Raar gedrag Wilders op twitter gaat gewoon door

twitterOp 15 december werd geconstateerd dat Wilders’ Twitter account was “suspended due to strange activity“. Het verbaast me niks dat, ook bij Twitter, Wilders’ gedrag als “strange” wordt ervaren trouwens, maar dat terzijde. Anyway, hij is terug van weggeweest. Maar wel met een ander account. Minder dan een uur nadat Greet zich als geheel vernieuwd en verbeterd meldt, duikt er elders op Twitter een nieuwe gebruiker op. Een politieke wetenschappen/rechten student die in februari stage gaat lopen in de Tweede Kamer bij Greet.

Deze gebruiker volgt 2 twitteraars, de hernieuwde Greet en Krapuul.

Toevallig he? :mrgreen:

Het doet me denken aan Der Fritzl, je weet wel het IP van de Tweede Kamer der Staten Generaal dat hier 80 keer per dag langskomt om o.a. zoekopdrachten naar “Fritsma” uit te voeren, en “clown”. Het is voor mij een dilemma van een vergelijkbare orde; aan de ene kant voorzie ik kennelijk in een behoefte van Der Fritzl en De Stagaire en zou ik ze liever blokkeren en (in het geval van Fritzl) hun IP doorverwijzen naar waltdisney.com. Want Krapuul is er natuurlijk niet om hun krapulenclub te faciliteren.

Aan de andere kant zo komen mijn subliminal messages wel waar ik ze wil hebben 😈

2 gedachten over “Raar gedrag Wilders op twitter gaat gewoon door”

Reacties zijn gesloten.