Bij de stuitende volksverlakkerij van Bruin I

Bij de presentatie van regeer- en gedoogakkoorden zei Wilders dat de maatregelen moeten kunnen leiden tot een kwart minder asielinstroom over de gehele linie, 30 procent minder reguliere instroom en een halvering van de instroom van niet-westerse migranten.

Dat je dan praat over echt super-minimale aantallen weet echt iedereen die de laatste 10 jaar wel eens een migratiecijfer heeft bekeken.

Alleen Het Volk, die weten dat niet.

Dus het is de bruine brievenbuspisvingerlikkers er echt alles aan gelegen om koste wat kost het spookverhaaltje “massa-immigratie” in stand te houden.

Echt koste wat kost.

Als straks het achterlijke voor de gek gehouden Volk er eindelijk ook achter komt dat het eigenlijk best wel meevalt, die “massa-immigratie”, dan zou, met een beetje pech, de Goudgele Rakker er misschien nog wel eens goede sier mee kunnen maken ook.

Ik bedoel je moet er niet aan denken maar je weet het niet.

Dankzij de comateuze schertsfiguren die zich in Nederland “journalist” durven te noemen, zal het nog wel even duren voordat iedereen echt het snapt dat “massa-immigratie uit niet-westerse landen” in Nederland zo goed als niet bestaat.

Gelukkig, beter laat dan nooit, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, begint nu de oppositie in de Tweede Kamer een beetje wakker te worden en die willen nu eigenlijk wel eens weten hoe dat zit, die “massa-immigratie uit niet-westerse landen”.

“Geef ons nou eens wat cijfers, over die halvering van de instroom van niet-westerse migranten, waar praten we eigenlijk over, meneer Rutte?

Nou mooi dat ze naar een antwoord op die vraag kunnen fluiten.

Want CDA, VVD, PVV en SGP blokkeren dat namelijk.

Het is namelijk helemaal niet de bedoeling dat wij er achter komen hoe dat zit.

De bedriegers van CDA, VVD, PVV en SGP verkopen nog liever hun moeder dan dat ze die cijfers geven.

Wat zijn nou die cijfers? Meneer Rutte? Meneer Wilders?

Noem die cijfers toch eens.

En euh, journaille, VRAAG toch eens om die cijfers wanneer je weer eens zo’n massa-immigratie hystericus voor de microfoons hebt.

Je hebt straks bijvoorbeeld wel weer een gesprek met de minister-president. Vraag om dat cijfer.

Ik weet het goed gemaakt met jullie; maak die cijfers bekend. En maak die cijfers zo godsgruwelijk bekend dat zelfs de meest achterlijke boer uit Schin op Geul ze kan opdreunen. Dan horen jullie mij gewoon niet meer. Deal?

Dus resumerend; die tsunami, die massa-immigratie, die kwart minder asielinstroom over de gehele linie, 30 procent minder reguliere instroom en een halvering van de instroom van niet-westerse migranten.

De cijfers graag.

Maak die bekend.

5 gedachten over “Bij de stuitende volksverlakkerij van Bruin I”

 1. Het is absurd dat het kabinet niet verplicht is om deze afspraken vrij te geven. Openbaarheid van bestuur hoort in een democratische rechtstaat.

 2. Tja, toen de PVV om cijfers vroeg over de kosten van de gevolgen van de massa immigratie kregen ze die ook niet, dus kan Wilders cs nu een lange neus trekken naar de oppositie, lekker puh… wij geen cijfertjes, jullie ook geen cijfertjes.

 3. 😳 “dat zelfs de meest achterlijke boer uit Schin op Geul”. 😳 😳 Is dat niet in Limburg? 😮 Waarom Schin op Geul? Waarom niet Lutjebroek of Hoorn? 😡

 4. “Want CDA, VVD, PVV en SGP blokkeren dat namelijk.
  Het is namelijk helemaal niet de bedoeling dat wij er achter komen hoe dat zit.
  De bedriegers van CDA, VVD, PVV en SGP verkopen nog liever hun moeder dan dat ze die cijfers geven.”

  Heb je hier mooi samengevat de beginselen van rechts en ultra-rechts politiek gestel.
  Hou ze dom! (roep effe Wilders dat ie ze wat tegen links/buitenlanders opjaagt) en blijf lekker in Leugen regeren.

Reacties zijn gesloten.