Ook nieuwe theorie van “Wetenschapper” Hans Jansen kan weer direct door de plee

it-clown4-150x150Er zijn een hoop mensen die alle bagger die “Arabist” Hans Jansen, de PVV-aanhangende pseudo-wetenschappelijke charlatan, spuit, voor zoete koek slikken. Dat is de eerste categorie. Dan zijn er mensen, zoals ondergetekende, die na een paar verhaaltjes van genoemde “wetenschapper” gelezen te hebben, deze man zien als een gevaar voor de maatschappij, en een belediging voor echte wetenschappers, en die deze baggerschrijver verder nog geen blik waardig gunnen. Tenslotte is er nog de categorie mensen die er de tijd voor nemen om Hans Jansen te debunken. Tot de laatste categorie behoort Peter Breedveld, van Frontaal Naakt;

Het nieuwste stukje van Hans Jansen (de Arabist) deed mij aanvankelijk grinniken. De geestelijke onttakeling van de paapse geleerde is een nieuwe fase ingeslagen, dacht ik. Jansen beweert namelijk dat de recente onlusten tussen Marokkanen en Molukkers in Culemborg onderdeel zijn van een tactische zet in de strijd om de islamisering van Nederland. Onderwerping van de Molukkers heeft in die strijd prioriteit, meent Jansen, omdat de Molukkers de moslims in de smiezen hebben.

Eigenlijk weet je dan natuurlijk al genoeg want ook deze theorie van Charlatan Hans Jansen kan natuurlijk weer linea recta door de plee, maar Peter Breedveld slaagt er dan weer in om een en ander wetenschappelijk te onderbouwen, waarvoor respect op zijn plaats is.

49 gedachten over “Ook nieuwe theorie van “Wetenschapper” Hans Jansen kan weer direct door de plee”

 1. LOL

  quote
  Je moet dus maar durven, als Rooms-katholieke nep-geleerde suggereren dat in Nederlands-Indië de moslims de Molukken door middel van ‘miniterreur’ ‘rustigjes’ en ‘langzaampjes’ hebben geïslamiseerd. Een enorm pak ranzige boter heb je dan op je hoofd.
  unquote

 2. ah, dat heeft Mercator nu “bewezen”

  hoe was het in de Vlaanderen? of zat je in Limburg in de pvv kroeg?

 3. Vlaanderen heeft dus ook boter op hun hoofd. Maar dat was al bekend. Vandaar die hang naar Wilders.

 4. Ja er zijn nou eenmaal mensen die behoren tot “de eerste categorie” he, qua “Arabist” Hans Jansen. Verbaast me niks dat mercator er een is.

 5. Ik heb de teksten van H Jansen nauwlettend gelezen-kunnen jullie zelf ook s doen-en hij heeft de moslims goed door. Hier in Vlaanderen hebben we ook een Arabist, prof. Vermeulen die ongeveer hetzelfde zegt.
  Waar beide wetenschappers mij geen antwoord op kunnen geven is WAAROM de plaatselijke autoriteiten hier de moslims o zo graag verwennen, m.a.w. , wat denken zij daarbij te winnen? iedereen die zelfs maar één oog in zijn kop heeft ziet toch dat Islam=Ellende waar het de kop opsteekt? Waarom toch willen jullie Europa volstouwen met moslims?
  Waarom heel die campagne om de eigen cultuur te laten vernietigen? Dààr breek ik mij het hoofd over, niet over wat de moslims willen, dat is duidelijk, dat is de onderwerping van heel de wereld aan hun achterlijke ideologie.

  @4 : ik had het over “een” kroeg in Z Limburg, dat staat er langs buiten niet op dat dat een PVVkroeg zou zijn hoor.

 6. Ik heb een paar teksten van deze man nauwlettend gelezen en mijn conclusie is dat het een levensgevaarlijke fantast is. Dat mensen zo met die haat teksten weglopen is zeer verontrustend.

 7. @ 8 : nog afgezien van het feit dat de teksten van Jansen gewoon een nauwkeurige analyse van de feiten zijn, snap ik niet waarom jij dan wél de teksten van de levensgevaarlijke fantast Mohammed waardeert. Die dagelijks door zijn volgelingen de moslims in de praktijk worden gebracht via moorden en terrorisme.
  Terwijl Jansen bij mijn weten nooit een “verontrustende” daad heeft gepleegd.

