Empathie voor Geert Wilders ~ aflevering 1

Ja, zoals PvdA’er Liefdevollid onlangs vermoedde is een zekere empathie voor Greet onontbeerlijk wanneer je een site runt zoals dit. Zo kan ik bijvoorbeeld uitstekend begrijpen dat Greet niemand bij zich duldt in zijn “partij”.

Ga maar na. Super-oplettende lezers (en die zijn er :mrgreen: ) van deze site zullen zich dit berichtje herinneren; Geinig tijdsdocument; een hysterisch gedicht van een Greet-aanhangert. Vraag me niet waarom, maar vannacht werd ik even wakker en klikte zelf op dit bericht en 3 muiskliks later zat ik op de website van “Burgers voor Burgerbelangen“, “De Ruggengraat voor Midden en Klein Bedrijf, Boer, Tuinder, Visser en Scheepvaart, Kwaliteit Onderwijs, Herstel van Ambachtelijk onderwijs, Betaalbaar Kinderopvang, Behartiging van Ouderen en Invalidenbelangen, Goede Levenswijze en Gezondheidszorg.”

Ik heb even geprobeerd te achterhalen wat deze “Burgers voor Burgerbelangen” (BVB) precies willen en doen. BVB wil een “einde aan de graaicultuur”, maar hoe ze dat willen bereiken is niet helemaal duidelijk, langs democratische weg de politiek bombarderen met fantastische ideeën, of zoiets. Wat ze in ieder geval wel willen is €25,00 per persoon per jaar, of €30,00 voor “U en uw partner”, “het is de beste investering in Uw toekomst en de goedkoopste verzekering ooit in Uw leven voor U en Uw gezin”. En wat ze ook willen zijn van de belasting aftrekbare, schenkingen. Ze hanteren voor deze schenkingen een ondergrens van €325,00. Maar hoe meer je ze geeft het beter het voor je is, zeg maar.

Tot zover niks aan de hand.

Maar iets verderop zie ik een geinige loterij. Zou BVB een vergunning hebben voor deze loterij in het kader van de Wet op Kansspelen? Lijkt me sterk.

aanhangerIk lees even de nieuwjaarsboodschap van Frank de Vries, een trouwe BVB schrijver;

En dan dit als laatste: “Ik vind, dat iedereen, die straks nog op PvdA en Christelijke partijen stemt, een openlijke anti semiet is, een homohater, een (als man) vrouwen mishandelaar en een (halal) dierenbeul wil zijn!

(Om nog maar te zwijgen over hun inclusieve instemming met het kinderhuwelijk, legale verkrachting van tot huwelijk gedwongen meisjes, een “neven met nichten” uithuwelijking en het normaal vinden dat een Islamitische Sharia wet het legaal steniging van mensen goed vindt!

DAN STEUNT U NAMELIJK MET EEN STEM OP (pro moslim partijen) PvdA, CDA, GROEN LINKS, SP, D66 EN CU!

Als U dat NIET wil, dan stemt U op de PVV van Geert Wilders, die al jaren hiertegen zijn stem verheft (“hoe dan ook”!) en daarmee als momenteel de enige politieke partij(!) onze geëmancipeerde, democratische en westerse vrijheden, normen en waarden tegen deze anti-Nederlandse Middeleeuwse Godsdienst dictatuur verdedigd! (Ja, OOK UW VRIJHEID Dames!).

Geinige “nieuwjaarsboodschap” voor een “denktank” die wel even Nederland zal “herstellen”. Sommige mensen vinden dat je daar dan “inhoudelijke argumenten” tegenover moet zetten, maar ik kom in dit soort gevallen meestal niet verder dan er het label “hysterisch geraaskal” op plakken, en verder gaan.

Vervolgens tref ik aan deze oproep tot gewapend geweld gericht tegen de Nederlandse rechtsstaat;

20 Mei 2009

Wilders

Dat wij in een smerige, liederlijke, onfatsoenlijke, onrechtvaardige, verraderlijke,
onbestuurde politiestaat leven is thans weer gebleken na de uitspraak van de
“HOOGSTAANDE” procureur-generaal bij de “Hoge raad”, dat de enige Nederlander,
die zijn leven veil heeft voor zijn vaderland vervolgd dient te worden wegens haatverwekking. Imams, die dit inderdaad doen, blijven buiten schot!

Volbloed Nederlanders, met verstand en ruggegraat, laten we nu eens zien,
zoals in de oorlog met onze verzetsploegen, dat we niet alles accepteren!!

Mr. W. van Dop

Het is wel duidelijk dat wanneer dhr. Wilders zich met dit soort aanhangers zou inlaten hij zich zou begeven in een (juridisch) wespennest, waar de honden geen brood van lusten.

Tot zover aflevering 1 van de serie “Empathie voor Geert Wilders”.

1 gedachte over “Empathie voor Geert Wilders ~ aflevering 1”

  1. Vreemd dat deze mensen het hebben over een politiestaat.
    Als er iets is dat je krijgt van Wilders dan is het een politiestaat die zijn weerga niet kent.
    Hiervoor hoeft u alleen maar naar de site van de PVV te surfen om dit bevestigd te zien.

Reacties zijn gesloten.