Uw Heilige Greet heeft niets te melden over echte problemen

treinOmdat je tegenwoordig geen internetpagina kan openslaan of er verzucht wel iemand “Alleen Geert Kan Ons Redden”, “Geert, mijn stem heb je” of, ook leuk, “zolang de PVV geen absolute meerderheid heeft blijft dit zo”, maak ik graag van de gelegenheid gebruik om dit soort dromers er fijntjes op te wijzen dat hun Heilige Greet helemaal niets te melden heeft over het feit dat het land plat ligt vanwege een beetje sneeuw. Zijn aanhangers dromen alleen maar dat er een oplossing komt als Greet “aan de macht komt”, wat overigens God verhoede.

Als er ergens een kerstboom te weinig staat dan schreeuwt de PVV moord en brand. Maar als er een serieus probleem is waar dit land schade van ondervindt dan zijn ze niet thuis. CDA, PvdA, VVD, SP, GroenLinks en Christen Unie willen ProRail hard aanpakken vanwege de treinchaos. Als het land vastloopt vanwege wat sneeuw dan moet daar wat aan gedaan worden. CDA, PvdA, VVD, SP, GroenLinks en Christen Unie doen tenminste IETS. Greet en zijn PVV-sekte daarentegen hebben zelfs niet eens een mening over deze situatie. De PVV doet niks en de aanhang droomt verder.

Correctie, de PVV doet natuurlijk wel iets, zij houden zich bezig met het dubbel stellen van kamervragen, maar dat is nodig om de PVV-kamerklets rubriek van deze site te vullen, dus dat niets doen neem ik terug.

1 gedachte over “Uw Heilige Greet heeft niets te melden over echte problemen”

  1. Goh, er is in een jaar eigenlijk geen spat veranderd behalve het aantreden van Bruin I dan.

Reacties zijn gesloten.