De peuterzoontjes van Cilay Özdmir groeien op in een kutland.

04_01-Polderne-Nederland-Mollene-i-Kinderdijk-Bilde-Typical-Media

Mijn zoontjes groeien nu op in een totaal andere Nederland. Ze zijn in de eerste, tweede en derde plaats moslim en in de vierde plaats een peuter. Islam is hét gespreksonderwerp, wordt als het nieuwe gevaar voor de wereldorde en voor de rechtsorde in Nederland gezien. Moslims zijn potentiële terroristen. Ze zijn intolerant en hangen een achterlijk geloof aan. Westerlingen hebben het licht gezien, moslims leven in donkerte. De PVV groeit met de dag vanwege haar angstkwekerij voor een tsunami van islamisering in Nederland. (Trouw)

20 gedachten over “De peuterzoontjes van Cilay Özdmir groeien op in een kutland.”

 1. Je had Allahverdomme die peutermosseltjes back in achterlijk Turkenland moeten werpen ipv in een moderne kennismaatschappij waar moslims alleen voor ellende, criminaliteit en overlast zorgen. Vort !

 2. Als Holland dan toch zo een kutland is pak dan maar je moslimboeltje en ga de pedofeet maar aanbidden in de achterlijke zandbak van waar uit je naar hier bent gekropen

 3. Wilders is veel te soft, Moslims zijn een kankergezwel dat door 2 slagaders wordt gevoed, één door onze eigen landverraders zoals J vd Heuvel en zijn politieke vrienden die hen laten vollopen met uitkeringen en soepsidies, twee door hunne achterlijke thuislanden die een constante stroom demografisch afval naar hier versluizen. Willen we het gezwel doen verschrompelen moeten we die 2 slagaders tegelijk doorknippen. Dus: verwijderen van onze machthebbers én een staat can oorlog met de moslimlanden.

 4. racisme op dit niveau

  wat die wilders wel niet losmaakt bij mensen
  en dat moet dan een landgenoot van mij zijn?

  Brrrrrr…..

 5. Mercator is de huisclown van deze site. :mrgreen:

  Een van die geweldige redenen waarom er hier nog steeds een commentaarfunctie is.

 6. Ach jongen, ik wist al véél langer dat het aan het mislopen was met die moslim-import, vele jaren voor er van Wilders sprake was.
  Het wordt tijd dat ik je linkse oortjes s kom wassen en je wat les kom geven, want aversie tegen moslims heeft helemaal niks met RASSIESME te maken. Ik walg nog vele malen meer van de plaatselijke bekeerlingetjes en de half-islamieten hier dan van de mossels zélf die door eeuwenlange inteelt en hersenverzwakking niet beter weten.
  Trouwens ik ben helemaal geen landgenoot van je.

 7. Maar blijkbaar was je daarvoor te laf om je mening een eigen vorming te geven. Maar het zat dus al lang in je. Zo opa, zo kleinzoon.

 8. Ach jongen, linkse dhimmies zoals jij zullen als eerste opgeknoopt worden zoals in moslimparadijs Iran als door landverraders zoals jij de sharia hier kan wortel schieten. Denk je nu echt dat je moslimvriendjes hetzelfde “respect” voor je gaan hebben dat jij voor hen en hun achterlijke woestijngebruiken opeist?

 9. Ik snap je angst niet echt, om de Sharia in te voeren is een meerderheid nodig. En dat zie ik voorlopig niet gebeuren. In tegenstelling tot jou heb ik wel vertrouwen in het Nederlandse volk. Nederlanders zijn over het algemeen weldenkende mensen die voor zichzelf op kunnen komen. Als de meerderheid geen sharia wil, komt die er ook niet. Het enige gevaar voorlopig zie ik van mensen die op internet schrijven dat de linkse verraders als eerste opgehangen moeten worden.

 10. En jouw haatcomments jegens een moeder met kinderen bevestigt de kop van deze post alleen maar meer en meer.

 11. sorry hoor
  maar racisme is heel duidelijk
  verder
  leg jij eens even uit wat een sharia is want volgens mij weet je daar geen donder van af

 12. @ Zwembad

  Dat mag je niet zeggen, shsst want je demoniseert en beperkt in de vrijheid. Blijkbaar heeft mercator een eigen invulling voor het woord vrijheid. Dat is slechts voor hem en degenen die het met hem eens zijn. Maar je hebt gelijk. Hier is duidelijk sprake van racisme.

