Groeten van de kakkerlak

kakRegelmatig krijg ik de klacht dat dit een “haat site” zou zijn. Maar mijn vraag is: waar is de haat? Ik heb argumenten tegen bepaalde ontwikkelingen in de samenleving en daar schrijf ik over met argumenten. Dat deze argumenten sommige mensen niet bevallen is duidelijk. Ik wil niemand dood hebben, mishandelen, of in de gevangenis gooien. Ik pleit hier nergens voor verboden. Dit allemaal in tegenstelling tot al die mensen die dit een “haat site” vinden.

Werkelijk overal op het internet is het volstrekt bon ton om mensen en masse te willen afschieten, al dan niet met neq-schoten, mensen op te willen sluiten wegens “landverraad”, burgeroorlogen te verklaren, in opstand te komen tegen de rechtsstaat.

Ik ageer daar tegen. Dat maakt dit geen “haat site”.

Dat dit een “haat site” zou zijn wordt door sommige mensen al voor waar aangenomen, alleen omdat andere mensen het zeggen. Maar NOOIT doet men ook maar een poging om exact de vinger op de haat-plek te leggen. Ze kunnen geen stukje tekst aanwijzen en zeggen: zie maar, daar zit de haat. Dat is haat zaaien. Dit is opruiing. Hier noem je iemand een fascist. Daar noem je iemand een NAZI. Hier wil je iemand dood. Daar wil je iemand opsluiten. Etc.

Andersom wel. Ik lees de hele dag niets anders. Dus wie is hier de “haat site”?

Deze kakkerlak wenst u een fijne dag.

2 gedachten over “Groeten van de kakkerlak”

 1. heel eenvoudig.

  waar Wilders voor moet voorkomen. “verdachte”

  dat verwijt de Stichting en de volgers nu 80 procent van de Nederlanders.

  in het begin kwamen zij niet verder dan “knuffelen, theedrinken, geiten wollensok, links, boerenkool cultuur en varkenslap”.

  zij hebben veel woorden bijgeleerd.
  polariseren, stigmatiseren, haat zaaien, racisme, fascisme en meer.

  (blijf van onze tulp of Sint af, hoor je al minder).
  zelfs in het Dela krantje stond dat de Sint uit Mira kwam. en ja, de Dela hebben ze ook nog niet aangeklaagd).

 2. Ja, maar bij zijn aanklacht zit een dossier met honderden (weet ik veel) dingen die hij gezegd heeft waar ze hem voor aanklagen. Bij mij zeggen mensen alleen maar dat dit een haatsite is zonder dat ze 1 ding kunnen aanwijzen dat haat is.

  Dat is hetzelfde als dat ik zou zeggen “Wilders is een haat meneer” en het daarbij zou laten. Ik heb hier meer dan 1000 berichten die voor een groot deel bestaan uit bezwaren tegen o.a. Wilders, ik kan mijn kritiek dus onderbouwen.

  Wanneer iemand dit een “haat site” noemt wordt dat nooit onderbouwd. Dat is mijn punt met dit berichtje.

Reacties zijn gesloten.