6 gedachten over “Veroordeel Wilders tot debat met moslims”

 1. Dat is een goeie ! Ik zou een debat met Wilders zelfs niet aan de slimste moslim”geleerde” aanraden, dat wordt een afgang voor de moslimpjes waar de verovering van Jeruzalem door de Kruisvaarders in 1099 niets bij is !
  Heel dat schijnproces over de moslims wordt toch ook gevoerd boven de hoofden van die arme achterlijke moslimpjes heen?
  Heel die zaak illustreert dat moslim-minnend links eigenlijk de racisten en neo-kolonialisten zijn die snuivend van verachting op die arme allochtonen neerkijken, ze zijn nog niet eens in staat om zelf voor hun rechten op te komen en op democratische en beschaafde wijze Wilders te counteren.
  Of zoals Walid Bos het zei tegen de moslims”wij socialisten weten hoe de ideale maatschappij eruit ziet, ik ga die voor jullie verwezenlijken”. De moslims zelf begrepen er niet veel van…

 2. Het blijft maar moeilijk te begrijpen, ook voor mevrouw Nilgun Yerli blijkbaar.
  Joden zijn een ras, dus dan spreken we eventueel over racisme. Moslims zijn een soort katholieken met een gedachtegoed van zo’n 500 jaar geleden. Appels met peren dus. Daarbij, het idee dat joden beledigen gelijk antisemitisme zou zijn bevestigt haar beperkte visie.

 3. Is dat zo? Zijn Joden een ras? Jij weet er kennelijk nogal veel van, zo vanachter je anonieme abuse IP adresje.

 4. de nazi’s zeiden
  het jodendom is geen religie het is een ras laat je niks wijsmaken

  wilders zegt moslims zijn geen ras het is een religie (ehm fascistische ideologie) laat je niks wijsmaken.

 5. Of je moslims nu een ras, een godsdienst, een ideologie of wat dan ook noemt is irrelevant, feit is dat ze overal waar ze neerstrijken voor destabilisering, onderontwikkeling en geweld zorgen. Dat is gewoon een feit. Dàt zou een mooi uitgangspunt zijn voor een debat tussen Wilders en moslims. Mercator wil dat ook wel aangaan hoor, ik houd me daarvoor aanbevolen!

Reacties zijn gesloten.