Zielige mensjes – vandaag: Tim Engelbart

Hoe vreselijk zwaar sommige mensen het hebben kun je bijvoorbeeld goed nalezen op sites als telegraf en dagelijksenonsens. Meestal moet je het dan in de reacties zoeken. Maar bij dagelijksenonsens hebben ze dus Tim Engelbart, rechts bloggertje dat we hier al vaker gezien hebben, en deze man scoort, zelfs naar dagelijksenonsens normen, HUIZENHOOG in de categorie Aller Meelijwekkendsten jankdroopies der Nederlanden.

Aller Tijden dus he.

Ik geef toe de concurrentie is wat dat betreft op rechts gewoon KILLING. Ik kan wel aan het zakdoekjes uitdelen (per mail en per tweet) blijven. Maar dat doe ik natuurlijk niet dus block ik dat soort gastjes meestal gewoon.

Anyway, het is eigenlijk altijd vette boehoehoehoehoe en waterlanders zoals ook in dit voorbeeldje.

Dit keer had Tim Engelbart namelijk een fotootje gezien van de dubbele paspoortmuts bij de PVV die per abuis helemaal was vergeten dat ze, behalve Nederlander, ook een Turk was.

Kan gebeuren nietwaar? Ik bedoel dat je niet weet dat je een Turk bent natuurlijk. Dit lijkt me de normaalste zaak van de wereld als je PVV’er bent.

Maar wat ziet Tim Engelbart met zijn scherpe rechtse parablikje?

Een onflatteuze foto!!!!

Een anti-PVV-complot op de Telegraaf!!! WAAROM overkomt zoiets nou ALTIJD de PVV en NOOIT een links persoon!?

WOEST was hij en hij klom in zijn rechtse jammerpennetje en schreef bijgaand artikeltje, waarvan hieronder een screenshotje.

De reageerders bij dagelijksenonsens merken het niet eens. Zo gewoon dat ze zijn aan die continu leegblubberende rioolpijp vol gejank en gejammer daaro.

7 gedachten over “Zielige mensjes – vandaag: Tim Engelbart”

 1. En de stakker is niet eens in staat de naam van dat halfturkse PVV-licht goed weer te geven, hij noemt haar Kouwenhoven…

 2. “Kan gebeuren nietwaar? Ik bedoel dat je niet weet dat je een Turk bent natuurlijk. Dit lijkt me de normaalste zaak van de wereld als je PVV’er bent.”

  Ha-ha-ha, ho-ho-ho! 😆 😆 😆

 3. Ik zou trouwens best eens de foto willen zien van het ongeluk waarbij Wilders perongeluk zijn pen in zijn neusgat liet schieten en daarmee zichzelf auto-lobotomiteerde , of zou dat al in zin jeugd zijn gebeurd ????

 4. Al Bakrastani Schreef:

  Ik zou trouwens best eens de foto willen zien van het ongeluk waarbij Wilders perongeluk zijn pen in zijn neusgat liet schieten en daarmee zichzelf auto-lobotomiteerde , of zou dat al in zin jeugd zijn gebeurd ????

  Daarom zit ie af en toe ongedwongen met zijn rechter oog tegen mensen te knipogen.

 5. Dit is Geerts protest, hij trekt hier een lange (varkens)neus naar alles en iedereen die hem beschimpt. Niks mis mee toch met varkens?

 6. `Maar wat ziet Tim Engelbart met zijn scherpe rechtse parablikje? Een onflatteuze foto!!!!’

  Nou, ik heb nog nooit een PVV-type elegant op een foto zien staan. Fotogeniek zijn ze niet bepaald met hun spasmodische trekken om hun krampachtig samengetrokken kakementen. Ook Fleur Agema en dat mens van Stassen zijn lelijk, net of foto- en video-opnamen van hen een lucht van oude zure haring verspreiden.

 7. Nou, ik vind die foto van Wilders best flatteus. Het schrijfgerei suggereert ten onrechte, dat we hier met een intellectueel van doen hebben. De hele pose is erop gericht, dat de kijker denkt dat daar een diepe denker zit, die zich niet ontziet, zijn neus te pijnigen, om één van zijn geniale invallen geboren te doen worden. De gepijnigde Neus staat ook symbool voor het grote Lijden van de Leider, die immers al jaren niet meer thuis slaapt. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.