Onderhandelingen en afspraken tussen Gerd Leers en de PVV over Sahar moeten openbaar worden

Dom maar we dachten even dat de PVV de rug recht zou houden en zou protesteren tegen het besluit van Gerd Leers om Sahar toe te staan om in Nederland te blijven.  Maar kennelijk ging dat zelfs de PVV te ver. Ze hebben toen enkele uren moeten nadenken voordat er een reactie naar buiten kwam.

En dit is de reactie.

“Er is nu voor gezorgd dat niet honderden maar slechts tientallen kinderen in aanmerking kunnen komen voor verblijf. De gevolgen blijven zo beperkt.” (Fritsma, dus niet eens De Lijder zelf)

Dit is weer, zoals we de PVV kennende, van een stuitende hypocrisie.

Zo geeft de PVV er alsnog een draai aan alsof ze toch, ondanks deze onverwacht menselijke maatregel van de bruine brievenbuspisvingerlikkers, lekker stoer en macho bezig zijn. 

Maar nu willen we natuurlijk ook precies weten wat er is afgesproken. 

Kennelijk is de PVV in een achterkamertje met het blijven van Sahar akkoord gegaan mits honderden vergelijkbare (maar onbekende) meisjes wel uitgezet worden  (zie ook NOS).

Mensenhandel.

Hoeveel is een mensenleven waard en hoe ruilen wij tegenwoordig mensenlevens. Dat willen we inderdaad nu wel eens weten.

Sahar heeft het gehaald nu de rest nog.

P.S. on a lighter note: zojuist hebben we op krapuul.nl ons 6000e artikel gepubliceerd. Onze redactie is al lekker groot maar we hebben nog steeds ruimte voor nieuwe redactieleden. Wil je ook meeschrijven, neem dan contact op.

16 gedachten over “Onderhandelingen en afspraken tussen Gerd Leers en de PVV over Sahar moeten openbaar worden”

 1. Fritsma is dolgelukkig dat hij op enkele tientallen na dus toch honderden mensen terug de hel in kan sturen.

 2. Ik vermoed dat Sahar en haar familie op een besloten bijeenkomst met Geert op de Quran hebben moeten pissen en dat Geert persoonlijk gekeken heeft of de rokjes wel kort genoeg en de truitjes wel krap genoeg waren … ( hoewel , misschien heeft hij dat aan de Mos overgelaten )

 3. “De PVV steunde gisteren het besluit (…) omdat de minister tegelijkertijd de gevolgen voor vergelijkbare gevallen wil beperken.”

  Opnieuw weer een voorbeeld dat de PVV weinig hecht aan een zeer belangrijk rechtsprincipe: gelijke gevallen moet je gelijk behandelen.

 4. Begrijp ik nu dat Sahar is verwesterd en Anoesha Aram (Maastricht) is antiwesters of ruilen we Sahar voor Anoesha? Ik nie meer begrijp nie.

 5. De PVV is akkoord gegaan met de verblijfvergunning voor het Afghaanse meisje Sahar en haar familie op voorwaarde dat de meest Afghaanse meisjes die al jaren zonder vergunning in Nederland verblijven gewoon worden uitgezet. Dat meldt de NOS zaterdagochtend. Op sociale mediasite Twitter is al verontwaardiging ontstaan over de suggestie dat Leers een politieke deal met Wilders zou hebben gesloten over de ruggen van minderjarige asielzoeksters.

  Kijk, niks sociaal betrokken leers! Gewoon ordinair handjeklap met crimineel Wilders!!

 6. Oh, wat vies! Ik vertrouwde die Leers al voor geen meter. Nu openbaar met die afspraken met Wilders!

 7. ’t Is even wennen jongens, niet alleen linkse partijen zijn hypocriet.

 8. Al Bakastrani, wat heb jij een zieke geest.
  Wordt Sahar toch een verblijfsvergunning gegeven, is het nog niet goed. Is de PVV weer hypocriet..
  Als jij met je seksistische gedachten zo over jonge meisjes denkt geeft toch wel te denken.
  Trouwens, in Nederland schrijjven we Koran. Moet jij ook doen anders weten die “domme, fascistische pvv’ers niet waar je het over hebt.
  en Huib: Is nu Leers aan de beurt? openbaar afspraken maken met Wilders? ooooooh wat erg. met de gedoogpartner overleggen. wat een brutaliteit. Hou een keer op met je zielige demonisering. eikel. Wilders heeft meer verstand en lef en klase in zijn pink dan jij in je hele lichaam met je, nergens op gebaseerde flutstukjes. hou ermee op en ga met je kleinkinderen wandelen. doe je nog wat nuttigs.

 9. @ Bert:

  Hé Bert,

  Als ik je reactie zo lees is het begrip “sarcasme” niet aan jou besteed. En het gebruik van kleurrijke metaforen om je visie kracht bij te zetten heeft eerder het tegenover gestelde effect.

  Met vriendelijke groet,

  Jan Klaasen uit Helmond

  P.S.
  Toch nog eens de groeten aan je buddy Ernie 😀

 10. Jan, Helmond.., Helmond..is dat niet die stad waar een snackbareigenaar tot wanhoop gedrevenen aangemoedigd door de burgemeester zélf maar eens een paar Marokkaanse ettertjes te grazen nam

 11. #9 Bert, wil je svp even DE REGELS nog eens doornemen? Die gelden hier voor iedereen, ook voor schreeuwende PVV’ers.

 12. Bert Schreef:

  en Huib: Is nu Leers aan de beurt? openbaar afspraken maken met Wilders? ooooooh wat erg. met de gedoogpartner overleggen. wat een brutaliteit. Hou een keer op met je zielige demonisering. eikel. Wilders heeft meer verstand en lef en klase in zijn pink dan jij in je hele lichaam met je, nergens op gebaseerde flutstukjes. hou ermee op en ga met je kleinkinderen wandelen. doe je nog wat nuttigs.

  Ja, Bert, Leers is al een tijdje aan de beurt. Hij doet namelijk precies datgene waarvan partijleider Verhagen nog in juni 2010 zei, dat het CDA dat nooit zou gaan doen. Moet ik het uitleggen? Indien ja, dan krijg je wel weer een flutstukje aan je broek, hoor.
  En klasse wordt geschreven met twee essen.
  Met vriendelijke groet,
  Uw Eikel 😀

 13. Liera Schreef:

  Jan, Helmond.., Helmond..is dat niet die stad waar een snackbareigenaar tot wanhoop gedrevenen aangemoedigd door de burgemeester zélf maar eens een paar Marokkaanse ettertjes te grazen nam

  Begrijp even niet wat mijn woonplaats en het door jou aangehaalde incident met deze discussie te maken hebben. Ben zeer benieuwd naar je reactie.

Reacties zijn gesloten.