens dat het CIDI een criminele organisatie is (niks meer dan het propagandaverlengstuk van een genocidale staat) die wat mij betreft asap mag verdwijnen en eraan toevoegen dat Lodewijk Asscher een (racistische) crimineel is.

5 gedachten over “CIDI crimineel & Lodewijk Asscher idem”

 1. Lees Presser over de Joodsche Raad met Asscher en Cohen als hoofdrolspelers. Hun motief: ‘we moeten de beste Joden voor dit land zien te behouden; de rest kan gaan.

 2. Helemaal eens met Jeroen. De ouders of grootouders hebben hier niets mee te maken evenmin als het al of niet joods zijn van die vent. Het gaat over Lodewijk Asscher en diens beleid als minister, that’s all.

 3. Sorry hoor, het gaat niet over wel of niet schuldig aan het verleden maar..
  een onverwerkt of ontkend verleden heeft de neiging zich te herhalen!

  En ergens heeft het een filosemitische/zionistische tendens die ook geschiedkundig verbonden is met het christendom, die enerzijds de joden benijdt en daarom ook haat!
  http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/geschiedenis/22465-religieuze-geschiedenis-joden-45-bloedsprookje.html

  Lijsten en polemieken, http://www.wfhermans.net/weinreb/index.htm
  Achteraf praten is uiteraard een ander verhaal dan door de gebeurtenissen voortgedreven worden!

 4. Pingback: Ronny Naftaniel: Breivik-lover aanwinst voor debat, posters gruweldaden heilstaat Israël niet | Krapuul

Reacties zijn gesloten.