Bedriegers, bedreigers, lafaards – en moordenaars

Wanneer wij over enige tijd zullen terugkijken op de huidige tijd dan zullen wij ons verbazen over hoe wij ons voor de gek hebben laten houden door bedriegers, bedreigers en lafaards.

De rechtse brievenbuspisvingerlikkers hebben zich met list en bedrog de regering in gewurmd, en “besturen” nu het land. Dit “besturen van het land” houdt in dat ze geld weghalen bij de mensen die bijna niets hebben, en dat ze geld toestoppen aan de mensen die bijna alles hebben.

Dit noemen ze “de koek groter” maken. Dit is althans hun bedoeling. Tenminste als we ze moeten geloven.

Maar waarom zouden we ze geloven?

Ze hebben gesmeten met leugens en weigeren nu openheid van zaken te geven over de doelstellingen van hun “beleid”.

Ondertussen worden ze in het pluche gehouden door lafaards. De lafaards in hun partijtjes, die af en toe zeggen dat ze iets “walgelijk” vinden, maar die ondertussen gewoon de boel wel faciliteren, en door de lafaards bij de pers, die te armoedig zijn om 1 keer iets kritisch uit te zoeken of te bevragen, bang dat ze zijn dat ze er straks uitliggen.

De bruine brievenbuspisvingerlikkers hebben de hand die de pers voedt, en de pers bijt dus niet.

Op microniveau zien we het ook. Slechts hoogstzelden meldt zich hier een bruine braller die ons durft aan te spreken op inhoud. Als ze dat al doen dan kiezen ze iets uit wat bewust door ons superchargerend is opgeschreven, om onze rechtse medemens een spiegel voor te houden, een boodschap die overigens totaal niet overkomt maar zelf vinden we dat gewoon grappig.

Inhoudelijk hebben ze gewoon niks, die rechtserts, dus wat doen ze? Bedriegen en bedreigen. Wanneer op twitter een rechts iemand iets over ons zegt kun je er donder op zeggen dat het een leugen is, laster, of gewoon een bedreiging. Meer hebben ze eenvoudig niet te bieden.

Ik moet zeggen dat de bedreigingen met fysiek geweld lijken af te nemen. Tegenwoordig wordt mij vrijwel dagelijks gevangenisstraf beloofd. Bij voorkeur levenslang. Omdat ik een website heb met wat linkse meningen, althans wat daar volgens sommige mensen voor door moet gaan. Wat moet ik hier uit afleiden? Dat de rechtserts zich tegenwoordig sterker voelen?

Altijd gedacht dat die fysieke bedreigingen uitingen van onmacht waren. We weten niet wat we met je aanmoeten dus zeggen we maar dat we je kapot willen schieten, of onthoofden. Beetje simpel dus, zoals we van onze rechtserts gewend zijn. Maar die gevangenisstrafdreigingen die zijn wat gecompliceerder.

Mogelijk voelen onze rechtserts zich gesteund door Vadertje Staat. Die al 8 maanden lang een man opgesloten houdt omdat hij een theelichtje tegen de Gouden Koets heeft gegooid. En “waandenkbeelden” heeft ie. Nou dat denken die rechtserts dus ook op ons te kunnen toepassen.

Aan de ene kant verspreiden ze nu op Twitter geruchten dat wij een petitie hebben voor Joran van de Sloot en aan de andere kant sturen ze me dagelijks berichtjes dat ik een jarenlange TBS tegemoet mag zien. Wat zijn het toch een nep-democraten op rechts.

Goed, dat waren dus de bedriegers, de bedreigers en de lafaards.

Dan nu de moordenaars.

In Srebrenica liggen massagraven vol met duizenden vermoorde moslims. Je zou verwachten dat dat een heugelijk feit is in de strijd tegen de islam. Je mag niet de strijd tegen moslims zeggen want dan wordt Geert boos. Is strijd tegen islam.

Anyway duizenden moslims vermoorden werkt natuurlijk uitstekend in strijd tegen islam. Hoe minder moslims hoe minder islam. Toch blijven veel PVV aanhangende minkukels verrassend stil nu Mladic is opgepakt.

Hoe zou dat toch komen? In Italië noemt een Berlusconi-politicus Mladic gewoon een “patriot”. Die zegt gewoon waar het op staat: dode moslims = goed voor strijd tegen islam.

Waarom hier dan niet?

Nou omdat dat pad nog even geëffend moet worden. Maar vrees niet; de eerste stapjes worden inmiddels al weer gezet op de diverse rabiate diarreesites.

Nog eventjes en moordenaar Mladic is gewoon in het openbaar de Held die hij nu stiekem voor de rechtserts natuurlijk al lang is.

