Onderzoek en maatregelen dringend gewenscht!

Geachte AIVD (dat kijken naar het aantal ‘likejes’ op feesboek al serieus onderzoek noemt), de met de veiligheid van kinderen van ouders met radicale ideeën begaand zijnde Raad voor de Kinderbescherming en Lodewijk Asscher,

Hoe zit het met de veiligheid van de kinderen van deze:

2014-07-04 Genocide, so be it

en deze,

2014-06-30 Breivik roep

o wacht: deze persoon wordt op zijn wenken bediend

2014-08-15 VVD Neerhof over Breivik

2014-08-15 VVD Neerhof over Breivik 2

vanuit de VVD (waar ook de geblondeerde haatzaaier uit Venlo uit voortkwam) die volgens VVD’er Opstelten onze rechtsstaat moet verdedigen….

kijk, nog zo’n VVD’er die meent dat ie de rechtsstaat moet verdedigen:

2014-08-16 Propstra

Hoe zit het dames en heren van de Raad met de veiligheid van de kinderen en kleinkinderen van dit geteisem?
Is het niet beter om van VVD’ers allemaal direct het paspoort in te nemen en hun kinderen uit huis te plaatsen?
Better safe than sorry nietwaar?

2014-09-01 Jodenclub

Kijk Lodewijk Asscher, hij is geen antisemiet hè. Khalid Sinouh die het CIDI bekritiseerde wel maar deze gek is gewoon een bezorgde burger wiens zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken toch?
Hoe zit het met de veiligheid van zijn eventuele kinderen? Die is naar ik zonder meer aanneem gewaarborgd en zij zullen vast worden opgevoed in de beste tradities van ons glorieuze Vaderland opdat zij elk jaar met een gerust hart uit kunnen kijken naar de komst van Sint en vooral ook die koddige, malle, grappig met zijn grote oorringen en bloedrode lippen op die roetmop uitziende Zwarte Piet!
Heeft collega Timmermans al geposeerd met Zwarte Piet in zijn nieuwe werkkamer in Brussel?

Trouwens, what about deze gek die ik toch wel één van de grootste gevaren voor onze maatschappij vind naast natuurlijk ook zijn partijgenoot Omtzigt die massamoord helemaal je van het vindt.
Is het niet een goed idee hen ook alvast maar in Schutzhaft te zetten, eventuele kinderen uit huis te plaatsen en ook alvast de paspoorten van alle overige CDA’ers in te nemen?
Deze haatzaaier zou ik ook beslist in de smiezen houden evenals Elma Drayer met haar ‘fatsoenlijke’ nazi’s alsook Perdiep Ramesar die ooit een sharia-wijk bij mekaar loog.
Weet u wat? Zet dat hele zootje van EO en Trouw maar voor de zekerheid achter de deuren en de kinderen moeten maar even elders ondergebracht worden tot duidelijk is wat de invloed van de ideeën van die lui op die kinderen is en hoe hun veiligheid is verzekerd.

2014-09-04 Vijfde colonne

Kijk! Nog eentje die met Sybrand Buma van mening is ‘das die Juden unser Unglück sind!’ En waar ik ‘jood’ zei bedoel ik ‘moslim’ en waar ik ‘moslim’ zei bedoel ik ‘jood’ stop.
Toch maar even langs gaan AIVD, Raad voor de Kinderbescherming? Lijkt me wel een goed plan.

Wij vernemen graag per ommegaande van u.
De zeven gulden vijftig pro Kopf mag u allen overigens in uw achterste steken.

4 gedachten over “Onderzoek en maatregelen dringend gewenscht!”

 1. Het Volksnationalisme wordt steeds hypocrieter en gekker.Niet zo verwonderlijk, want het volk dat op deze extreem rechtse sites post, behoort tot de allerlaagste kaste van het Wilders proletariaat.Gisteren kwam ik via via op de site http://www.eunmark.wordpress.com terecht. Een zekere Robert Jean Konrad van http://www.kopjetheemetsuikergraag.wordpress.com had een bericht gepost met de zin “het verwerpelijke gedachtegoed van Wilders en zijn leger van haatzaaiers dient met wortel en tak te worden UITGEROEID”. Nu ben ik het met de kerngedachte helemaal eens, maar niet met het woord uitgeroeid.Dat is te zwaar aangezet en wekt de suggestie van massamoord.Bestrijden vind ik een veel beter woord, maar a la wie ben ik.

