Sociale netwerkers: Dit bericht NIET op NuJij plaatsen

aanhangerIk ga voortaan bijhouden wat NuJij met berichten van krapuul doet. Vandaag was http://tinyurl.com/yehjogb door iemand op NuJij geplaatst. Het kreeg binnen 15 minuten 6 stemmen, en was binnen 18 minuten van geheel NuJij verdwenen. Ik ga het voortaan bijhouden, echt alleen puur voor eigen administratie verder niks. Het is dus in het geheel niet de bedoeling dat ik hun pro-Wilders agenda blootleg.

Er zijn tot nu toe geen aanwijzingen dat ze even vuil bezig zijn als bijvoorbeeld dagelijksestandaard en amsterdampost die zich inlaten met digitale terreur, bedreiging en samenzwering tegen de Vrijheid van Meningsuiting.

22 gedachten over “Sociale netwerkers: Dit bericht NIET op NuJij plaatsen”

 1. Juist omdat krapuul-berichten op nujij keer op keer door dezelfde lieden omhoog gestemd werden, ook al was de nieuwsrelevantie 0, is krapuul door nujij in de ban gedaan. Op een gegeven moment waren er een stuk of 7-10 krapuul-berichten op een dag in de best-gewaardeerd balk gestemd, dat wordt door nujij terecht gezien als schaamteloze spam en eigen website-promotie. Het komt er op neer dat het fanatisme van krapuul-aanhangers krapuul de das om heeft gedaan, dat heeft niks met een Wilders-agenda van Sanoma te maken, hun beleid ten aanzien van moslims is uiterst terughoudend.
  Edoch, krapuul zal nu op eigen benen moeten staan, ik ben benieuwd wat Alexa voor verschillen in traffic aan gaat geven.

 2. “Appreciation is a wonderful thing: it makes what is excellent in others belong to us as well.”

  ~Voltaire

 3. #1 Mag ik dit als klinklare onzin betitelen? Ja, dat mag ik. 😆 Waarom Krapuul geweerd wordt op nujij is te danken aan een enkele haatzaai reaguurer die elke meerdere aliassen hebben en zo de draad verzieken. Daar is nujij terecht geirriteerd over en aangezien ze niets aan die haatzaai reaguurders kunnen doen, sluiten ze Krapuul uit. Weg van de minste weerstand heet dat. Een weg die we bij Krapuul niet kennen 👿 Voor zover ik weet heeft nujij niet echt bijgedragen aan het groter worden van Krapuul, dus Krapuul staat al heeeeeel lang op eigen benen en gaat steeds steviger staan.

 4. O enne, stukken op nujij werden niet door Krapuul redacteuren geplaatst! Laat dat ook even tot iedereen doordringen. Er zijn onafhankelijke mensen die onze stukken lezenswaardig vinden en daarom de stukken plaatsen. Vervolgens worden de plaatsers prooi van de haatzaaiende reaguurders op nujij en haalt nujij-redactie bakzeil. Grootste bek wint 😥

 5. Notabene in een artikeltje waarin ik sociale netwerkers oproep om ons niet te plaatsen beschuldigd worden van schaamteloze website promotie dat heet tegenwoordig geloof ik een gotspe 😀

 6. Maar niet te hard gillen want het blijkt kennelijk toch mogelijk om krapuul artikeltjes op nujij te plaatsen. Geen idee hoe of wat verder. Dat is aan nujij verder en mensen die daar stukjes willen plaatsen. Daar is die site voor bedoeld geloof ik.

 7. Overigens moeten we de hoeveelheid traffic via nujij niet overschatten hoor; de hoeveelheid gelaster en geschreeuw die het ons daar opleverde staat in geen verhouding tot de clicks. Ik denk ongeveer 20 staat tot 1. Dus als ze daar 20 keer gillen dat wij een extreemlinkse haatsite zijn dan levert dat ongeveer 1 click op.

 8. P. Ten Kate Schreef:

  ik ben benieuwd wat Alexa voor verschillen in traffic aan gaat geven.

  Ik denk drastische verschillen want mensen die alexa spyware geinstalleerd hebben behoren nou niet bepaald tot onze doelgroep. Dat is meer iets voor nujij’ers inderdaad.

 9. Als je op nujij een url-verkorter gebruikt verwijdert de redactue de post, de inhoud van de post maakt dan niet uit..

Reacties zijn gesloten.