Oh en deze is ook leuk, kwam toevallig net 5 minuten geleden binnen:

111 gedachten over “Bedriegers, bedreigers, lafaards – en moordenaars”

 1. Ratko Mladic is onschuldig.Tot zijn veroordeling is hij een verdachte.Als Naser Oric dorpen rond Srebrenica niet hadden aangevallen was er niets aan de hand!! Wat er gebeurde in Srebrenica is eenvoudig: de moslims vielen de Serviërs aan, zodat de Serviërs hen doodschoten. Veel stierven in de strijd en sommige werden geëxecuteerd.Die begraven in Potocari[Srebrenica] zijn van degenen die brand gestoken honderden omliggende Servische dorpen en doodde honderden Servische burgers,ook kinderen, vrouwen, ouderen.Mordenaars van Servische kinderen, vrouwen, oude mensen[1300!!] rond Srebrenica zijn nooit schlahtovers!!!.De daden van Karadzic/Ratko Mladic waren een reactie op de islamitische jihad, maar de reactie was begrijpelijk.Maar die kant van het verhaal horen we niet in NL.

  http://szrzlj3.blogspot.com/2010/09/joegoslavie-oorlog.html

 2. # 2 Leer eerst eens fatsoenlijk typen voordat je als PV-veeslaafje bruine propaganda opbralt.

 3. Max, je liegt dat je barst. Die leugens van jou hebben we in Neurenberg al eens gehoord! Vertel je verhaaltjes maar tegen je rechts-extremistische mede-daders!

 4. @#2, 3 en 4
  Oric heeft Sebrenica inderdaad als uitvalsbasis gebruikt. Dat had de VN niet mogen toestaan.

  De militie van Oric heeft Servische dorpen geplunderd en non-cambatanten gedood. Mladic had goede redenen om op Oric en zijn strijders te jagen.

  Dat gaf Mladic echter niet het recht om non-combatanten te doden. Oric en zijn strijders waren al vertrokken toen Mladic Sebrenica binnen viel. Mladic en zijn troepen hebben zich gewroken op de burgerbevolking. Dat was een oorlogsmisdrijf.

  Ik heb een hekel aan mensen die oorlogsmisdaden goedpraten om het even welke kant ze kiezen. Jammer dat Oric niet is veroordeeld tot levenslang. Ik hoop van harte dat dit wel met Mladic gebeurd.

 5. Zul je zien, wat ik al vreesde, dat de genocide op 8000 Balkanmoslims door Bladic, die overigens niks met godsdienstgeschillen had te maken, nu wordt aangegrepen door neo-nazistische elementen in Europa om hun eigen xenofobische anti-islam agenda op te sieren.
  De onmenselijkeid van de te veroordelen massamoordenaar wordt aangegrepen om zichzelf te wentelen in slachtofferschap. Ik wacht nog steeds op een reactie van reactionair Wilders die er als de kippen bij was om verheugd te zijn over de jacht op Kadaffi.

 6. Sofia van der Linde Schreef:

  Ik hoop van harte dat dit wel met Mladic gebeurd

  In het beste geval zou hij tot levenslange ziekenhuisbed kunnen veroordeeld worden want die man heeft reeds minsten twee herseninfarcten gehad, als gevolg linker arm volledig verlamd en momenteel in zeer slechte gezondheidssituatie. Deze gebeurtenissen hebben tevens als gevolg dat de hersenfuncties progressief uitvallen en hij vervalt in afasie (onsamenhangend gepraat) op het moment dat hij vragen moet beantwoorden. Zijn zeer hoge bloeddruk helpt ook niet de situatie verbeteren en naar wat journalisten vertellen heeft hij ook niet volledig besef over de omstandigheden en situaties. Verder zou hij aan suikerziekte en mogelijk kanker lijden.

  Ik ben er ook voor gerechtigheid, vooral als het een goede rechtspraak beaamt, naar alle partijen toe gericht en dus niet allen naar de ene die van tevoren als schuldige aangewezen is.

  Want dit is het kernprobleem van de TPI op dit moment en tevens altijd het grootste probleem geweest.

 7. @ Max:

  Je hebt helemaal gelijk! De moslimstrijders rondom Sebrenica waren niet allemaal lieverdjes en hebben in een voor hun uitzichtsloze situatie ongetwijfeld dingen gedaan die niet door de beugel konden. Dit gaf de Serven echter geen enkel recht om deze mensen zonder vorm van proces te vermoorden. Vandaar ook dat de heer Mladic als militaire eindverantwoordelijke nu op het matje moet komen.

  Iedereen die de misdaden tegen de Bosnische Moslims goedpraat, omdat dit een gevolg was van de Islamisering (terwijl deze mensen er al tientallen generaties woonden!) ziet dit dus als een legitiem middel voor de eind- of definitieve oplossing van het moslimprobleem. En zijn wat mij betreft op één lijn te stellen met rascisten en nazies!

 8. In veel mindere toestanden kregen ooit Pinochet en Demianjuk meteen maandenlange ziekenhuis behandeling en werden tevens steeds als niet geschikt voor een proces verklaard.

  Het is een politieke circus van de Servische leiders die denken nu dat ze morgen de toegang tot de Europese Unie krijgen als ze Mladic meteen uitleveren.

 9. Max Schreef:

  Ratko Mladic is onschuldig.Tot zijn veroordeling is hij een verdachte.Als Naser Oric dorpen rond Srebrenica niet hadden aangevallen was er niets aan de hand!! Wat er gebeurde in Srebrenica is eenvoudig: de moslims vielen de Serviërs aan, zodat de Serviërs hen doodschoten.

  Wat me altijd weer verbaast is hoe legitieme zelfverdediging een genocide mag genereren en goedpraten.
  Vul maar in: Als Palestijnen dorpen rond Jeruzalem niet hadden aangevallen, blabla, ze vielen Israëliërs aan zodat die ze hebben doodschoten. (lees platgebombardeerd, 10.000 Gaza-brurgers dood op slechts 13 kóstbare Israëlische levens!
  Waarom zijn dit soort verhalen overal het zelfde? Als het aan Wilders ligt moeten Verzetshelden postuum worden veroordeeld omdat ze ook niet zulke lieverdjes waren door Duitsers neer te schieten.

