Hoeveel, heren? Hoeveel?

Nu Hans van Baalen het voor elkaar heeft gekregen dat nazi’s moordend en brandschattend door een groot deel van Oekraïne trekken kan de vraag gesteld worden hoeveel hij voor zijn intriges gevangen heeft van de schaliegasmaffia omwille van wie al die doden in dat verdoemde en met het bloed van talloze onschuldigen doordrenkte land zijn gevallen.
Want laat niemand zich enige illusie maken: het gaat om gas. Dat is in feite ook wat Shell-topman Van Beurden in dit interview onlangs met de NRC verklaarde en die verder met zijn opmerking ‘geen politiek mandaat’ te willen suggereert dat big business en politiek los van elkaar staan.
Een beetje als in 1978 toen voetballen op stapels lijken in een fascistische dictatuur werd goedgepraat met ‘ja maar sport en politiek hebben niks met elkaar te maken.’

Op de website van Hans van Baalen een onthutsend verhaal van zijn hand vol onwaarheden en gammele aannames op basis waarvan deze meneer de wereld probeert aan te praten hoe goed of schaliegas wel niet is. Omdat iemand anders die lulverhalen al weerlegd heeft en dat ook veel beter gedaan heeft dan ik zou kunnen, ben ik zo vrij onder ‘dank’ zeggen aan Lars Boelen naar zijn verhaal ter zake te linken.
Vergeet als u het verhaal van Boelen leest vooral ook niet door te klikken naar een aantal onthutsende Youtube fragmenten over wat het betekent als de inhalige vrienden van Van Baalen en Van Beurden naast jouw deur naar schaliegas komen boren.

Terug naar die website van Hans van Baalen en zie ook hoeveel media kritiekloos en klakkeloos de gevaarlijke kolder van iemand die blijkbaar over ik weet niet hoeveel lijken gaat om zijn portemonnee te spekken overnemen: ‘Wacht niet met schaliegas’, ‘Schaliegas heeft de toekomst’, ‘Winning schaliegas onontkoombaar.’
Het is verbijsterend.
Maar goed, het zij nog maar eens benadrukt bij deze wat de werkelijke reden is dat Hans van Baalen destijds op dat plein in Kiev met zijn vingertje stond te wijzen.
Het zij nog maar eens benadrukt wat de werkelijke reden is dat er zoveel bloed vergoten wordt niet ver hier vandaan.
Nu we het er toch over hebben en met in gedachte dat Tweede Kamerlid en PvdA’er Jacques Monasch net als VVD’er Hans van Baalen zich het vuur uit de sloffen gelopen heeft om de nazi’s in Kiev aan de macht te helpen, rijst tevens de vraag voor hoeveel de schaliegasmaffia de ziel van voormalig twitteraar Diederik Samsom heeft gekocht gezien diens plotselinge draai van 180 graden in dezen.

4 gedachten over “Hoeveel, heren? Hoeveel?”

  1. Recente studies hebben aangetoond dat de milieuschade veel groter is dan oorspronkelijk door de oliebedrijven aangegeven. Daarnaast is de schade blijvend omdat onze goede Aarde wordt voor tientallen jaren vergiftigd. Op dit moment vooral in de VS houden de oliebedrijven met alle mogelijke middelen de belastende onderzoeken tegen en tevens proberen dergelijke van eigen makelij met kunstzinnig aangepaste gegevens voor te schotelen.

    Wat men zou moeten doen is wat de Duitse TV gedaan heeft – de bewoners ter plekje interviewen. Het is huiveringwekkend hoe sommige niet durven praten omdat ze door de oliebedrijven en hun maffia zwaar gechanteerd worden en alleen onherkenbaar in beeld vertellen hoe erg het leven in de giftige moeras is die door de oliewiningbedrijven ter plekje veroorzaakt wordt en vervolgens achtergelaten wordt. Het lucht begint letterlijk vies te stinken, behalve dat het water helemaal niet meer te gebruiken is.

  2. Als mensen nog niet weten hoe het nazi kapitalisme vat heeft gekregen op de maatschappij in het algemeen en de EU in het bijzonder het volgende.
    Vandaag op Joop.nl een epistel gevonden. Schrijven is afkomstig van de Partij voor de Dieren Ik wil jullie dit schrijven niet onthouden:
    REDACTIE: KNIP

  3. Pingback: Corruptie en cliëntelisme in het aangezicht van een nucleaire paddenstoel | Krapuul

  4. Pingback: Fucking fracking business: vervuiling, gezondheidsschade, doodsbedreigingen & gekonkel door oorlog veroorzakende anti-cliëntelisme club | Krapuul

Reacties zijn gesloten.