De spookadvocate van Erwin Lensink, waxinewerper

Bij klokkenluideronline een follow up over het stuitende wangedrag van de “deskundigen” die Ewin Lensink, waxinewerper en republikein, “onderzocht” zouden hebben:

Geachte mevrouw Mariëlle van Essen,

Als freelance journalist en publicist op o.a. het gebied van het koningshuis* woonde ik gisteren het proces bij tegen Erwin Lensink. Mij verbaasde in hoge mate het optreden van de psychiaters/psychologen die op basis van mijns inziens onvoldoende feiten en/of informatie uw cliënt ontoerekeningsvatbaar en lijdend aan waandenkbeelden verklaarden. Mij interesseert -als journalist en publicist- waar wellicht deze ‘deskundigen’ in de rapportages betreffende uw cliënt historische gegevens/informatie verwarren met waandenkbeelden. Is dat ergens terug te vinden in de rapporten? Dus waar deze ‘deskundigen’ in een schemerig gebied verzeild raken waar ze hun vakgebied/expertise verlaten en historische feiten/hypotheses die uw cliënt naar voren brengt verwarren met wanen? (klokkenluideronline)

En toen bleef het dus stil.

Daarom zit Erwin Lensink namelijk al 7 maanden opgesloten: omdat zijn denkbeelden zijn benoemd tot “wanen”. Door “deskundigen”. Na “onderzoek”. Er is “geen verdedigingsbelang” om te kijken of zijn “waandenkbeelden” misschien een piepklein tikkeltje te dicht in de buurt van de waarheid komen.

Aangezien het Nederlandse volk dit allemaal prima vindt, politici en pers voorop natuurlijk, en met zijn allen doodzwijgen dat de Nederlandse staat hier een individu aan het slopen is vanwege wat onwelgevallige denkbeelden dan zetten we met zijn allen de poort open voor nog eens duizenden mensen die we voor onbepaalde tijd vast kunnen zetten. Wat zeg ik? Ik ken miljoenen mensen met waandenkbeelden.

Allemaal opsluiten en de sleutel weggooien.

Natuurlijk stelt die petitie die wij hebben opgestart geen moer voor. Natuurlijk krijg je daar niemand mee vrij. Niet met 247 handtekeningen. Niet met 5 miljoen handtekeningen. “Stel je veur” zoals een Oranje zou zeggen.

Maar toch staat hier onze petitie. Omdat het alternatief, een bestorming van onze bloedeigen 21e eeuwse Bastille en de republiek uitroepen, op dit moment nog niet realiseerbaar is. Wegens de comateuze toestand waarin het Nederlandse volk verkeert.

Waarschijnlijk zit die door de staat verplichte medicatie al lang in het drinkwater en is Erwin Lensink gewoon iemand die kraanwater weigert te drinken.

Zie ook: waarom Erwin Lensink, de waxinewerper, vrij moet.

En teken dus toch maar de petitie.

12 gedachten over “De spookadvocate van Erwin Lensink, waxinewerper”

  1. “Allemaal opsluiten en de sleutel weggooien.” Ik denk dat ik wel weet, wat je bedoelt, maar het blijft een gevaarlijk statement (En zoals mijn nickname wellicht doet vermoeden, spreek ik uit enige ervaring…)

  2. De conclusies van Kat over advocate Van Essen komen wat complotdenkerig op mij over, maar feit blijft dat het heel merkwaardig is dat Lensink zo lang vastzit en hoe hij behandeld wordt, en daar gaat het om.

  3. Ja, dat begreep ik ook wel. Aangezien we anderen echter bepaald taalgebruik verwijten…

  4. @3 Je hebt te veel fantasie. Ik denk dat het stuk duidelijk genoeg is om te laten blijken dat ik dat juist helemaal niet voorsta.

  5. @5 Ja, maar daar begon ik dan ook mee… En er had een smiley achter mijn laatste bijdrage gemoeten, maar daar waag ik me niet meer aan, tenzij ik ergens een lijstje kan inzien {insert smilie]

  6. MadPride, u kunt er zelf een maken, net als bij sms’jes :mrgreen:

  7. Geheel OT: toen ik een knipoog beoogde, kreeg ik deze – 😉
    Maar genoeg hierover. Mijn ogenschijnlijke “kwaadheid” viel reuze mee, alleen ben ik om bovengenoemde reden wellicht extra allergisch voor een bepaald soort uitspraken…

  8. En nu klopt de smiley wel min of meer (ja, ik ben gek en ik ben er nog trots op ook) 😉

Reacties zijn gesloten.