Wilders is een verwerpelijke en verschrikkelijke religie

Ideeën, luchtballonnetjes, plannetjes. Ideologie; allemaal eufemismes voor waar het eigenlijk over gaat; de verschrikkelijke religie genaamd Wilders. Onvoorwaardelijk geven alle PVV-aanhangers zich over aan De Grote Leider. Het sneeuwt? De Grote Leider. Werkloos? De Grote Leider. De PvdA doet iets verkeerd? De Grote Leider. Poep op straat? De Grote Leider. Uitkering te laat? De Grote Leider.

Lees bijvoorbeeld eens een dagje de commentaren op NuJIJ of Telegraaf, dan weet je waar ik het over heb.

IVKCCAUKGF7KCAUCP0DECAT6K47ACABUCNISCANO88OICA7VEL9OCAMUFS72CABLRB3SCAM4YRWQCA3P7C86CAIMSRQNCATZMVR5CAWE9AN5CAFR7L3ICAXVPLXJCA5WDDQOCAJYPB49CAWC8M6MCAWLJ0M2 De PVV-aanhang kent één oplossing voor alle problemen en die oplossing heet: Geert Wilders. Daarom zingen ze ook gezamenlijk dezelfde mantra’s op het internet, hiertoe opgedragen door rabiate haat-websites. Van de meest gruwelijke sekte kan je gewoon lid worden, maar bij de PVV wordt maar één attitude geaccepteerd; slaafse en totale onderwerping aan De Grote Leider.

Er bestaat ook nog zoiets als kritiek op De Grote Leider. Dit noemen we ook wel Wilders-lastering, Wilders-bashing, of “demonisering”.

Dit is tot daar aan toe.

Maar nu zijn er ook plannen om de PVV subsidie te geven. En sinds wanneer geven wij in dit land subsidies aan een afschuwelijke religie? Tot nu toe kenden we hier nog zoiets als scheiding tussen kerk en staat. Laten we onze zwaar bevochten westerse beschaving astublieft niet verkopen aan een afgrijselijke religie.

De redactie van Krapuul.nl wenst u een vrolijk kerstfeest met of zonder kerstboom. :mrgreen:

Afbeelding: sfeerimpressie van het “nieuws” in Nederland, december 2009:
Oh Heilige Wilders

2 gedachten over “Wilders is een verwerpelijke en verschrikkelijke religie”

  1. Wilders is een nationaal-socialist, een enge vent waar men niet al te veel aandacht aan moet besteden. Hij is slechts een klein vies glibberwurmpie waar men per ongeluk op kan trappen. Hij is niet alleen lelijk vd buitenkant, maar uiteraard ook lelijk in zijn innerlijk.

    Fijne feestdagen.

  2. …maar niet zo lelijk als vrouwelijke voorbijwaggelende moslim-vetbuidels in zwarte vodden gehuld, eerbiedig achter het moslim-mannetje aanlopend, één klein moslimbroedsel in de kinderwagen, twee stelend in de buurt en eentje in de buik.
    Moslims zijn walgelijk, achterlijk en gevaarlijk en horen in een moderne maatschappij niet thuis.

Reacties zijn gesloten.