  Genuanceerd bekijken? Prima! Maar waarom altijd in gevallen van wettige zelfverdedigiging de argumenten van de duidelijke agressor vergoeilijken? Want een echte agressor doodt minstens 100 `vijanden’ als vergelding voor de zelfverdediging van een slachtoffer van bruut imperialistisch en fascistoïde geweld. Dat zagen we ook bij de junta’s in Chili, Nicaragua en Argentinië, om slechts een paár te noemen.

 10. Heeft iemand bewijs dat de Serviërs in Srebrenica 8000 moslims geëxecuteerd ?Ik denk van niet!!Ik heb nog steeds, na 15 jaar het bewijs niet gezien!Mag ik dan van iemand bewijs zien?@Laurent:en andere….Sliken jullie alles wat er op NOS-journaal,De Telegraaf, CNN,BBC….staat voor zoete koek, als absolute waarheid? Kunnen jullie wat concreter zijn en opschrijven wat er niet klopt in mij artikel?Leg maar argumenten op tafel, geen gelul graag.

 11. Deze kwam in de spam terecht vanwege het gebruik van het woord “jullie”. Dit woord is vanaf 20:30 vandaag een verboden woord op deze site. Maar kon Max nog niet weten.

 12. @ Max:

  Niks kan jou overtuigen als ik het zo lees, de pers niet, ooggetuigen niet, de begraafplaatsen niet, het Joegoslavie-tribunaal niet … alles, maar dan ook alles, uit het verleden kun je op zo’n manier in twijfel trekken, ook de holocaust. Het moge duidelijk zijn dat jij alleen gelooft wat in jouw straatje past. De rest is een samenzwering en gelogen. Zinloze discussie dus.

 13. Ontkennen dat Srebenica een massamoord was lijkt mij idd vergelijkbaar met Holocaust ontkenning. Ik vind in beide gevallen dat het moet kunnen al neem ik je dan niet meer serieus.

 14. Max is overigens een trol (“Zwervend lezers”) die ook op nujij zijn “Mladic is een held!” geblaat verspreidt, in één geval zelfs vergezeld van een link naar de website van een zekere Frikschoten. Dat zegt mij iig genoeg.

  In die oorlog waren geen van de partijen lieverdjes, maar “Hij deed het ook!” is een excuus op het niveau van 5 jarigen. En daar wordt dat doorgaans ook niet geaccepteerd.

 15. Toch dolen er ook types rond volgens wie Mladic in de eerste plaats een linkse klootzak is – vermoedelijk vanwege het ezelsbruggetje ‘alle massamoordenaars zijn links’ – en derhalve in de onderste hel thuishoort. Tijd voor een briefing door cultuurfilosoof Martin Bosma.

 16. #16
  @Erik:Een pilletje?……….. De waarheid is dat het Westen de oprukkende islam steunt.Mladic verdedigde zijn land tegen de oprukkende islam. Is dat een misdrijf? Kosovo is inmiddels geïslamiseerd en ontdaan van ongelovigen, met steun van het Westen.
  Zijn de bombardementen op Belgrado door de NAVO geen misdrijf? Serbia moet en zal de geschiedenis ingaan als agressor, terwijl de feitelijke agressor de Navo was.De inname van Srebenica door Mladic was feitelijk een begrijpelijke reactie op de jarenlange gruwelijke terreur van moslimmilities op de Servische dorpjes vanuit de door Dutchbat bewaakte ‘Save Haven’ Srebenica . Deze moslimmilities waren door de VS geronseld en afkomstig uit Tsjetsjenië, Algerije, Libanon, Afghanistan en zelfs Hamasleden stonden op de loonlijst van de CIA.  En waarom was het moslimcommando tijdig uitgeweken naar Serajewo en de moslims zonder commando in Srebenica achtergelaten ten prooi aan de Servische hinderlagen? Is het niet uiterst merkwaardig dat er meteen na de val van Srebenica wereldwijd via alle media over 8000 vermoorde moslims werd gesproken terwijl nu, na zoveel onderzoek, nog steeds niet duidelijk is wat er gebeurd is en hoe, wanneer en onder welke omstandigheden de slachtoffers omgekomen zijn? Waarom trad Dutchbat niet op tegen de nachtelijke uitvallen van islamitische kelensnijdende roof- en moordcommando’s naar de Servische dorpjes rond Srebenica? Waarom mochten Dutchbatsoldaten niet eens patrouilleren van de moslimmilities? Waarom waren de Servische dorpjes rond Srebenica verbrand, uitgemoord en verlaten? Waarom werd de komst van Mladic door westerse politiek en media niet uitgelegd als optreden tegen de jarenlange moslimterreur tegen de Servische dorpelingen? Waarom werd overste Karremans direct na de val van Srebenica met zwijgplicht naar de VS weggepromoveerd buiten bereik van de pers? Waar zijn de fotorolletjes?! Om deze nachtelijke roof- en moordtochten op Servische dorpjes te stoppen zond Belgrado generaal Mladic met zijn leger om de verantwoordelijken voor de moordpartijen op te pakken. De NATO wist dit en liet de moslimmilitanten zonder commando over aan de servische hinderlagen om dit later ‘uit te leggen’ als servische genocide’ om zo de Serviers definitief als Nazi’s te kunnen neerzetten. Zo kregen de VS en NATO de publieke opinie met succes achter zich en kon men maandenlange bombardementen op Servie rechtvaardigen. De manipulaties voor en tijdens de oorlog tegen Irak zijn inmiddels bekend bij het grote publiek maar mbt de oorlog tegen Joegoslavie gelooft men nog steeds in het door de mainstream neergezette beeld van vooral de Serviers als bad guys… http://tegenlicht.vpro.nl/nieuws/2003/september/concentratiekamp-of-opvangkamp.html http://www.afvn.nl/2007_1/afpag20_23.htm