  Hoi, dacht de webmaster van eunmark,Wilders, alle PVV ers, waaronder ik, worden bedreigd met uitroeiing.Snel een mail naar Greet en een aanklacht bij justitie.

  Buiten het feit dat deze aanklacht nihil nul komma kans krijgt om serieus te worden genomen door de politie, is de webmaster van eunmark vergeten dat er dagelijks op zijn site en op die van zijn tweelingbroertje E.J.Bron doodsbedreigingen aan moslims en linkse politici schering en inslag zijn.

  Een kleine bloemlezing uit dit proza.
  – moslims moeten uit Nederland worden geschopt.
  – mossels vergiftigen Nederland en moeten worden doodgespoten.
  – moslims moet je in het donker afknallen.
  – het verzet tegen islam en moslims moet vanuit het Volk komen.
  – Breivik had gelijk, waarom krijgt de man geen standbeeld.

  Zo gaat het dag in, dag uit door en geen officiele instantie die aan de bel trekt.De vergiftiging, het haatzaaien, dus onwettige praktijken gaan maar door.

  Dat jezelf een aanklacht indient voor bedreiging, terwijl je hele site zelf bomvol staat met bedreigingen en doodswensen en erger,maakt me wel vrolijk.Hypocrisie is een woord dat ze op de skaibank van Henk en Ingrid niet kennen.

 2. Beste Laarmans. Even ter verduidelijking: Ik ben het met het woord “uitroeien” zelf ook niet eens, maar de voorafgaande gebeurtenissen hebben me ertoe gebracht dat ik probeer dat zij een rechtszaak gaan aanspannen. Ik ben namelijk zelf voor van alles uitgemaakt, van moslimvriendje tot landverrader, en deze mensen dreigen constant met rechtszaken zonder eens de daad bij het woord te voegen.

  Bijvoorbeeld het volgen van hun blogs als je een “linksmensch” bent is volgens hen al een vorm van stalking waarvoor ze dreigen met een aanklacht.

  Als je wijst op het feit dat ze oproepen tot geweld, zoals het “verdelgen van moslims”, dan is dat een aantasting van hun vrijheid waarvoor je een enkeltje naar de IS verdient.

  Als je een melding van de uitspraken door stuurt naar het MDI, dan kondigen ze aan dat je op een lijst van “landverraders” komt, waarmee het slecht zal aflopen op het moment dat Wilders aan de macht komt.

  Als je zegt dat je Nederland zult verdedigen tegen het fascisme, dan zien ze dat als een regelrechte doodsbedreiging aan Wilders, en zeggen zij hun advocaten te zullen inschakelen.

  Kortom, alles wordt uitvergroot tot de proporties van een totale oorlog en strijd op leven en dood.

  En dan ben je wel eens geneigd om tot uitlokking over te gaan, om te zien of ze het echt menen of dat het alleen toetsenbord-helden zijn die iedereen die het niet met ze eens is verrot te schelden en te dreiegn met van alles.

 3. Beste Robert Jean

  Het is goed dat je probeert om rioolrechts geteisem te verleiden om een proces tegen je aan te spannen.Een proces kost geld, verliezen ze het, dan moeten ze 800 euro gerechtskosten betalen.Dat hebben ze niet, want de mensen die op Volksnationalistische sites schrijven zijn de tandelozen,de maatschappelijk uitgeschetenen uit de samenleving.Vroeger zaten ze aan de stamtafel om hun discriminerende en racistische kromtaal te spuien. Tegenwoordig zitten ze achter het toetsenbord, lekker anoniem en lekker veilig.
  Tegengas dulden ze niet, want dan ben je een trol en die verstoort hun feestje. Gevaarlijk zijn ze niet, want de meesten lopen achter een rollator of zitten in een scootmobiel.Kijk de premier van dit land heeft z’n mond vol van het groeiende antisemitisme. Maar ik hoor em niet over moslimhaat of haat tegen zwarte Nederlanders die Zwarte Piet ter discussie stellen.Zolang er alleen op het internet stelling wordt genomen tegen discriminatie,racisme,vooroordelen en het merendeel van de politiek hierover zwijgt, zal het kwaad, de haat doorgroeien.

Reacties zijn gesloten.