Ook Khadija Arib (PvdA) kan slecht tegen kritiek en loopt weg

Een korte introductie: Marrek Boerema is iemand die het opkomende racisme en fascisme in Nederland tracht te bestrijden via Twitter door de ronduit verwerpelijke dom rechtse en fascistische uitlatingen op Twitter, Facebook en in de media of – zeker niet onbelangrijk – van regeringswege en uit de politiek in zijn algemeenheid te citeren en ze belachelijk te maken.
Hij is één van die weinige helden die hun nek uitsteken in het aangezicht van de bruine tsunami. Eén van de weinigen die nog iets van hoop belichamen, hoop op betere, normalere, menselijker tijden.

Dat kan niet gezegd worden van Margalith Kleijwegt die onlangs in de Groene Amsterdammer, zeg maar de Telegraaf voor tot de PVV bekeerde GroenLinksers, haar plasje deed naar aanleiding van een tweet over het IS door een ambtenaar. “Muslemertum Verbrechertum” zou je dat plasje kunnen samenvatten waar Peter Breedveld hier gehakt van maakt.
Uit dat plasje van Kleijwegt de laatste zin:

“Pas als uit moslimhoek onomwonden afstand wordt genomen van haar bewering dat de zionisten/joden achter Isis zitten, heb ik weer vertrouwen in de toekomst.”

Op zo’n stompzinnige en vooral kwaadaardige opmerking van Kleijwegt die – geheel in de traditie van bruin waar ze toe behoort – insinueert dat alle moslims IS-bandieten en terroristen zijn die klaar staan je bij wijze van spreken in een onbewaakt ogenblik in de Kalverstraat te onthoofden, past maar één juiste reactie en daar komt Boerema dan ook mee:

Boerema 1

En dan vindt de volgende uitwisseling van Tweets plaats tussen Boerema en het PvdA-kamerlid Arib:

Boerema Arib 2

waarbij we zien dat geheel in de traditie van bruin waar Arib ook toe behoort, het TK-lid begint te janken over het feit dat Boerema niet inhoudelijk zou reageren op het genoemde plasje van Kleijwegt.

Verder:

Boerema 3

en na deze terechte observatie:

Boerema 4

Boerema 5

hetgeen volkomen terecht is maar mensen die de verantwoordelijkheid voor hun eigen daden niet onder ogen durven te zien of de consequenties daarvan, kunnen het daar moeilijk mee hebben (vooral als ze zichzelf als ‘sterk en sociaal’ beschouwen en als degenen die ‘het eerlijke verhaal’ vertellen) zoals we eerder gezien hebben bij voormalig twitteraar en partijgenoot van mevrouw Arib, Diederik Samsom.
De Diederik Samsom van de ‘etnische monopolies’ en het zien van andermans kinderen als ‘uitruilthema.’
(Op zwijnerij van het ergste soort lijken blanke kaalkopjes van een jaar of veertig, vijftig het ‘etnisch monopolie’ te hebben als ik hem en Schreibtischmörder Teeven zo zie).

Boerema 6

en dan maar gewoon weglopen.

Boerema 7

Geheel inhoudelijk, zoals u van ons bij Krapuul gewend bent, zal ik in een volgend artikel even ingaan op hoe mevrouw Arib – die onverkort achter haar haat-imam Lodewijk Asscher (die van het oppoetsen van de hobby’s van Stuckart en Heydrich en mensen als ‘dijkdoorbraken’ beschouwt gelijk aan wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Wilders die mensen als een tsunami beziet) staat – en haar bruine bende van de PvdA in het wild rondslaan en (zo mogelijk nog veel erger) dat ook laten doen.
Voor nu zullen we besluiten met op te merken dat mevrouw Arib van de PvdA en lid van het presidium van de vergaarbak van fascisten, massamoordverheerlijkers en ander geteisem prima op haar plek zit.
Wordt zeker vervolgd. Stay tuned!