 17. #13@jvdheuvel :Ga toch zitten! Leg maar argumenten op tafel, geen gelul graag.De VN commissie ging het NIET om het aantal slachtoffers maar alleen om het aantal VERMISTEN! Elke moslim die stierf in Srebrenica gedurende de hele oorlog,maar ook eerder , voor de burgeroorlog in Joegoslavie zelfs begonnen ,werd genoemd als gedood in juli van 1995?!!Osman (Ibro) Halilovic (1912-1989), Hamed (Hamid) Halilovic (1940-1982),stierf een volle 13 jaar voor de Srebrenica ‘genocide’,Nurija (Smajo) Memisevic (1966-1993), Salih (Saban) Alic (1969-1992),Mujo (Hasim) Hadzic (1954-1993), Ferid (Ramo) Mustafic (1975-1993), Hajrudin (Ismet) Cvrk (1974-1992),Fetahija (Nazif) Hasanovic, 1955 – 15.12.1996, Sukrija (Amil) Smajlovic, 1946 – 2.5.1996, Maho (Suljo) Rizvanovic, 1953 – 3.1.1993, Mefail (Meho) Demirovic, 1970 – 10.5.1992, Redzic (Ahmet) Asim, 1949 – 22.4.1992,enz…Waarom is forensisch bewijsmateriaal gebonden aan “Bloedbad van Srebrenica” beschuldigingen? BEWAARD GEHEIM?! In april 2010,ten minste vijfhonderd moslims uit Srebrenica die in juli 1995 door het Bosnisch-Servische leger zouden zijn vermoord, zijn nog in leven.Dit is nog een bewijs dat de Bosnische moslims jaren manipuleren met het aantal slachtoffers,maar dit is slechts het begin.http://www.nu.nl/buitenland/2221774/honderden-slachtoffers-srebrenica-mogelijk-nog-in-leven.html

 18. Max, holocaustontkenner, matig je toon maar snel. Dit is een bindend advies en er kan niet over gecorrespondeerd worden.

 19. #19 Max. je moet je niet zo druk maken, je kunt hier tòch niemand overtuigen met je gebral.
  En: Er is geen oprukkende Islam in het Westen!!! Ik blijf het zeggen.
  Wel hoort men een bruine vloed van extreemrechts uitschot dat smeekt om legitimatie van pogroms tegen andersdenkenden.

 20. Max Schreef:

  De waarheid is dat het Westen de oprukkende islam steunt.Mladic verdedigde zijn land tegen de oprukkende islam. Is dat een misdrijf? Kosovo is inmiddels geïslamiseerd en ontdaan van ongelovigen, met steun van het Westen.

  Wat een kul. De moslims op de Balkan zijn doorgaans van slavische afkomst (autochtonen), die zich ten tijde van de Turkse heerschappij over de Balkan vrijwillig tot de islam hebben bekeerd . De moslims in Bosnië woonden daar dus al eeuwen, en zijn in die eeuwen niet echt verder richting West Europa opgeschoven. Als je dit “de oprukkende islam” noemt dan is dat dus schromelijk overdreven en weer een typisch staaltje rechts geschiedenisvervalsing en volksverlakkerij.

 21. Voor wie nog een “argument” zocht:

  Pamela Geller, an American blogger, author, political activist,and commentator and former executive of The New York Observer has strongly defended former Serbian president Slobodan Milošević. She denies the existence of Serbian concentration camps in the 1990s. She has also defended Radovan Karadžic, indicted for genocide and other war crimes against Bosnian Muslims and Croats during the Siege of Sarajevo and Srebrenica Massacre; in her article she argues that the Muslims were not murdered but committed suicide to embarrass their enemies [296][297]

  http://en.wikipedia.org/wiki/Srebrenica_massacre

  😀

 22. jvdheuvel Schreef:

  She has also defended Radovan Karadžic, indicted for genocide and other war crimes against Bosnian Muslims and Croats during the Siege of Sarajevo and Srebrenica Massacre; in her article she argues that the Muslims were not murdered but committed suicide to embarrass their enemies

  m.a.w. kan men hieruit al opmaken wat haar geestelijk leidsman uit Venlo gaat dicteren over de zaak Bladic.

