Heilige Greet valt van zijn voetstuk

smurfHeilige Greet, het wondermiddel tegen alle kwalen, blijkt een beetje dom te zijn geweest. Hij wil geen LPF toestanden, maar iemand die daar maanden in en uit mag lopen wordt niet eens even gegoogeld. En hoe moet dat nou verder met die Raymond de Roon? Die keek het meisje in haar mooie blauwe ogen en liet haar vervolgens zijn speeches schrijven. Beetje naief. En Heilige Greet maar jammeren bij de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding. Maar ja, een stagiaire is nou eenmaal geen terrorist. Of hoeft dat niet te zijn. Toch? Daar heeft de NCTb weer een punt. Dus rest Heilige Greet weinig anders dan piepen en jammeren over een Links Complot van zijn stagiaire. Beetje tunnelvisie, he Heilige Greet?

9 gedachten over “Heilige Greet valt van zijn voetstuk”

 1. “Linkse kakkerlakken, noemden ze hun tegenstanders”.Spitsnieuws

  Eerst grappen en grollen over journalisten wiens neuzen er afgehakt moeten worden, en nu dit weer.

  Bij de PVV beseffen ze nog steeds niet dat dergelijke verontmenselijkende scheldwoorden altijd vooraf gaan aan zuiveringen en moordpartijen.

  Lenin vergeleek bourgeois intellectuelen met insekten, in Rwanda verwezen de Hutu naar de Tutsi als kakkerlakken. Niet lang daarna begon de terreur, en de genocide.

 2. Ik zag hem ook net staan ja. Ik heb Hotel Rwanda ook gezien. Over die kakkerlakken.

  Ik vind dat schokkend. 😯

  Maar goed deze kakkerlak geeft zich voorlopig nog niet gewonnen.

 3. Ach ja, t is maar hoe je het beestje noemt. Voor de moslims zijn Ongelovigen (en zeker de linkse pseudo-intellectuelen zoals jij) erger dan apen, honden en ezels dus wat maak je je druk over die kakkerlakjes?

  Leuk die verwijzing naar de Hutu’s en de Tutsis en ja waarom niet di goeie ouwe linkserd lenin ook” ;;;niet lang daarna begon de terreur, de genocide…”, die terreur van de moslims tegen ons is al 1400 jaar bezig, ook van de zogezegd gematigde exemplaren die hier ons straatbeeld verpesten met hun zwarte vodden en pluisbaarden, niks van “niet lang daarna”

 4. Die verwijzing naar de Hutu’s en de Tutsi’s waar zou die toch vandaan komen he.

 5. Hoe, maar Hutu’s en Tutsi’s zijn toch negers, en dus per definitie onschuldig en vredelievende slachtoffers van het kapitalisme/kolonialisme? Die houden zich toch niet me genocides bezig zeker?

 6. Grappig dat je daarover begint. Want het onderscheid tussen Hutu’s en Tutsi’s bestond niet voordat de Belgen daar de baas werden. De Belgen hebben het onderscheid bedacht.

 7. En het onderscheid beperkte zich niet alleen tot Rwanda en Burundi. Maar heel centraal Afrika,van Congo tot zelfs Zuidelijk Sudan. Westelijke mogendheden hebben destijds grenzen getrokken en bepaalde bevolkingsgroepen voorrechten gegeven boven anderen. Niet gek dat dus dat een van de bevolkingsgroepen in opstand komt. Maar dat probleem is in eerste instantie gecreëerd door de koloniale machten.

 8. Correctie ik zei het fout. De verdeling Hutu/Tutsi werd gemaakt door Duitsers;

  De Duitse kolonisator herdefinieerde de begrippen. Wie een bepaald aantal stuks vee bezat was nu Tutsi, de rest Hutu. De Duitsers hadden namelijk gemerkt dat de veehouders meer ontwikkeld waren dan de landbouwers en betrokken hen in het bestuur. Het onderscheid was dus vrij willekeurig, want het kon zijn dat een Hutu een broer had die Tutsi was.

  http://www.nrcboeken.nl/recensie/toen-tutsis-nog-hutus-waren-de-erfenis-van-congo

 9. Hierop voortboordurend; Geert heeft meer dan een miljoen stuks vee, en is dus kennelijk een Tutsi.

  Aangezien de tegenstanders van de PVV “kakkerlakken” worden genoemd ben ik dus een Hutu.

Reacties zijn gesloten.