Paniek bij de Plantagekerk

De site van de Plantagekerk was gehacked dus wat doe je dan, als eigenaar van deze site, je stelt onmiddelijk SGP-kamerlid Van der Vlies en PVV-kamerlid Fritsma op de hoogte.

plantagekerk

Oh nee, je stelt “onder anderen SGP-Kamerlid Van der Vlies op de hoogte” want dat je PVV-kamerlid Fritsma op de hoogte stelt, dat wil je eigenlijk niet dat iedereen dat weet:

plantagekerk2

Waarom stel je deze kamerleden op de hoogte? Simpel: „Misschien kunnen zij nagaan wie de daders zijn en welke motieven er achter deze actie schuilgaan.”

Tuurlijk; SGP-er Van der Vlies heeft thuis niet eens een TV maar hij kan vast uitstekend nagaan wie de site van de Plantagekerk heeft gehacked.

En welke motieven achter de daad schuilgaan dat kan Fritsma inderdaad wel “uitzoeken”, PVV’er Fritsma staat in brede kringen bekend vanwege de subtiele en uiterst zorgvuldige wijze waarop hij altijd uitzoekt welke motieven er altijd achter alle misdrijven schuilgaan.

Jump ik weer to conclusions als ik de motieven van de predikant van de Plantagekerk in twijfel trek? Weet je wat ik eigenlijk denk? Ik denk dat de predikant van de Plantagekerk een klein beetje heel erg een leugenaar is.

3 gedachten over “Paniek bij de Plantagekerk”

  1. Ik dacht dat predikanten niet mochten liegen. Maar deze liegt dat ie barst, of hij is verschrikkelijk dom.

Reacties zijn gesloten.