  Maar geef eens antwoord op mijn vraag: in welke zin vindt jij dat islam en moslims een positieve bijdrage tot de Europese maatschappij zijn?

  Of gewoon een beetje “intuitiever”: wat vindt jij zo leuk aan moslims?

 8. tsja
  jij bent een vlaming en bent gewend een hekel te hebben aan je (waalse) buurman

  wij in nederland vinden dat je beter niet ruzie kunt maken met je buurman.

  Wilders wil dat we nu gaan ruziën met onze moslimburen
  goed nabuurschap wil helemaal niet zeggen dat je groot fan van je buurman bent en jouw buurman hoeft ook geen fan van jou te zijn
  maar we wonen nu eenmaal in dezelfde straat en we hebben er dus beiden belang bij dat onze straat leefbaar is. Daarom zorgen we beiden en ons beider belang voor een goed nabuurschap.
  De vrees om als belg door het leven te moeten met dat geruzie de hele tijd zit er bij ons namelijk goed in.
  :mrgreen:

 9. Op het eerste zicht klinkt je verhaaltje van goed nabuurschap wel goed, tolerant en al wat je wil. Maar je zou het ook uit de kast hebben kunnen halen pakweg in 1940 toen de Oosterburen even gedag kwamen zeggen. Ook maar afzien van ruzie dan ? Dat had gekund, in 1914 zijn de Nederlanders op die manier de dans ontsprongen. We leefden allemaal in Europa, toch?
  Als je de moslims als vijandige of in het beste geval schadelijke buren beschouwt-wat ze ook zijn-wordt het plaatje helemaal anders.
  Of je straat leefbaar is vertaalt een moslim helemaal anders, die zegt “zolang mijn straat voor moslims leefbaar is”, waarom anders al hun eisen aan ons om zich aan hen aan te passen en nooit omgekeerd?

  Ik noteer dus dat ook jij niets positiefs aan Islam en moslims kan vinden, ten hoogste een houding van leven en laten leven. Want dat was de vraag…

 10. @9 ik ben helemaal geen “fan van moslims”. Ik ken uitstekende moslims waar helemaal niets mis mee is.

 11. Wat mij betreft mogen ze België onmiddellijk afschaffen, die Waalse buren zijn gewoon een pain-in-the-ass. Dat geruzie is idd nutteloos en een verspilling van van alles en nog wat, beter heel dat Waalse gebied vol uitkeringstrekkers en moslims aan Parijs geven.

 12. @ 12: Zwartboek van Paul Verhoeven gezien? Daar kwamen heel toffe Nazi’s in hoor !

  Of er iets mis met moslims is…een moslim is per definitie geestesgestoord(wat géén waardeoordeel inhoudt overigens), dat heb je in verschillende gradaties en vormen, allemaal ok, maar het vergt toch wat meer aandachtigheid om met een psychopaat om te gaan dan met een geestelijk gezond mens.

 13. Tsja het punt is dat die moslims die zulke verschrikkelijke buren zijn ik niet in mijn buurt heb.
  Ik heb wel degelijk moslims in de buurt wonen.
  Gewone mensen zoals jij en ik.
  Ik woon niet in een achterstandswijk waar veel problemen zijn.
  Maar ik ken dergelijke wijken maar al te goed . Ik ben in zo’n wijk opgegroeid
  Dikke ellende. Veel erger als nu waar dan ook in nu in mijn stad. En toen woonden er geen moslims maar de auto’s vlogen in de fik met oud en nieuw.
  De wijk waar ik toen woonde is nu behoorlijk multicultureel en veel vreedzamer als vroeger. Tsja de bakker is nu een Rotishop (roti is een surinaamse maaltijd) de slager is een turkse avondwinkel geworden en de kruidenier een tweedehands winkel.
  Dingen zijn veranderd. Maar niks ten kwade of ten goed e slaat op de religie van de bewoners.
  Probleem met mensen als jij is dat je problemen de op een groep buren projecteerd terwijl je eigelijk niet wil kijken naar hoe groot de invloed is geweest van het volgen van een neoliberaal model. Zeg maar de Amerikanisering van Nederland en België. Daaruit komen veel meer problemen voort dan een buurman die op een matje naar mekka wil bidden.

