Het wachten is op een spoeddebat over Osira

Een brief aan alle leden van de Tweede Kamer waarin een klokkenluidende arts van het Osiraconcern uit de doeken doet wat voor misstanden er zijn bij de revalidatieafdeling van bejaardenpakhuis Sint-Jacob te Amsterdam.

Een schets van hoe het toegaat op deze “revalidatieafdeling” heeft al een half jaar geleden hier op Krapuul gestaan.

Het lezen van de gepubliceerde gedeelten van de brief van de huisarts vergt een zware maag en moed te beseffen hoe uw dierbare die aan dit soort aan de markt overgegeven “zorg” is overgeleverd behandeld (mishandeld) kan worden.

Er is ook een sterke maag nodig om dit soort gekwebbel tot zich te nemen: hoe zetten we Osira “in de markt” als “een sterk merk”.

Als “Anoniem” of “kwetsend” geweigerde reactie van Louis Ouwerkerk, oprichter van Dwaze Kinderen:

Ik vind dat de manier waarop meneer Van Dam vriendelijk lacht op de foto, in schril contrast staat met het leed van vele families. Zelfs Moeders Bijbel was verdwenen uit haar kamer, alle dierbare spullen waren weg, lees de link, en tranen zullen vloeien, u zult dit wel niet plaatsen, deze mensen zijn al op radio5 geweest, schokkend dat dit in uw huis is gebeurd.

De vraag is: gaan de Kamerleden hier iets aan/mee doen? Zelfs als er een spoeddebat zou komen weten we dat het papier waarop de verontrusting, neen, de woede van de Kamerleden geuit wordt meer dan geduldig is.

.

2 gedachten over “Het wachten is op een spoeddebat over Osira”

  1. De stempassen zijn verzameld en gebruikt om de vriendjes van de directeur te steunen ,, verder hebben deze mensen voor de meerderheid der politiek weinig waarde …..

Reacties zijn gesloten.