Laurence Stassen en haar collaborateurs

Rijkeluisburgertrut Laurence Stassen noemt moskeeën haatpaleizen.

Hoe zou jij het vinden, Stassen, als we jouw katholieke gebedshuis in je ongetwijfeld in- en inburgerlijke schijtdorp daar ergens in Limbabwe, waar ze eeuwenlang niet verder gekomen zijn dan bagger uit de plaatselijke rivier op te scheppen en er bakstenen van te maken, om zouden dopen tot kinderpornotempel? Daar is namelijk nog altijd meer feitelijk bewijs voor te vinden bij de diverse gerechtelijke instanties in de wereld dan voor jouw hysterische gekrijs over moskeeën.

Laurence Stassen

Dat dit soort psychopatische mantelpakkampcommandantes bestond was ons al bekend, maar die zouden geen substantieel probleem vormen als er geen machtsgeile, schijtlijsterige coalitiekandidaten als bijvoorbeeld een VVD waren, die zeggen ‘niet steeds te willen reageren op alles wat de PVV zegt’, wanneer geconfronteerd met hun vuilbekkende coalitieleidster.

Nee, lastig hè, als je met een omhooggevallen baksteentokkie een bestuur probeert te vormen? Waarom ga je er dan mee in een coalitie zitten, stelletje achterbakse Mercedescriminelen?

CDA-minkukel Van Helvert (‘het verschil van mening is voor Van Helvert geen aanleiding om de coalitie met PVV en VVD af te blazen’. Hoort u er ook automatisch dat Maxime Verhagentoontje bij?) komt op zijn beurt met een kenmerkend gluiperige CDA-formulering: “CDA’er Van Helvert erkent dat er een glijdende schaal kan zijn: “Als het vandaag om een moskee gaat, hebben we het morgen misschien over een synagoge en overmorgen over een kerk.” “
Met andere woorden: die moskeeën, alla, daar maken we ons niet al te druk om, moet kunnen om die een beetje af te kraken zo nu en dan, maar het moet straks niet ineens over kerken of synagoges gaan!

Van Helvert, ik heb nieuws voor je: door in deze coalitie te gaan zitten wisten we ook zonder dat jij je bek opentrekt al dat je een CDA-lafbek van het zuiverste water bent, dus bespaar je voortaan de moeite.

15 gedachten over “Laurence Stassen en haar collaborateurs”

 1. Als de hegemonie van de Rooms-Katholieke Staatspartij via baksteentokkies gehandhaafd kan worden, dan moet het maar.

 2. He he Eindelijk is tegengas tegen dat witheet,elsevier bagger.

  Bij toeval op de site gekomen begon te denken dat ik de enigste was die een bagger hekel had aan die telegraaf-reacties en kwallen van een witheet.

  Vanaf nu elke dag te vinden hier toppie Ronnie

 3. “glijdende schaal”

  het gaat niet om de gebouwen maar om de mensen die de vrijheid moeten hebben om te leven en te geloven zoals ze willen

  feitelijk zegt Unterscharführer Von Helvert dat christenen superieur zijn aan joden en moslims

  het woord rechtsstaat wordt blijkbaar niet voor niets met twee s’en geschreven

 4. Die hele bende maakt van Limbabwe een provincie die beschimpt en belachelijk gemaakt wordt en dat doet afbreuk aan veel mensen die daar wonen en werken. Die mensen die niets te maken willen hebben met die kampcommandant of die unterscharfuhrer die deze provincie compleet verkloten. Het geschreeuw en geraaskal van die PVVers en CDAers die volop bezig zijn om de inwoners van deze provincie te schofferen zal op termijn verschrompelen en zal de ware aard en bedoelingen van deze groep ook voor de PVV stemmers aanleiding zijn om zich af te wenden van dit liederlijk volk. Geef dat deel van de Limburgse bevolking dat zo achterlijk en stom was om die PVV in Limburg mogelijk te maken even de tijd om in te zien dat ze het helemaal bij het verkeerde eind hadden. Nog even tegen die mismaakte koppen aankijken, het stopt vanzelf.

 5. #10 Strijder, nou eh, voor mij hebben ze al tijd genoeg gehad. Nog langer en het gaat helemaal mis.

 6. Laurence Stassen is een mislukte t.v. “ster” in Limburg. Nadat ze er ,net als Dion Graus, is uitgeflikkerd bij TV Limburg moest mevrouw toch wát. Die arrogantie van haar wordt haar op een dag nog fataal.

 7. Heerlijk zoals die Stassen in het nieuws komt, genieten van haar Germaanse blonde kop en omringd door hopeloos verdwaalde idioten die met hun leidster in Maastricht ronddolen. Hoe arroganter hoe liever, des te eerder zijn ze haar zat.

 8. Vreemd dat een deel van de “huisregels” om te mogen reageren niet door de redactie zelf worden aangehouden in hun eigen berichten. Dat is nogal makkelijk om mensen die willen reageren “monddood” te maken. Ook de reacties die ik hier lees voldoen niet allemaal aan de regels die door “de redactie” van Krapuul zijn gesteld. Eenzijdig en vreselijk gekleurd is deze site waar ik toevallig op kwam.
  Mogelijk dat “de redactie” hierop wil reageren en sowieso dit bericht ook wil plaatsen. Zo niet, voldoe je al compleet aan mijn verwachtingspatroon omtrent deze site.

 9. Nou Hans, als je de REGELS goed gelezen hebt, dan heb je ongetwijfeld gezien dat gezeik over de REGELS bij je allereerste bezoekje absoluut niet op prijs wordt gesteld. Ik citeer uit REGEL G:

  Iemand die hier pas binnenkomt en meteen regels/beleid ter discussie wil stellen kan direct vertrekken. Iemand die hier binnenkomt die direct begint met anderen aan te spreken over regels/beleid idem dito.

  Kortom je carriere bij ons is nu, bij je allereerste reactie, al totaal mislukt. Geheel tegen beter weten in geef ik je toch nog een kansje.

 10. Hans Schreef:

  Dat is nogal makkelijk om mensen die willen reageren “monddood” te maken. Ook de reacties die ik hier lees voldoen niet allemaal aan de regels die door “de redactie” van Krapuul zijn gesteld. Eenzijdig en vreselijk gekleurd is deze site waar ik toevallig op kwam.

  Dit klinkt slachtofferig en getuigt tevens van moeite hebben met een ander geluid dan rechtse spreekbuizen waar selectie aan de poort jegens andersdenkenden veel strenger is dan hier, laat staan dat zulke reactionair geörienteerde blogs en media zouden ingaan op klachten over moderatiebeleid.

  Aangezien je aangeeft hier voor het eerst te verschijnen, raad ik je tevens aan kennis te nemen van de serie http://www.krapuul.nl/blog/25440/trolherkenning-voor-dhimmies/
  Wie zich meteen al gaat bemoeien met het huisregelement loopt kans voor trol te worden aangezien.
  Het recht te willen krijgen om kritiek te mogen hebben op regels moet je verdienen.

  Vreemd overigens dat de meeste dwangmatige bemoeials en regelneven die zich storen aan het feit dat Krapuul überhaupt bestaat, vaak off-topic reageren op een stukje dat al maanden oud is. Daarmee vallen ze al door de mand als trolfiguur.

 11. Pingback: 1Vandaag – volkomen de weg kwijt | Krapuul

Reacties zijn gesloten.