9 gedachten over “Artikeltje op ND over “Marrokaans straattuig””

 1. ach een beetje burgeroorlog zou de “zie je wel” Stichting goed uitkomen.

  Wilders moet de 20ste voorkomen voor zijn “haatzaaien”

  het enge is dat Nederland zo klein is, dus binnen een uur een aantal gekken op ergens om er een puinhoop van te maken.

  gelukkig zit het gros achter de pc “vuil te spuiten”

 2. Nou of de Sekte een burgeroorlog wil ontketenen dat weet ik niet. Ik heb daar geen aanwijzingen voor. Het is de PVV-aanhang die altijd over burgeroorlog loopt te piepen.

 3. Nou, de Stichting moest opeens nodig naar Culemborg. Ik vroeg me alleen af voor welke belangen ze zouden opkomen. De Molukse gemeenschap zat duidelijk miet te wachten op de inmenging van de Stichting. De stichting had verwacht met open armen ontvangen te worden, dus niet. Wat ik wel zeker weet is dat ze niet met MAroc gemeenschap zouden praten. De molukse gemeenschap mocht dus weer eens het falen van de Nederlanders komen opruimen. Maar gelukkig zijn de malukku’s daar niet ingetrapt

 4. Ach naieve linkse jongens, niemand hoeft op te roepen tot een burgeroorlog, die is al zowat 25 jaar volop aan de gang. De gedurige criminaliteit van onze Allahfiele bruintjes én hun fokprogramma is voor hen een vorm van Jihad tegen de Ongelovigen.
  En jullie moeten eens goed lezen wat ik als strategie voorstel. Helemaal géén burgeroorlog, want die gaan de moslims winnen omdat zij niet gehinderd worden door respect voor mensenrechten en fatsoen.
  De moslims liggen hier aan een dubbel infuus, eentje vanuit onze eigen landverraders, een ander vanuit de schurkenstaten Marokko en Turkenland.
  Als we die 2 aanvoerlijnen kunnen doorknippen zitten de moslims als ratten in de val, en dat kan dus NIET door een burgeroorlog verwezenlijkt worden!
  Wat we nodig hebben is het verwijderen van alle moslimaanhangers in politiek, justitie en administratie, én een oorlogsverklaring aan de moslimlanden. Alleen dàn kan Europa nog gered worden. Alleen zo kan het gezwel geïsoleerd worden, zodat het uiteindelijk vanzelf wegkrimpt.

 5. Ik zeg je toch dat een burgeroorlog niet de oplossing is om de moslimplaag te bestrijden?

  Weet je waarom er in Joegoslavië een burgeroorlog was en hier niet? Omdat wij te slap zijn om terug te vechten, Milosevic en Karadzic niet!
  Het zijn alleen de moslims die ongestraft het beest uithangen.

 6. He, dus nu is er weer geen burgeroorlog aan de gang en om 6:28 PM was ie volgens jou al 25 jaar aan de gang. Dus nu weer niet. Ok.

  Ik weet dat jij Joegoslavie zo geweldig vindt vanwege de burgeroorlog, maar dan nog heb ik de indruk dat jij geen verstand hebt van burgeroorlogen, anders zou je er niet zo’n fan van zijn.

 7. Ik heb dacht ik al “ad nauseam” geschreven dat een burgeroorlog tegen de moslims geen optie is, ik roep daar niet toe op of wat dan ook, gewoon al omdat we die zouden verliezen! In Joegoslavië is het ook niet gelukt hé om de moslims tegen te houden, dus zo’n fan van dat soort evenementen ben ik niet.

  De eenzijdige burgeroorlog van de moslims TEGEN ons( niet noodzakelijk met bommen en geweren,-hoewel we daar ook al wat van gezien hebben-maar door de baarmoeder en criminaliteit en profitarisme) is wel degelijk al lange jaren aan de gang en toenemend, dat het ONS nog niet opvalt is omdat wij niets terugdoen, ik had mij even “mistig” uitgedrukt, dat gebeurt helaas soms wel eens. Ik hoop dat deze verklaring nu eea duidelijk maakt.

Reacties zijn gesloten.