 23. Feit is wel dat zowel de Serviërs als de Kroaten en Moslims misdaden tegen de menselijkheid hebben gepleegd.

  Oric’ militie had niet het recht om Servische burgers vermoorden. Oric’ militie was niet de enige van diens soort. De VN heeft uiteraard geen Moslim milities geronseld maar deze wel bij tijd en wijlen toegestaan te opereren in safe havens en dergelijke. Men heeft ook toegestaan dat er buitenlandse strijders Joegoslavië binnen kwamen die overduidelijk schijt hadden aan mensenrechten. Die vermoorden gewoon strijders die zich hadden overgegeven. Er waren Moedjahedien actief die openlijk met trofeeën rond liepen. Dat was een vorm van partijdigheid die volgens de eigen regels van de VN niet eens was toegestaan.

  Ik heb zelf een hekel aan mensen die een partij tot agressor uitroepen en vervolgens alle geweld inclusief het vermoorden van weerloze burgers en andere non-combattanten gaan verdedigen zolang die maar tot het “verkeerde kamp” behoren. Ook als je Serviërs de alleenschuld geeft van de burgeroorlog dan nog hoor je geen misdaden tegen Servische burgers goed te praten. Ik zelf geloof niet in de alleenschuld van de Serviërs hoewel ik de Servische leiders wel als grotendeels verantwoordelijk zie.

  Ik beschouw zelf de terreurbombardementen op Duitse burgerdoelen in WOII als een oorlogsmisdrijf. Dat het Duitse leger dit zelf ook deed bij geallieerde steden vind ik geen excuus. Duitse non-combattanten hadden gewoon ontzien moeten worden.

  De Serviërs zijn gedemoniseerd en de Moslims in Joegoslavië zijn eenzijdig neergezet als slachtoffers. De realiteit was ingewikkelder. In Bosnië zijn er etnische zuiveringen uitgevoerd op Servische burgers en die zuiveringen gingen met moordpartijen gepaard. Srebrenica was niet de enige slachtpartij. Er zijn ook dergelijk slachtpartijen uitgevoerd door Moslims op Serviërs. Oric heeft zich daar onder andere schuldig aan gemaakt.

  Dat bepaalde rechtse groepen Servische misdaden tegen de menselijkheid onder het tapijt proberen te vegen is voor mij geen reden om mee te gaan met de goedpraterij van misdaden tegen Servische burgers gepleegd door Moslims en Kroaten. Het maakt mij niet uit of je links of rechts bent en wiens partij je kiest; ik veracht je sowieso als je misdaden tegen de menselijkheid goed praat of wegmoffelt.
  ————————

  Max is geen holocaust ontkenner als hij er op wijst dat zeker 500 mensen niet door de troepen van Mladic zijn vermoord. Dat nieuwsbericht klopt zover ik weet. De Bosnische regering heeft Sebrenica om politieke doeleinden gebruikt en er was belang bij om het aantal doden zo hoog mogelijk in te schatten.

  Daarnaast had je ook weer Servië apologeten die beweerden dat vrijwel iedereen die was weggevoerd nog leefde. Max linkte echter niet naar zo’n site maar naar http://www.nu.nl.

 24. De herhaling van Geert Mak in Europa komt weer langs. Ik denk dat het een must is voor pvv stemmer, die dagelijks de leugens van de grote lijder en consorten slikt.

 25. Al Bakrastani Schreef:

  heeft iemand trouwens al Geerts mening over de arrestatie van zijn mede-strijder gehoord , of durft hij zijn bekkkie er nog niet aan te branden

  Niks gehoord. Ik vrees dat de coalitie nu al zenuwachtig siddert om wat straks door het Bruine Orakel wordt úitgebrald, temeer omdat we dan internationaal extra voor lul staan sinds het Internationale Hofjustitiegebeuren zonodig in Den Haag moest stattfinden. Mocht de Gedooglijder compassie betonen met de moslemmensenschennispleger Mbladix, wat waarschijnlijk lijkt, zal dat uiteraard wereldwijd worden uitgezonden en becommentarieerd. Nederland, gidsland hihi. 😆

 26. Max Schreef:

  (…)
  .Mladic verdedigde zijn land tegen de oprukkende islam. Is dat een misdrijf?
  (…)

  Ja, op de manier waarop hij dat meende te moeten doen. En bovendien rukte er niets op, die moslims woonden daar al eeuwen. Simpel hè?

 27. Abdul Alhazred Schreef:

  Max Schreef:
  @Abdul Alhazred:Ga je mond wassen en een boek lezen.
  Ik heb nooit wat opgehad met lieden die in de gebiedende wijs aanwezig zijn. Dus wat Sofia, #27 betreft, die lijkt te collaboreren met deze Max (`Max is geen holocaust ontkenner als hij er op wijst dat zeker 500 mensen niet door de troepen van Mladic zijn vermoord’) Ze lijkt me me omgeturnd tot zijn sekte? Of was ze al een mol? Ik vertrouwde haar al niet en nu helemaal niet meer. Anders was ik allang zelf lid van de redactie geworden.

  Dat lijkt me een te scherpe conclusie.

 28. Max Schreef:

  De waarheid is dat het Westen de oprukkende islam steunt.Mladic verdedigde zijn land tegen de oprukkende islam. Is dat een misdrijf? Servische gestolen Kosovo is inmiddels geïslamiseerd en ontdaan van ongelovigen, met steun van het Westen.
  Zijn de bombardementen op Belgrado door de NAVO geen misdrijf? http://szrzlj3.blogspot.com/2010/10/in-this-picture-is-beautiful-to-see.html

  Deze onzin hoort thuis in de Fabeltjeskrant, direct achter het katern met de complottheorieën over het Internationale Jodendom. Alstublieft Max, geef mij één goed onderbouwde reden waarom “het Westen” de oprukkende islam zou steunen . . . 1 reden en ik zal nooit meer twijfelen aan de tsunami van de islamisering.

