6 gedachten over “De TV-weglopers”

 1. Hoewel ik dit ook een belachelijke vertoning van Wilders vond dat hij wegliep uit een Tweede Kamervergadering, moet het ook van mijn hart deze vergelijking slaat als een tang op een varken.

  Wilders liep helemaal niet weg omdat hij de discussie niet kon winnen of z’n arme egootje gekrenkt was zoals bij de lui in de filmpjes bij HP. Waar vriend en vijand het over eens zijn is dat Wilders immers een begenadigd debater is. Hij vond dat hij “voor joker” erbij zat.

  Daar kun je het eens of oneens mee zijn, maar hij sloeg zeker geen pleefiguur in het debat. De vergelijking gaat dus mank.

 2. Nou ik ben het daar niet mee eens Tim. Het was naar mijn mening volledig bedoeld om het debat te kapen. Als je als pleefiguur fungeert kan je als nette debater ook gewoon weer plaats nemen op de bankjes. Maar het voorval was duidelijk bedoeld als spierballen, kijk mij weglopen.

 3. Het lijkt wel een van tevoren afgesproken stunt om aandacht te krijgen. Fleur en Hero liepen iets te snel weg, alsof ze zaten te wachten op het seintje van hun meester. 😛
  De stunt pakte niet goed uit. Wilders liet met actie zien dat hij minachting heeft voor de democratie.

 4. Tuurlijk was dat van tevoren afgesproken. Non verbale communicatie he. Aan de andere kant, als Wilders zo graag stemt met zijn voeten, waarom zout ie dan niet op naar de USA of Israel of zo.

  Daar heb je ook veel meer vrijheid van meningsuiting; daar kun je gewoon spong vertellen dat ie geexecuteerd moet worden en dan hoef je niet eens 300 euro te betalen.

Reacties zijn gesloten.