 14. @14 Je hebt eerder al aangegeven niet met moslims om te gaan.Als je weet dat er in een bepaalde zaak een moslim werkt kom je er niet, kortom hoe kun jij een oordeel vellen over de geestelijke gesteldheid van mensen als je je nooit inmengt met die mensen? En heb je harde bewijzen die jouw theorie onderbouwt dat Moslims psychopaten zijn, dat Marokkanen en Afrikanen een mindere IQ hebben dan de Westerling?

 15. @14 Jammer dat je het alleen maar over je angst voor de moslims kunt hebben.
  Er is zoveel meer mis in Nederland en Wilders maakt dankbaar gebruik van de mistanden over de moslims.
  Denk je nou nooit…. wat wordt hij hier beter van, denk je nou echt dat hij een geloof kan verbannen.
  Verruim je horizon, als je wil discussieren verdiep je dan ook eens in de rest van het probleem.
  Schreeuwen is zo gemakkelijk…….. er concreet iets mee doen is iets wat ik nog niet gezien of gehoord heb.

 16. @18 Overigens heb ik medelijden met het Volk dat Wilders als de Grote Verlosser ziet. Als hij al aan de macht komt,zal hij gewoon verworden tot niets anders dan wat hij “de Elite” noemt. Hij zal compromissen moeten sluiten( als hij al door de formatierondes komt.

 17. @19 Weet je Sjef, ik bemoei me eigenlijk nooi met dit soort disuccies omdat het alleen nog maar meer onzin/haat oproept en ik hier behoorlijk beroerd van wordt omdat ik moet zien hoeveel domheid er op de wereld is.

 18. Ik ben niet zo welbespraakt als het om politiek gaat, maar ik weet wel dat wat er gebeurt alleen maar slecht voor Nederland en zoniet de hele wereld is.
  Ik ben voor leven en laten leven.

 19. @21 Ik geloof niet dat je dit voor je lol doet, geen mens gaat voor z’n plezier met z’n hoofd tegen een betonnen muur staan beuken.

 20. Domheid is het ergste wat een mens kan overkomen, domheid is ook geen gebrek aan intelligentie en is een gebrek aan menselijkheid.
  Een grote groep superintelligente mensen zijn de domste van al.

 21. @27 Nou je moet wel superintelligent zijn om met zulke domme uitspraken volk aan te trekken. Maar misschien zegt het ook wat over het niveau van ons Nederland in het algemeen. 😯

 22. @ 18: ik heb helemaal geen “angst” voor moslims, waarom zou ik ook, ik ben 50 jaar oud, een ev. moslimstaat zal ik hier niet meer meemaken, ze planten zich wel heel snel voort maar niet zo snel dat zo iets voor mij nog een gevaar oplevert.

  Een “geloof” kan je niet verbannen, dat is waar, je kan alleen maar de dragers van dat geloof verbannen. Want Islam is gewoon niets, onzin van 1400 jaar geleden.

  Schreeuwen is idd makkelijk, dat ben ik met jullie allemaal eens, en aan dat schreeuwen bezondigt Wilders zich ook, zoals ik al heb aangegeven. Zelfs als hij eea kan bijsturen is dat een kwestie van too little to late, het moslimprobleem hadden we pakweg 25 jaar geleden met democratische en vreedzame middelen kunnen aanpakken, nu is het daar te laat voor en dat is de tragiek van Wilders en zijn hele beweging.
  Willen we Europa redden door het moslimvrij te maken zijn 3 zaken vereist:
  1. overnemen van de wetgevende en uitvoerende macht
  2.staat van oorlog met de moslimlanden
  3. verwijdering van moslims

  Het standpunt van Milosevic zeg maar, maar dan op Europese schaal.

  Maar dat zie ik zo gauw nog niet gebeuren, niet alleen omdat de Europese burger niet meer wil vechten, maar ook omdat de VS dat net zullen toelaten. Kijk maar wat er met Joegoslavië gebeurd is.

  De generaties na mij hebben dus alle reden om het zeer somber in te zien. Ik persoonlijk zal lekker dood zijn als Amsterdam Islamsterdam wordt :mrgreen: !

 23. @31 Ik ben nog ouder en stam uit het tijdperk dat je niet sprak over je geloof of je politieke voorkeur omdat alles wat je zegt tegen je gebruikt kon worden.

  Lange tijd was er vrijheid blijheid en kon dat weer wel, maar nu bekruipt me het gevoel dat we terug bij af zijn….. alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden en je weet hoe dat af kan lopen.

