Het komende proces Wilders: wat er wezenlijk op het spel staat

verdachte Geert W.Bij allochtonenweblog een enorm artikel van mr. N.M.P. Steijnen, M. Rabbae en mr. F. Ben-Saddek, wie mij 1 inhoudelijke reactie, dus zonder ad hominems, van een PVV-aanhangert op dit artikel kan laten zien, wint een prijsje.

We hebben aldus de essentie van wat Wilders voor ogen staat hier helder in het vizier: een verbod om nog langer moslims tot ons land toe te laten en die er al zijn zoveel mogelijk afknijpen, te beginnen met een verbod om hun religie te beleven. Afknijpen met behulp van grove inbreuken op hun fundamentele mensenrechten. Wegpesten dus. Voor zover zij al niet als ‘crimineel’ of ‘onaangepast’ op de nominatie komen om zo al zonder meer te worden weggezuiverd. En omdat er als het ware een identiteit bestaat tussen moslims en niet-westerse migranten van mediterrane afkomst – de meeste moslims zijn migranten uit die regio en omgekeerd – betekent dit dan tegelijkertijd: een verbod om nog langer niet-westerse migranten van mediterrane afkomst tot ons land toe te laten, gekoppeld aan een geleidelijke uitdrijving van hen die hier al zijn.

9 gedachten over “Het komende proces Wilders: wat er wezenlijk op het spel staat”

 1. Afrika is een verloren continent. Als we Europa willen redden moeten we zorgen dat Afrika ons niet meesleept in de ondergang. Dus idd dichtgooien van de grenzen voor moslims en scheppen van een moslim-onvriendelijk klimaat hier.

 2. wel, dat lukt aardig. de Nederlanders smeren hem al, wegens het onvriendelijke klimaat, de Belgen komen naar Nederland, hè Mercator.

  hele volksverhuizing is in Europa aan de gang inmiddels.

 3. Jij droomt maar raak, de bevolking in Europa blijft grosso modo waar ze blijft. De enige volksverhuizing die aan de gang is is van zuid naar noord( en dan bedoel ik niet van Belgen naar Nederland 😆 ).

  Trouwens het is net omgekeerd, er komen heel wat Nederlanders in België wonen. Kan ik goed begrijpen, ik kom vaak in Nederland en ik zou daar bij God/Allah niet willen wonen.

 4. bent niet op de hoogte dat veel nederlanders vertrekken door wilders?

  ik heb zelf mn plannetjes wel klaar als hier ooit een geerttopie komt ben ik weg.

  of ik zou in het verzet moeten gaan of onderduikers moeten hebben.

  dat is allemaal wel heel nobel maar ik weet niet of ik dat geestelijk aan zou kunnen.

  Eigelijk al vreselijk dat ik zo denk. Wilders heeft mijn mooie land verpest

 5. Veel “Nederlanders” vertrekken door Wilders?! Zelfs de meer getinte “Nederlanders” doen dat niet, pak ze hun uitkeringen en hun kindergeld af dan hebben ze het nog beter dan in hun armoedige krotten in zandland.
  Zou mooi worden: Wilders aan de macht, verontwaardigde poco -Hollanders als jij vertrekken naar Marokko, maar de Marokkanen waar je het allemaal voor doet blijven lekker hier want je kan hier tenminste ongestraft stelen van de Ongelovigen.

  Ik zie jij dat je helemaal in de Anne Frank folklore gesausd bent, verzet, onderduikadressen, geestelijke kwellingen…Maar wees gerst hoor, zo’n vaart zal het niet lopen, PVVers zijn beschaafde mensen, je gaat niet echt niet aan een kraan opgehangen worden, dat is meer een specialiteit van de Nieuwe Nederlanders.

 6. ook veel getinte nederlanders willen weg.
  ik ken er een die een zaakje in griekenland aan het opzetten is omdat ie het racisme zat is
  met geld die hij heeft verdient heeft door hard te werken

 7. PVVers hebben mij al meermalen erop gewezen dat als geertje aan de macht komt er een soort afrekening komt richting linkse kakkerlakken
  die mensen zijn helemaal niet zo netjes als jij zegt
  ze sturen zelfs doodsbedreigingen aan zo’n schattig huisvadertje als herman van veen

  ik maak me geen illusies
  als wilders aan de macht komt moeten veel mensen vrezen voor hun leven

 8. @ 7 : ben jij een drama-queen zeg, als Wilders aan de macht komt gaat er helemaal niets met jouw gebeuren. Het enige dat mss kan gebeuren is dat er wat minder moslims ingevoerd worden, maar dat wordt teniet gedaan door de fokbereidheid van hunne wijfjes. Kan de moslim-staat mss met een 5 jaar vertragen, meer niet.
  Ik moet toch zo lachen zeg met die arme moslimpjes die zogzegd “lijden” onder het rassistiese klimaat en “willen vertrekken”. Er gaat er geen eentje vertrekken natuurlijk, zelfs als je hun al hun privileges afpakt kan het nooit slechter zijn dan in de woestijnen waar ze vandaan zijn gekomen.

  Een oorlogsverklaring aan de moslimlanden is het eerste wat we nodig hebben, de enige manier om de cultuur nog te redden. Want in een openlijk militair conflict lijden moslims ALTIJD een smadelijke nederlaag. Maar dàt zie ik -helaas-nog niet gebeuren, dus je kan op je beide oortjes blijven slapen.

  Acmed van Veen? Die seniele clown? Was dat die niet die de Berlijnse Muur “omver ging zingen”?

 9. wat een walgelijke praat slaat die Mercator eigenlijk uit.

  ja, dat krijg je. opgevoed in Sukske en Wiske land.

Reacties zijn gesloten.