Evil Knevel de moraalridder

it-clown4-150x150We weten allemaal dat Evil Knevel liefst zijn status handhaaft van enige persoon op aarde die De Grote Leider mag interviewen. Maar we weten ook allemaal waarom; de heer Wilders beantwoordt nu eenmaal geen kritische vragen. Evil Knevel heeft geen excuus; diverse mensen hebben hem vragen toegestuurd om aan de Wilders te stellen, waaronder ook kritische. En Evil Knevel heeft zijn plicht verzaakt en beperkt zich tot vragen als “Gaat u wel op tijd naar de kerk oh meneer weledelgestrenge Wilders?”.

Kortom of de mensheid er iets mee opschiet De Grote Leider zich laat “ondervragen” door Evil Knevel, dat waag ik te betwijfelen.

Bovenstaande maakt het des te discutabeler dat Evil Knevel nu de moraalridder loopt uit te hangen door de HP/DeTijd actie “niet te vinden kunnen“.

De conlusie op NRC “Cruciaal is wel de vraag of zo’n reportage ook werkelijk iets relevants oplevert” daar ben ik het ook al niet mee eens. Als het niks oplevert levert het niks op; Wilders agenda die niet verborgen is, is al walgelijk genoeg. Waarom moeten er nog geheimen boven water komen?

Overigens heb ik al een nieuwtje gehoord: de PVV-fractie betitelt intern hun politieke tegenstanders met het woord “kakkerlakken”. Een bekende Rwandese term voor politieke tegenstanders.