  En wat Kosovo betreft: de Serviërs waren niet de oorspronkelijke bewoners, zij zijn er zelfs nooit de hoofdbevolkingsgroep geweest, dat waren de Albanezen. In de 80-er jaren van de vorige eeuw bestond maar liefst 75% van de bevolking uit Albanezen. Deze Albanezen zijn al zeker sinds de 15e eeuw (vrijwillig!) moslim. Dus ook hier geldt evenals in Bosnië niet echt sprake is van oprukkende islam.

 29. http://nl.wikipedia.org/wiki/Camp_Bondsteel
  Max schreef: `Servische gestolen Kosovo is inmiddels geïslamiseerd en ontdaan van ongelovigen.’.
  O ja? Mis! Want klip & klaar is dat dat de Amerikanen in Kosovo, in ruil voor wat bemoeienis met het conflict (paar bombardementen op Belgrado) nu hun grootste militaire basis buiten de grenzen van de Verenigde Staten hebben . Consessie voor 99 jaar. Camp Bondsteel! Vanuit de ruimte te zien. En nog grotendeels geheim ook. Plus daarnaast nog een paar andere militaire bases in Kosovo om, dankzij Bush & Cheney, (toekomstige) transbalkan oliepijplijnen veilig te stellen.
  Kosovo is een US gedicteerde vazalstaat geworden en daarmee de grootste werkgever voor de inheemse moslimpopulaties die er een paar grijpstuives per uur kunnen opstrijken als werkkracht, mits ze hun broodheren naar de kauwgummiebreedbek praten.

 30. Max Schreef:

  @jvdheuvel;Haha. Prachtig!Maar in de steden?

  “De steden” zijn, zoals je op de grafiek duidelijk kan zien, maar een piepklein onderdeeltje van het grote geheel “Eurabië”. Echt miniscuul klein. Jij hebt het over “je land verdedigen tegen de oprukkende islam” en ik zeg: kijk toch naar deze grafiek, ongelukkige.

 31. @ Max:

  Stel dat het waar is en Europa’s steden zijn geislamiseerd. Wat nu ? Moeten we Mladic gaan nadoen ?

 32. samenvattend:

  Mladic is schuldig

  Brammetje gaat de verdediging doen

  Pamela betaalt Brammetje

  Brammetje wraakt rechters omdat een van hen ooit een Turkse pizza heeft gegeten en dus vooringenomen is over moslims

  Brammetje vertelt bij Boulevard dat Mladic onschuldig is maar dat je met Desi Bouterse beter kunt dansen

  Hans Jansen verklaart als getuige dat moslims geen mensen zijn dus van moord, laat staan genocide, kan geen sprake zijn

  Hans Jansen wordt geïnterviewd door de staatsomroep en laat zich na vooroverleg met Brammetje ontvallen dat hij wel eens goulash heeft gegeten met een van de nieuwe rechters en dat die hem er ten onrechte van probeerde te overtuigen dat moslims wel mensen zijn

  Brammetje wraakt de nieuwe rechters omdat ze abject, infaam en vooringenomen zouden zijn

  Pamela betaalt de volgende nota van Brammetje

  Mladic vindt de “huis”genoten in het VN hotel gezelliger dan zeurende studenten en ander gajes dat hij door de jaren heen heeft ontmoet op zijn schuiladressen

  Brammetje houdt een pleidooi van 17 uur

  Sjuul Paradijs vindt Brammetje geweldig en uit dat met grote letters in zijn collaboratiekrant

  de Servische vlag blijkt al een half jaar in de fractiekamer van de PVV te hangen

  volgens Wim Kortenoeven is dat het omwisselen van de blauwe en de witte baan baan van de Servische vlag een oud-Hollandsche traditie en is het jammer dat de vlag besmeurd is geraakt door de recente gebeurtenissen op de Balkan

  de getuigen van de executies van de mensen uit Srebrenica komen niet opdagen bij het proces, ze zijn immers allemaal dood

  Brammetje pleit slechts twaalf uur en concludeert dat Mladic onschuldig is

  en de rechters? wat vinden die er van?

  we zullen het zien

 33. @ Max:

  Ben niet onder de indruk van link, de inhoud is gekleurd en wijkt op kernpunten af van historisch erkende feiten. Zo is daar de melding dat in de 13e eeuw op het slagveld van Kosovo de opmars van de Turkse leider Osman werd gestopt. Hier worden wat dingen uitverband getrokken. Bij slag om Kosovo, of beter gezegd de slag op het Merelveld (Kosovo Polje!) werden de Serven verslagen door de Ottomanen onder leiding van Murat I, de kleinzoon van Osman (dus niet Osman zelf!). Hoewel Murat de slag niet overleefde bracht de overwinning door de Turken de Serven een dermate grote schade toe dat zij in de daarop volgenden decennia geen effevtieve weerstand konden bieden tegen de verovering door het Ottomaanse Rijk.

