Zou weblog Sargasso Wilders-moe zijn?

Het is afzien bij weblog Sargasso; niet alleen bestaat hun met veel poeha aangekondigde website “watkostdepvv“, sinds het op 1 januari van start ging uit welgeteld 1 bericht, vandaag geven ze de pers er maar eens van langs omdat die te veel naar Wilders zou luisteren.

Kennelijk wil weblog Sargasso TOTALE mediastilte over de PVV. Wat niet weet wat niet deert of zo.

Meer over watkostdepvv:

De site is een initiatief van Thomas van Aalten en Sargasso, en is vanaf 1 januari 2010 volledig operatief en zal behalve berekeningen ook een keur aan artikelen van economen, analisten, critici en financieel experts bevatten. Aan de site kunnen geen enkele wetenschappelijke bevindingen worden ontleend. Alle cijfers die het kostenplaatje van de politieke beweging suggereren zijn schattingen met grote marges.

Check verder BNR Today voor toelichting.

Kijk dit zijn de initiatieven waar we op zitten te wachten. Ook wij, humble krapulers, willen een volledig operatieve watkostdepvv zien, die behalve berekeningen een keur aan artikelen van economen, analisten, critici en financieel experts bevat. Zeg maar een website met meer dan 1 bericht erop.

En van een beetje niveau graag!

deadbirdOf wordt watkostdepvv soms een tweede prettigevoortzetting (“beschaafde en onderbouwde discussie. En nee dat is niet elitair”, 8 koppige redactie ligt overigens op z’n reet sinds 10 juli 2009) ? Of een derde watwilwilders (coming soon, sinds 1997)? 😛

21 gedachten over “Zou weblog Sargasso Wilders-moe zijn?”

 1. Ik heb al antwoord gehad van iemand op twitter. Die vond dit “niet sjiek”. En dat terwijl dit alleen maar als aanmoediging bedoeld is.

 2. tja
  wat is chique. een kritische kanttekening? en ook bedoelt als aanmoediging? wel…..

  maar misschien komt er antwoord. dan kan je in discussie daarover.

 3. nu ik tjiep tjiep niet. iemand op twitter. tjieeeeeeeeppp.

  laat die iemand hier komen met de mening en gedachten over het topic.

 4. ook het woord chique kan dus op verschillende manieren geïnterpreteerd worden.

  gezeur kan je het ook noemen.

 5. Of gemiep. 🙄

  Ik denk overigens dat het hier niet om Wilders-moeheid betreft, waarschijnlijk hebben ze teveel en te vaak haat en dreigingen moeten ontvangen van Verwilderden.

 6. Steeph moet niet zeuren, Respecteer krapuul.
  Sargasso is gevestigde orde en dan mag krapuultje geen kritiek hebben? 😈

 7. @14 Krapuultje komt op in de blogosfeer en dan worden mensen bang 😛 Bij dese deel ik je mening 😛
  Steeph moet niet zeuren,ik zie sargasso als een dood paard. Idealen zijn dood ❗

 8. @16
  ehem ehem 🙄 , wij wilden nooit naar voren brengen dat Steef en sargasso dood was. Maar ik heb ooit gereageerd op een topic over Afrika, en ze waren zogenaamd op pad in afrika. Heb ze moeten wijzen dat het Afrikaanse land Congo wel degelijk een kust heeft

Reacties zijn gesloten.