 24. goh…mercator

  nu roep je ook al op tot genocide
  baal je niet dat je nog maar 50 bent en niet zo rond 1920 geboren bent?

 25. Mercator roept hier al maanden op tot genocide. Hij is de eenzame genocide-oproeper. 🙂

 26. heb je een leuke wilderssite
  en de enige stamgast uit de extreem rechtse hoek is een gestoorde belg die niet eens op wilders kan stemmen :'(
  of zou het stiekem der fritzl zijn
  (ff je paranoïa voeden 😈 )

 27. Ene “Fritzl” ken ik niet, ik weet niet wat of wie jullie bedoelen.

  Waar hebben jullie ergens “genocide” gelezen zeg? Juist, nergens dus. Dat we in staat van oorlog zijn met de moslims is iets wat ZIJ en IK weten, maar wat jullie (nog) niet willen zien. Het enige dat ik wil aanduiden is dat ALS je in oorlog bent je ook de wil moet hebben om die te winnen, dus niet zoals jullie geklungel in Afghanistan en Irak, dat is een droevig verlies aan tijd, geld, energie en mensenlevens. Je kan met recht en reden zeggen dat jullie landgenoten die daar sterven hun leven helemaal nutteloos hebben gegeven. Nederland wordt er niet beter van, de modale Afghaan niet, eigenlijk alleen maar de taliban.
  Ik wil maar zeggen, als je een oorlog voert moet je een strategie hebben, en die heeft Wilders dus duidelijk niet. Maar jullie staan daar nog vér achter, want willen zelfs niet zien dat die oorlog volop aan de gang is.

  Ik protesteer tegen de vergelijking “verwijderen van moslims=genocide” ! Moslims zijn hier doodongelukkig als ik jullie mag geloven, dus zijn ze toch beter af in hun gezellig warme thuislanden met op ieder straathoek een moskee? Hier moeten die sukkels toch maar in een Wilderiaans-racistische hel leven, is toch niet te doen zeg, zo raken ze nog depressief ook.

  Ho had dat dan ineens gezegd dat die anti-Wilders site alleen maar bedoeld was voor secteleden, beetje zoals een moslim-site. Als jullie geen tegenspraak kunnen/willen dulden is dat ok hoor, ga ik me wat sfeervol ophouden in de kroeg in Heerlen( Maastricht frequenteer ik ook wel s) 😛

 28. 39 Excellentie

  ja mis wel de sterke Stichting volgers die ons uitleggen hoe het nu “werkelijk” zit.

  dat het een Belg is die hier verteld hoe het moet is wel geestig, maar schiet niet op. alsof hij daar niets te doen heeft. bij die buren.

 29. Ik denk dat Jansen deze keer inderdaad de plank wat missloeg, zoals Bodewes J. bij FN in de reacties betoogt. Het is echter nogal zeldzaam dat Jansen er naast zit, of een (deels) verkeerd voorbeeld geeft. Maar goed, ik ben dan ook een hersenloze racistische islamofobiel, dus logisch dat ik meestal erg jubel over die haatzaaiende gevaarlijke Jansen.

 30. Wat denk je waarom sloeg hij “deze keer de plank inderdaad wat mis”? Eenmalig foutje?

 31. @michel mans
  nee hoor
  volgens de PVV ben jij gewoon een ‘idioot’
  net als dat ik volgens hen een ‘kakkerlak’ ben

  🙂

 32. @ 42 info: als onbetekenende en domme Belg heb ik toch al zeker 4 Nederlandse Limburgers er toe gebracht om voor de rest van hun leven voor Wilders te stemmen! Niet slecht toch hé?

 33. Waarbij ik even wil aanstippen dat ik merk dat ik als een rabiate tegenstander van de multiculturele dwaling toch mijn zeg kan blijven doen op KRAPUUL, waarvoor hulde. En dat is echt geen flauwe Vlaamse zever of geslijm, ik stel dat gewoon vast. Op PVV sites is dat niet anders hoor…

  Alleen op moslim-sites wordt je onmiddellijk geband als je iets vertelt dat de Ware Broeders niet zint.

  Even een grapje om af te sluiten: Madonna heeft een remake van haar allereerste hit uitgebracht, speciaal voor vrome moslima”s: LIKE A PINGUIN !

Reacties zijn gesloten.