Calling Der Fritzl

Creepy_spyIs anybody home? Nee maar zonder gekheid; zoals reeds eerder beschreven hangt hier al maandenlang van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat iemand met het IP getiteld “Tele2 Fbi Customer Tweede Kamer Der Staten Generaa” rond. Ook na de vorige keren dat ik hier iets over geschreven heb, is deze situatie onveranderd gebleven.

Ik wil weten welk(e) kamerlid/leden of fractiemedewerker(s) dat is/zijn.

De perso(o)n(en) die het betreft worden verzocht contact op te nemen met de redactie en zich bekend te maken. Transparantie, je weet wel.

Wanneer de club waartoe je behoort me bevalt, is er niets aan de hand.

Wanneer je behoort tot een zekere club, je weet wel, of wanneer ik niets hoor, zullen per ingang van woensdag, 13 januari, 18:00u, alle bezoekers met het IP getiteld ““Tele2 Fbi Customer Tweede Kamer Der Staten Generaa” worden doorverwezen naar www.donaldduck.nl, of een andere pagina, afhankelijk van mijn, op dat moment van toepassing zijnde, humeur.

Mail die jij/jullie instuurt/insturen zal vertrouwelijk worden behandeld.

21 gedachten over “Calling Der Fritzl”

 1. Ja alles tot bedaren. Fijne lui die PVV hooligans van dagelijksestandaard, hier als een stel achterlijke kleuters de boel komen verzieken en daar een beetje semi-beschaafd doen. Aan de andere kant, misschien is verplichte registratie maar beter ook.

  Weten we ook gelijk wat dagelijksestandaard is; een soort internet Sturm Abteilung o.l.v. de oh zo beschaafde Joshua Livestro.

 2. Je moet zo zien er is geen boer zoekt vrouw op de televee, daarom komen ze het hier verzieken. Anders moeten ze cerplicht meekijken met het vrouwtje.

 3. Ze zijn er 2 dagen mee bezig geweest, waarvan de laatste 5 uur full time, en toen heb ik mijn halve site moeten verbouwen omdat ik even wou eten zonder dat mijn hele site ondertussen zou worden volgekotst door die randdebielen van Joshua Livestro.

 4. En men zegt dat mensen die kritiek hebben op MAgreet niet massaal gespamd wordt door het voorvochtvolk? Herman van Veen kon er over meepraten.

 5. Ja spannend he, zouden we nog iets van Der Fritzl horen? We hebben hem vandaag weer tig keer op bezoek gehad.

 6. Geruststelling voor der WienerFritzl, wij zijn zo beroerd niet. Wij zijn alleen benieuwd welke beroemdheid zo veel interesse heeft in de website krapuul.nl. @ Jvdheuvel, het kan zomaar mevrouw Halsema zijn. Wil je dan coulant zijn, want zij heeft al genoeg over zich heen gehad van de seksistische roze site van Nederland.

 7. Ik weet het niet. Ik voel weinig vrouwelijks bij Der Fritzl.

  Maar ik hoef niet coulant te zijn, want als Der Fritzl mailt zal het vertrouwelijk worden behandeld, zoals ik hierboven heb aangegeven, en als Der Fritzl hier reageert is het zijn/haar eerste reactie en dankzij de cyberterreurbende van Joshua Livestro worden commentaren van mensen die voor de eerste keer reageren niet direct getoond op de site.

  Dus, Der Fritzl, je kan gewoon reageren, niemand die het ziet. En al was je Der Grote Blonder Fuhrer himself, het blijft tussen jou en mij.

  Dus komop Fritzl, gimme gimme

Reacties zijn gesloten.