100 haat-citaten van Wilders online gezet.

wilders6Het is opmerkelijk dat bij de zaak-Wilders bepaalde uitspraken niet aan de rechter worden voorgelegd. Dit maakt de boel er niet duidelijker op; stel je voor dat Wilders wordt vrijgesproken, zijn “kopvoddentaks” en deportatie van tientallen miljoenen moslims dan wel toegestaan?

Volgens de antiracismeorganisatie had de officier van justitie naar alle uitingen van vreemdelingenhaat van Wilders van de afgelopen vijf jaar moeten kijken. Omstreden uitspraken van Wilders over bijvoorbeeld het uitzetten van tientallen miljoenen moslims en de invoering van een kopvoddentax worden nu door Justitie niet aan de rechter voorgelegd.

Aldus stichting Nederland Bekent Kleur, die 100 haat-citaten van Wilders online heeft gezet.

NuJij update: dit bericht had binnen een uur ruim voldoende stemmen om op de voorpagina van NuJij te komen maar heeft de voorpagina van NuJij nooit gehaald.

16 gedachten over “100 haat-citaten van Wilders online gezet.”

 1. foutje

  quote
  uitzetten van tientallen miljoenen moslims
  unquote

  hij had het over het uitzetten van:

  tientallen miljoenen CRIMINELE moslims.

  dat maakt zijn uitspraak nog geschifter.

  het betekent dat er na deze rechtzaak er weer een stapeltje aangiften klaar ligt.

 2. dit vind ik ook een leuke

  quote”Je kan intolerantie alleen met intolerantie beantwoorden, het is niet anders, vrienden. Dat is misschien niet prettig, niet politiek correct. Maar als je niet wilt dat je zelf wordt opgegeten, zal je toch de ander moeten opeten.”
  Geert Wilders, NRC, 24 mei 2008
  unquote

  maar ik “lust”hem niet, ook niet rauw.

 3. Neen een moslim is per definitie een pedofiel, in navolging van zijn groot voorbeeld de profeet Mohammed die het deed met een meisje van 6.

  Moest in de grondwet van België staan “elke Belgische burger wordt geacht een pedofiel te zijn” zou je tekstje idd kloppen, en zou ieder weldenkend mens wel zeggen “hé daar ben ik niet mee akkoord! Ik wil helemaal geen Belg zijn als het zo zit!”
  In de Koran staat dat elke moslim moet stelen van ongelovigen en ze doden en kwellen waar hij kan, dus elke levende ziel die dat weet en leest en uit vrije beweging zegt “ik ben een moslim!” bekent dus wel degelijk hiermee een haatdragende intolerante crimineel te zijn.

  Dus ja, moslim=navolger van Koran=aansporing tot criminaliteit dus moslim is crimineel. Is dat nu zo moeilijk te begrijpen?

 4. een moslim is in nederland iemand die zich aan de nederlandse wet dient te houden slimmert

  er bestaan moslims die van mening zijn dat het woord van allah de enige wet is
  maar dat zijn uitzonderingen

  deze moslims doen het ook niet goed in landen met overwegend moslims

  ook indonesië als grootste moslimstaat heeft een grondwet die niet door allah geschreven is

 5. ”Een moslim moet stelen van de ongelovigen”
  In plaats van de onzin aan te horen die iedereen rondspuuwt, waarom niet zelf een kijkje nemen in Hun koran?

  Meschien als je niet te veel wordt afgelijd door je red-neck gedachten. zie je dat het juist woord vermeld NIET te doen.

Reacties zijn gesloten.