 13. Dat gejengel over sharia is toch volkomen hysterisch. We zitten hier niet in Ouagadougou. Als de meerderheid van de Nederlanders bestaat uit fundamentalistische Afghani’s kun je je zorgen maken, in plaats daarvan hebben we hier een piepklein minderheidje van over het algemeen heel rielekste Turken en Marokkanen. De religieuze regels die gelden in Turkije en Marokko lijken totaal niet op die van bijv. Jemen. Er zitten hier geen jemenieten. Verder ben ik overigens de eerste om toe te geven dat ik geen reet van de islam afweet en mijn mening is dat meer mensen dat zouden moeten doen, dat toegeven. Hartstikke leuk als iemand zich hier meldt met kennis van zaken maar over het algemeen kletsen die zogenaamde deskundigen zoals hier die zich zeer gewichtig voordoende, Mercator, een partij bagger waar helemaal geen touw aan vast te knopen is. Een toefje Ayaan, een scheutje Hans Jansen met een Theo van Gogh sausje.

  En het ergste is nog dat hier de sharia besproken wordt in een berichtje over peuters die nooit met de sharia te maken hebben gehad en waarschijnlijk nooit met de sharia te maken zullen krijgen.

 14. Op deze site kun je pas ècht goed merken wat 40 jaar slecht onderwijs met mensen doet.Zeker als dat onderwijs door links,en m.n. de pvda beïnvloed is.Ik denk dat op deze site gewoon niemand Nederland heeft gekend hoe het was vóór de Grote Invasie van de islam.En maar tokken over de PVV en Wilders.Waarom wordt er niet gesproken over CORRUPT links??? Alleen al in Amsterdam gaan miljoenen belastinggeld richting corrupte stadsdeelbestuurders.De meeste daarvan zijn allochtoon èn moslim.Dus beste mensen,probeer jezelf wat meer te ontwikkelen door meer te lezen dan linkse propaganda.Neem b.v. voor de verandering eens de koran ter hand.Kan je veel duidelijk maken,hoor,maar ik denk dat ontwikkeling en zelfdenken niets meer verandert aan jullie aangeleerde denkwijzen.Teveel gehersenspoeld,hè.

 15. Natuurlijk is hier niemand gehersenspoeld!En dat is nou net het kenmerk van slachtoffers van indoctrinatie.Ze hebben er zelf totaal geen erg in dat het met hen gebeurt.Maar Mercator heeft gelijk.Als ik ergens kom,waar ik overigens heel vriendelijk en gastvrij onthaalt wordt,en het bevalt me er niet dan neem ik afscheid en vertrek.En niks jammeren en zielig doen.Wie ontevreden is over alles moet gewoon zorgen dat ie vertrekt naar zijn eigen stulpje of,in dit geval,zijn eigen land.

 16. Leuk verhaaltje, Grootvader. Alleen zijn die peuters hier paar jaar geleden geboren. Die waren dus al in hun land. Misschien moet je wat minder in die Koran van je neuzen, en wat meer zelf nadenken.

 17. @grootvader
  ik koppel deopkomst van de PVV meer aan jarenlang rechtse bezuinigingen op het onderwijs.
  En geloof me die bezuinigingen waren rechts.
  Het gevolg was leerfabrieken door fusies die heel slecht waren voor leraar en leerling . Dit gebeurde door neoliberale opvattingen niet door linkse ideeën.
  Wanneer leren jullie nu eens dat er sinds 1980 eigelijk geen linkse regering meer geweest is?
  De VVD heeft het meest geregeerd en de PvdA heeft onder kok een transformatie ondergaan van links naar centrumrechts. Ideologische veren afschudden noemde hij dat.
  Dus hou toch een keertje op met die prietpraat van fortuyn na te wauwelen want het is aantoonbaar grote onzin.
  💡

 18. Ik merk dat jullie linkserds zichzelf als Koran-en Islam-en Sharia deskundigen opwerpen, flink hoor ! Maar elke weldenkend mens moet maar even de Koran of wat dan ook met moslims te maken heeft om de walm van idiotie, geweld en achterlijkheid die eruit voortkomt op te snuiven. Wat er in de Koran staat en wat die ouwe pedofiel Mohammed 1400 jaar geleden gezegd heeft zal me worst wezen. Ik zie wat zijn volgelingetjes, de moslimpjes(en ook dank zij hun collaborateurs natuurlijk) er concreet van bakken overal ter wereld met die haatpest als inspiratie weet ik genoeg. Weg met moslims uit Europa! Een klein contingent mag in een reservaat blijven bestaan om door sociologen bestudeerd te worden.

  Als je wil “weten” wat de sharia betekent moet je maar s naar Saudi-Arabië of Iran of een andere moslimnegorij gaan!

Reacties zijn gesloten.