Erwin Lensink en de Gouden Koets

Mei is de ‘Laat Erwin Lensink vrij-maand’ op Krapuul.nl. Wat heeft Erwin gedaan? Nou eh, een waxinelichthoudertje naar de Gouden Koets gegooid! Schande voor geheel Nederland! 😥
De gepantserde Gouden Koets loopt echt geen butsje op van zoiets. Maar schijnbaar allerlei mensen wel en die reageren bijzonder overdreven. Erwin zit al bijna 8 maanden vast hiervoor. Wordt in een van de zwaarste gevangenissen in Nederland vastgehouden en gedwongen gedrogeerd. Niks geen perken aanharken voor deze man. Gewoon behandeld worden als een van de grootste misdadigers.

Waarvoor? Nou eh, hij gooide iets naar de Gouden Koets en dan schijnen er speciale wetten in werking te treden. Jij en ik mogen helemaal invalide geslagen en geschopt worden (of dood) en dan is er gewoon recht, en als je iets naar de Gouden Koets gooit beledig je het staatshoofd en de natie of zo en doen ze dit met je.
Alles om het volk in het gareel te houden.

Wij van Krapuul.nl vinden deze straf dermate overdreven dat wij hier tegen ageren en niet snappen dat de rest van Nederland dit normaal vindt. Vandaag Erwin, morgen jij! Dus eh, laat even zien dat je niet lethargisch bent en teken de petitie! (en stuur hem door, zet hem op je blog, twitter er over, weet ik veel, maar zorg voor handtekeningen!)