  Wat betreft de aanwezigheid van Serven in Kosovo begint het artikel met het feit dat Servië een land is dat tussen de achtste en de negende eeuw ontstaan is en stond toen bekend als Rascia. Dit klopt weliswaar maar er wordt verzuimd om aan te geven waar de bewoners van dit land (Serven!) vandaan kwamen. Welnu de Serven, evenals de overige slavische volken zijn oorspronkelijk uit een gebied dat grofweg in de huidig Oekraine ligt. Vanuit dit gebied zijn de slavische volken verspreid over Polen, Rusland en de Balkan, vandaar dat de huidige bewoners van deze gebieden op taalkundig vlak bijvoorbeeld veel overeenkomsten vertonen. Van de Serven wordt aangenomen dat zij rond de 5e tot 6e eeuw de Balkan introkken, alwaar zij in eerste instantie bezig hielden met plunderen en rooftochten totdat zij door het Byzantijnse Rijk werden belast met de bewaking van de grenzen. Een andere groep in met het gebied van wat tegenwoordig Kosovo en Albanie is waren de Albanezen. Deze stammen wederom af van de Illyriërs (hoewel Thracische invloeden niet worden uitgesloten) die al vanaf de 3e eeuw voor Christus woonden aan de Adriatische Zee in een gebied dat zich uitstrekte van Albanië uitstrekte tot Venetië. De Serviërs waren dus niet de oorspronkelijke bewoners. Als zij dit wel waren dan door verdrijving of vermenging met de oorspronkelijke Albanese bevolking.

 34. Alle leidende media in de wereld zijn professionele leugenaars die het nieuwe imperialisme dienen. Het laatste is verlichaamd in het huidige America en de volkengevangenis van EU.

 35. Misschien doet het niet veel toe, maar toch.

  @Jan, Illyriërs en Albanezen zijn niet hetzelfde. Deze laatste werd als stelling pas tijdens de oorlog tegen Joegsolavië aan het zogenoemd wetenschap toegevoegd uit zuiver propagandistische doeleinden.

  We moeten principieel tegen de oorlogen zijn en pas dan tegen de smoesjes die daartoe leiden.

 36. @ nexus m.:

  Ik geloof niet in complot theorieën, althans niet dat de wetenschap wordt gebruikt om achteraf een oorlog te rechtvaardigen (evenals het vooraf rechtvaardigen van een oorlog).

  Mijn onderbouwing was uitsluitend bedoeld om aan te geven dat de Serven niet het exclusieve gebruiksrecht over Kosovo hebben. Hoewel ik van mening ben dat de Albanezen de (meest) oorspronkelijke bewoners zijn betekend dit niet dat ik vind dat de Serviers die nu in het land wonen en wellicht al generaties lang doen geen recht hebben om in Kosovo te blijven. Dit betekend echter niet dat Servië een claim heeft op het bezit van Kosovo.

 37. Eugene Furbin Schreef:

  Alle leidende media in de wereld zijn professionele leugenaars die het nieuwe imperialisme dienen. Het laatste is verlichaamd in het huidige America en de volkengevangenis van EU.

  Kleurrijk . . . maar klinklare kolder! Moet jij niet bij GeenStijl zijn?

 38. @Jan uit Helmond:Dat is lachen! Waar haal jij deze zgn feiten vandaan? De vroegste documenten die enig zicht geven op de etnische samenstelling van Kosovo en Metochia, zijn kloosterregisters uit de 13e en de 14e eeuw. Daaruit blijkt dat destijds 2 procent van de bevolking Albanees was.

 39. @Max

  aangezien Albanie pas sinds 1912 een onafhankelijke staat is vind ik het knap dat uit kloosterregisters uit de 13e en 14e eeuw blijkt dat destijds 2% van de bevolking Albanees was…

  wellicht was de PVV toen al in kloosters actief om bewoners etnisch te registreren

 40. @ Max:

  Je bent een onbenul zonde historisch besef. Wat eeuwen geleden “Albanees”, “Turk” of “Serviër” was is niet hetzelfde als nu. Etnische groepen zijn geen onveranderlijke begrippen, dat denken alleen maar enge nationalisten die in de 19e eeuw zijn blijven hangen, zoals jouw soort Četniks.

 41. @Sofia van der Linde:Weet je wel wat er in Bosnie is gebeurd?Ratko Mladic is niet oorlog in Bosnie begonnen,maar Izetbegovic en NAVO !!!Begin 1992 verklaart Izetbegovic zelfs openlijk dat ‘hij de vrede zal opofferen voor een soeverein Bosnië.?De eerste massamoorden in Bosnie waren tegen Bosnische Serviers.Op 26 maart 1992, werden hele Servische families afgeslacht in het noorden van Bosnie in de buurt Bosanski Brod in het dorp Sijekovac,afgeslacht 56 Serviers.Op 4 april 1992, gewapende Bosnische moslims uit Korace gedood 117 Serviers,ook oude mannen, vrouwen en kinderen, die waren Servische vluchtelingen uit Barice en Kostres. Honderden Serviers werden gedood voor de oorlog / conflict in Bosnie zelfs begonnen. Dus, je bent op het verkeerde adres[Mladic].In elke oorlog vallen onschuldige slachtoffers. Maar als we daarvan moeten uitgaan, dan kan een land zichzelf nimmer meer verdedigen.