9 gedachten over “Ook Khadija Arib (PvdA) kan slecht tegen kritiek en loopt weg”

 1. Margarith zei moslimhoek..
  Wie zegt dat khadia moslim is?

  Wellicht vandaar dat ze zich niet aangesproken voelde?
  In marokko wonen ook christenen,joden gewoon hoor..en komen ook gewoon naar nederland om te wonen,niet alleen moslims.

  Er zijn ook bekeerden.

 2. Vaak weten alleen insiders of directe collega’s dat een marokkaanse ambtenaar of politica of andere bestuurlijke functie vervullende marokkaanse burger een andere religie aanhangt..en af en toe insinueren middels het dragen van een hoofddoek of de illusie middels stilzwijgen dat de persoon moslim is..komt ook wel handig uit voor stemmentrekken of sympathy wekken.

 3. Soms enorme ophef als er een marokkaanse politica of zelfs burgemeester zou zijn…dat dat een moslim zou zijn..vaak is het niet zo en weten de burgers niet dat het bijvoorbeeld een joodse of christelijke burger is met marokkaanse roots..

  Dat is vaak de reden waarom de ene marokkaanse politica of burgemeester ofzo wel wordt geaccepteerd..;-)in de partij of het gemeentehuis.

 4. Pas als vanuit de PVVdA afstand wordt genomen van de schedelmeterspraktijken van bruine ministers en parlementaire kaalkopjes krijg ik er weer vertrouwen in dat de PVVdA haar bruine hemd ooit zal uittrekken.

 5. Pas als de PVVdA onomwonden afstand neemt van de schedelmeetpraktijken van bruine ministers en parlementaire kaalkopjes krijg ik er weer vertrouwen in dat deze partij haar bruine hemd zal uittrekken.

 6. Marokkaanse jongen op een brommer die misschien helemaal geen moslim is,wel een marokkaan of marokkaans uiterlijk…en een man met keppeltje in de schilderswijk uitscheld..
  Opeens door de schilderswijk loopt een man met keppel..plots een marokkaan die voorbij komt om te schelden,en ook nog een scheldpartij zelfde moment bij een speelplaats..uitteraard alles netjes gefilmd door de EO:-)

  Nou das handig en meteen een kijkhit voor ze..en de telegraaf en ad natuurlijk..met de bekende reacties eronder waar geert het…….jaja nou altijd over had,en toevallig weer in de door geert jaja verfoeide schilderswijk.

  Goh wat een toevalstreffer zeg..

  Nou ben benieuwd of er opzet is of acteur en EO filmen kwestie is?
  Nou ben benieuwd wie die jongens zijn,of het bewoners waren,moslim,en waarom nu toevallig een keppeldragende door filmploeg vergezelde man ineens de schilderswijk in wandelde en meteen op het juiste moment voor de camera een marokkaan..is moslim toch..gaat schelden,oja en meteen wil de man bekepelde man een keppel inn houden..goh je zou bijna denken dat dit een PVV opzetje is..maar ik zal me wel vergissen:-)

 7. Hoe was het met die vrouw die een israelische vlag ophing en gemolesteerd zou zijn?
  En dat meissie met gouden davidster van haar opa die werd uitgescholden?

  Op joop website staat het verhaal..nu weer dit dus.
  Wat is er met die schilderswijk?
  Is het een geheim bergplaats van goud of ligt er een schatkist ofzo?
  Waarom wordt nou deze wijk zo aangevallen keer op keer..er moet iets met die wijk zijn wat verborgen gehouden wordt,is er een sterrenpoort of ligt er een geheime bergplaats onder die men wil hebben?
  Ze willen die wijk leeghebben of innemen maar wie en waarom,deze hetzes zijn toch opmerkelijk te noemen?

 8. Pingback: Geef niet op! | Krapuul

 9. Pingback: Verkiezing Arib: al teveel vreugde misplaatst | Krapuul

Reacties zijn gesloten.