Troonrede: de intentieverklaring van een fascistische politiestaat

Het tweede bruine regime sinds Mei 1945 (dat zich bij monde van haar nationale Gauleiter zo graag spiegelt aan dat van Seyss-Inquart) liet zich vandaag tijdens het jaarlijkse toneelstukje via haar nationale joker het volgende ontvallen:

De regering staat pal voor de grondrechten en vrijheden van mensen en grijpt in als grenzen worden overschreden. Haat zaaien, dreigen met geweld of discriminatie van bevolkingsgroepen zal onder geen enkele omstandigheid worden getolereerd.

Echt waar?
Ik verwacht dan dat er direct een arrestatie-team op pad gaat om wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders onmiddellijk wegens structureel haat zaaien achter de deuren te zetten.

Toch zal dat niet gebeuren. Een bruine regering met een vice-premier die bezig is de hobby’s af te stoffen van de Holocaust-organisatoren en die mensen zijn versie van de Ariër-verklaring gedwongen wil laten tekenen vertoont nog al eens tekenen van selectieve verontwaardiging.

Was er vorige week in de vergaarbak van fascisten en andere moreel ontspoorden genaamd Tweede Kamer niet een ware orgie van vreemdelingenhaat en xenofobie waarin regering, regeringspartijen en zogenaamde oppositie elkaar vonden in de meest vunzige grofheden en banaliteiten welke goed moeten praten dat de rechtsstaat wordt gesloopt opdat de terreur tegen ‘de anderen’, de volmaakt weerlozen en onschuldigen volop van start kan gaan? Aan de feiten, namelijk dat er door EU bedrijven handel gedreven wordt met dat barbaarse IS en dat dat IS dus helemaal blijkbaar niet zo’n ‘existentiële bedreiging’ is voor ‘ons’ zoals jankert Sybrand Buma ons graag wil laten geloven… daar ging men maar al te graag aan voorbij. Evenals trouwens aan het feit dat de Nederlandse regering die de bek vol heeft over strijd tegen antisemitisme jodenhaters in de Oekraïne die met nazi-symbolen op voor hun ‘Führers’ in Kiev moordend en brandschattend door het oosten van het land trekken volop steunt.

Laat niemand zich enige illusie maken: ook zonder de genoemde wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar in de regering is Nederland al lang een land geworden dat steeds meer trekken vertoont van een fascistische politiestaat.
Daar doen prachtig klinkende de woorden van vandaag tijdens die bijeenkomst van aan cognitieve dissonantie lijdende politici niets aan af. Met andere woorden: die zogenaamde ‘anti-shariaverklaring’ komt er vast en zeker.

Sjabloon 'niet moslim verklaring'
Sjabloon ‘niet moslim verklaring’

4 gedachten over “Troonrede: de intentieverklaring van een fascistische politiestaat”

  1. Het ligt zeker aan mij, doch in mijn opinie probeert de Koning als Vredestichter op te treden, wat een eervolle maatschappelijke functie is.
    Doch is zijn speech zeker vooral door zijn (VVD) adviseurs opgeschreven – en daarom maakt het geen melding dat de Haat in Nederland belangrijk maatschappelijk factor op eigen bodem geworden is met de opkomst van Geert Wilders/PVV. Zuiver eigen productie die de maatschappelijke verhoudingen dwarsboomt en saboteert.

    De Geblondeerde Haat zit te vloeken over medeburgers in de Tweede kamer.
    Dit werkt de integratie en saamhorigheid tegen.

  2. Was er eerst de Moslimhaatzaaerij, nu is er ook nog de Ruslandhaat bijgekomen. Allemaal georchestreerd door deze fijne regering via de propagandazender NPO door via journaal en eenvandaag. Van democratie is hier al lang geen sprake meer.

Reacties zijn gesloten.