Kansloze Kimberley, het semi-geheime anti-Krapuul.nl wapen van de PVV

Zoals ik gisteren heb vastgesteld heeft de PVV sinds kort de beschikking over een speciale anti-Krapuul afdeling en wel in de persoon van Kimberley de Kansloze.

Wat uitleg;
Zoals reeds eerder opgemerkt is het twitter-account van Greet “suspended due to strange activity
Plotseling echter herleeft gisteren een oud account van Greet. 50 minuten later wordt er een nieuw account geopend, genaamd InsideLaw. Dit account “volgt” (zo heet dat op Twitter) twee Twitter-accounts; zowel het hernieuwde account van Greet, als het account van Krapuul.

Dit vind ik “toevallig” en schrijf dit bericht: Raar twittergedrag Wilders gaat gewoon door

Het is niet raar dat iemand zowel Greet volgt als Krapuul, dat is zelfs volstrekt normaal, nee zelfs aan te bevelen.

Toch ligt het nu een tikje anders, en wel omdat InsideLaw een student is die “in februari stage zal lopen bij de PVV”, en wel “Live vanuit de Tweede Kamer”.

Het ligt een tikje anders omdat Kimberley binnen 3 kwartier nadat Greets account heropend is, zelf een account aanmaakt en Greet volgt. Kennelijk is ze dusdanig op de hoogte van het doen en laten van de Grote Leider dat ze van minuut tot minuut weet wat hij doet. Of, waarschijnlijker, mogelijk is ze zelf de persoon die Greets account heeft heropend. Dit laatste heet dan weer “an educated guess”.

Naar aanleiding van mijn bericht “Raar twittergedrag Wilders gaat gewoon door” ontstaat een discussie op NuJij. Zoals gewoonlijk bestaat die discussie voornamelijk uit beschuldigingen aan het adres van Krapuul, dat Krapuul Wilders “demoniseert” enzo. En “hou ermee op, anders straks burgeroorlog”, je weet wel, de standaard discussie techniek van de PVV-aanhangert. Waarom een Krapuul.nl berichtje over Greets rare twittergedrag zou moeten eindigen in een burgeroorlog willen ze dan weer niet toelichten, jammer.

Plotseling ontstaat op NuJij een gloednieuwe gebruiker, InsidePolitics, en meldt zich geheel toevallig net in die ene discusse, met 1 bericht (reactie 196):

Als jullie (Sjefkok en Krapuul) nou gewoon zo slim waren geweest de naam die naast het profiel van InsideLaw staat te googlen, dan hadden jullie ontdekt dat ik gewoon een hele normale student ben die hier een relevante rechtsvraag opgooit. Misschien eerst even checken voordat je begint met speculeren… Mocht je verder nog iets van me willen weten, je weet me te vinden. Kimberley (InsideLaw)

“Je weet me te vinden”? Dat kunnen we beter van Kimberley/InsidePolitics/InsideLaw zeggen. Die weet dat wel. :mrgreen:

Opnieuw word ik even nieuwsgierig, immers deze PVV-stagiaire beschuldigt Krapuul van “speculeren”, en dan vraag ik me natuurlijk af waarom. Heb ik ergens over gespeculeerd? Nee, ik heb alleen vermeld dat er een PVV-stagiaire een Twitter account heeft geopend, drie kwartier nadat Greet zijn oude Twitter account heeft heropend, en dat de PVV-stagiaire 2 accounts volgt; Greet en Krapuul. Kortom iets wat dus gewoon “bekend is” (voor wie het snapt/interesseert) , dat is geen speculeren, dat mag gewoon iedereen weten.

Of toch niet. Want dat ze in februari stage gaat lopen bij de PVV in Den Haag staat plotseling niet meer op haar Twitter pagina. Zou de stage niet doorgaan?

spy Ik had eerder al geconcludeerd dat Der Fritzl het druk gaat krijgen en binnenkort dus geen tijd meer heeft om dag en nacht op Krapuul.nl rond te hangen. Ik begrijp dat er iemand moet worden vrijgemaakt om Krapuul in de gaten te houden.

Ik wens Kimberley/InsidePolitics/InsideLaw dan ook veel succes met haar nieuwe baan als Krapuul-watcher.

