8 gedachten over “Wanneer krijgt PVV de Slobodan Milosevic Award?”

  1. 👿 volkerenmoord vergelijken met een partij waar je niet mee eens bent ? ik vind dat doordraverij, op Milosovic kon niemand in Bosnië stemmen en in Servïe al helemaal niet. Groeten in 2010

  2. @Hans:

    Die vergelijking met Milosevic is wellicht ook niet helemaal netjes maar de partij van Wilders is net zo min democratisch. Leden zijn er niet en Greet bepaalt zelf wanneer een kamerlid iets tegen de media mag zeggen. Dit was een tijdje terug trouwens bij Een Vandaag nog te zien tijdens een campagne dat Wilders iemand terugfloot en de camera op afstand hield.

  3. En als Hero Brinkman burgemeester (in oorlogstijd) is van Amsterdam wil ‘ie de ‘Ratko Mladic-penning van Verdienste van de stad Amsterdam’ invoeren. De eerste penning gaat natuurlijk naar: Hero Brinkman!

  4. Milosevic deed wat elke Europeaan zou moeten doen, vechten op de Balkan tegen de moslims. De geschiedenis zal Milosevic, Mladic en Kradzic gelijk geven als de laatste authentieke Europese patriotten, ipv de laffe collaborateurs die ons Europa uitverkopen aan de achterlijken van Mohammed. Uitverkopen kan je het zelfs niet noemen, ze krijgen er zelfs helemaal niets voor terug.

  5. Ik wil hier nog aan toevoegen dat het een eeuwige schande is voor Nederland om dat infame moslimtribunaal in Den Haag te ontvangen. Gewoon om de kont te likken van de Amerikanen die Europa willen destabiliseren door het vol te pompen met moslims.

    Milosevic en zijn getrouwen verdienen standbeelden en straten en pleinen naar hen genoemd voor hun ferme aanpak van de moslimdreiging. Zij deden tenminste wat staatsmannen moeten doen, nl. hun bevolking beschermen tegen bedreiging, ipv ze als verraders over te leveren aan die dreiging, iets wat ONZE regenten doen.

  6. @ hans: Milosevic was wel degelijk democratisch verkozen in Servië, ik vraag me af waar je vandaan haalt dat dat niet het geval was. Net zoals ook Wilders op een zeer ruime aanhang mag rekenen omdat de mensen die moslimpest goed zat zijn.

Reacties zijn gesloten.