30 gedachten over “Kansloze Kimberley, het semi-geheime anti-Krapuul.nl wapen van de PVV”

 1. Wow jij hebt ballen # 196, als je zo dapper ben mag je mij hier uitleggen wat je bedoelt. Anoniem kan je je van alles permitteren,dat vind ik niet echt dapper. Je past precies in het plaatje onwetend en maar de PVV achterna lopen.

 2. Gezien haar reactie denk ik ook dat dat het enige was wat ik fout had, met mijn “speculaties”.

 3. Haha nee don’t worry. Ik heb gewoon vakantie.
  Het kan erg interessant zijn om ook eens de andere kant van het verhaal te horen.

 4. Nou wees welkom. Hier zijn 926 artikeltjes met de andere kant van het verhaal. Daar kom je de vakantie wel mee door.

 5. # 196
  Vrouw naar mn hart, ik werd wakker en scrollde terug, jij linkt mij aan deze site, wat heb ik je misdaan, vanwaar de haat?

 6. Je zei dat je te vinden was, niet relevant eigenlijk,
  maar ik wil gerechtigheid. Ga mn geschiedenis achterna, dan zie je dat ik een week pas echt op krapull ben. Het staat buiten kijf dat ik krapuul steun. Maar wat je beweerde vond ik buitengewoon zwak en je bent uit op eigen gewin.

 7. En nu ben je stil lafaard,weet je wat je bent nietig, ik zal verder geen aandacht aan je besteden, zolang je geen excuses aanbiedt. Weer een zorg minder. Als je je speculaties bij wil werken mag je het op zich aan krapuul doen, want jij komt zijn website vervuilen met nontopics.

 8. Rustig maar Sjef. Ik sprak jou ook aan, omdat jij mij ook volgde op twitter en nogal actief was in de discussie op nujij. Maar heb je er soms problemen mee om aan deze site gelinked te worden?

 9. totaal niet, maar ik vond het niet leuk dat jij me linkt aan krapuul.Je poepte onzin gisteren op nujij, en ik vind het op z minste wel dat je excuses aan kan bieden. Hoeft niet aan mij, maar wel aan krapuul

 10. Ik volg je inderdaad op twitter,volg Krapull elke dag. zal me voorstellen. 22, ik twitter en ik blog, ik studeer.ik boodschap bij de AH, eigenlijk niet relevant, je bent paranoïde bezig. Maar wat wil je van me?

 11. Je bent echt niet goed bij je hoofd, sorry, ik word waarschijnlijk weggehaald, maar jij bent echt gek.Eeen irrationeel warhoofd.

 12. Ze lijkt wel een beetje op haar baas; Provoceren, liegen en bedriegen.

  Maar het is wel de eerste PVV-aanhanger hier op deze site die on topic reageert. :mrgreen:

 13. Ik heb een vraag aan Kim, waarom is het zo dat we niks te vreten hebben,zitten vast, waarom kunnen we onze magen niet vullen?Waarom gaan we dede van de pijn. ALS je in die kalou systeem zit lijkt het me logisch dat je naar andere oplossingen gaat zoeken.Nujij. Schreeuw maar ik hoor niks, immers ik heb stress.GRoeten uit de Edisonlicht stad.

 14. Dit zijn vragen die ik stel, en ik wil krapuul bedanken dat ik me meninin kon geven. Voor allen ik had iets recht te zetten over mevrouw IntoLaw. Ik heb me wel getoond, maar zij heeft 1 ding gezegd op nujij.nl en gereageerd op de site van krapuul.

 15. Je kan vragen wat je wil maar ze geeft toch nergens antwoord op. Daar is ze niet voor ingehuurd.

 16. [quote]Kimberley schreef:
  December 21, 2009 at 3:15 pm
  Daten?! Twee geloven op één kussen, daar slaap de duivel tussen [/quote]

  Dus als je met jou date dan ligt wilders er tussen in.
  Wat een enge gedachte.

 17. Ach, PVV typjes zijn door hun tokkisch gescheiden ouders, zielig genoeg, al meestal ` Kimberley, Keighley of Wesley genoemd.
  Ik hoop dat de Grondwet hen de kans biedt om van naam te kunnen switchen. Zou perspektief kunnen bieden in hun door Wilders gedicteerde lotsbestemming.

 18. Laat je niet uit de tent lokken sjef , je hebt nu echt al veel te veel gezegd , al die dingen gaan een ander niet aan.

  Groeten , Cat-a-strofe.

Reacties zijn gesloten.