 42. @Jan uit Helmond:De Albanezen waren nomaden en trokken met hun kudden door de bergen. Hun huizen waren meestal niet permanent en er zijn daarom geen echt oude Albanese monumenten bekend.@Jan:Bij slag om Kosovo, of beter gezegd de slag op het Merelveld (Kosovo Polje!) werden de Serven verslagen door de Ottomanen………..]]]De Merelslag (ook wel Lijsterslag genoemd: Het Servische woord Kos betekent Merel) was de tweede keer dat het orthodoxe christendom in aanvaring kwam met de Islam. Hoewel deze slag een centrale rol speelt in de Servische heldensagen vochten Serviërs, Hongaren en Albanezen [Albanese katholieken,Skanderbeg was een christen ] samen tegen het Ottomaanse Rijk. De Turken vielen aan omdat het katholicisme op dat moment hopeloos verdeeld was doordat er twee Pausen waren. Het aantal doden was zo groot dat beide kanten de eindoverwinning claimden. In Parijs echter werden de klokken van de Notre Dame geluid om deze overwinning van het christendom te vieren. KOSOVO EN METOCHIA:
  1. Romeinse Rijk –> tot en met de 2e,3e eeuw
  2. Byzantheinse Rijk –> 3e eeuw tot en met 8e eeuw
  3. Slavische stammen (Bulgaren, Macedoniérs en Grieken) –> 8e eeuw
  4. Serviers (onder leiding van Nemanja vanaf 11e eeuw, daarvoor door allerlei kleinere stammen geheerst)
  5. Ottomaanse Rijk (13 eeuw tot en met 18e eeuw)
  6. Albaneze autonomie binnen Ottomaanse Rijk (slechts 50 jaar onder Ottomaanse Rijk)
  6. Serviers na 18 eeuw tot en met 1912
  7. Konijkrijk van de Serviers, Kroaten en Slovenen (oprichting unie en Kosovo erkend onderdeel van Servie: 1912)
  8. Joegoslavie (in 1970 krijgt Kosovo opnieuw autonomie door de stijgende nationalisme in Kroatié en Slovenie die de macht van Servie wilden inperken)
  9. Servie (na de onafhankelijkheid van Montenegro) Duidelijk?

 43. @ Max:

  Tja volgens mij had ik al gezegd dat ik twijfelde aan de tekst waarnaar jij linkte, en heb ik ook al aangegeven waar het verhaal niet klopt. En als je tussen de regels door zou lezen had je kunnen merken dat het ik het (aantoonbaar!) een subjectief stuk vind! Maar als jij er uit wilt blijven plakken en knippen, dat ben ik met alle plezier bereid om er de nodige gaten in te schieten. Ik ben er van overtuigd dat ik je mening niet gewijzigd krijg, maar dat interesseerd mij ook niet zo zeer.

  Maar goed om je laatste wetenswaardigheid nog even te debunken: De eerste meldingen van de Serven stamt al uit 518 toen de Byzantijnen de plundertochten beschreven die de Serven uitvoerden op het grondgebied van het toenmalige Oost Romijnse Rijk (dat destijd naast Griekenland, Turkije en Palestina ook Albanië, Kosovo en een aanzienlijk deel van Servië en Bulgarije omvatte!). Kosovo was dus in ieder geval dat de Serven in de 6e eeuw niet in Kosovo woonden en dus geen autochtone bevolkingsgroep waren. Dat de etnische samenstelling in de daarop volgende eeuwen wisselde, door Servische veroveringen en bezetting ontken ik niet, maar dat maakt hun claim op het gebied in ieder geval niet groter dan de Albanezen.

  NEXT!

 44. Jan uit Helmond Schreef:

  Dit betekend echter niet dat Servië een claim heeft op het bezit van Kosovo.

  Beste Jan, het gaat in om claims, maar om Grondwetvan een land. Die beschrijft wat erbij hoort.
  We hebben er ook een in Nederland.
  Hoe zal de staat der Nederlanden met dreigingen daartegen omgaan en welke maatregelen zullen getroffen worden om die dreigingen te voorkomen?

  Staatkundige juridische vraag.

  Gebruik gewoon je gezond verstand.

 45. @jvdheuvel:overal in Europa enclave…..,Malmö, Parijs, Rotterdam, Amsterdam, etc …Verlies van bepaalde delen van Europa en uiteindelijk alle.Je kunt niet regeren uit bos, maar uit steden.

 46. @ Max:

  Nogmaals de vraag: wat wil je aan die steden doen ? Hoe los je dat zgn. probleem op ? Kom op, stoere Mladic-aanhanger.

 47. @ Max:

  Als je knipt en plakt doe het dan goed en met enige samenhang (ik merk trouwens dat je pissig begint te worden, probeer het niet persoonlijk te nemen, doe ik namelijk ook niet). Maar goed nog even met ander worden: dat de men in het westen de Slag op het Merelveld vierde als een overwinning op de Turken was een zwaar geval van Wishfull Thinking. De slag zelf was in materieel, en personeel opzicht een gelijkspel! Verliezen aan beide kanten waren vergelijkbaar en beide strijdkrachten hadden hun legeraanvoerder verloren. De Serviërs en haar bondgenoten hadden echter geen reserves meer en konden in de daarop volgende jaren geen weerstand bieden tegen de Turken. Dus wellicht dat de Serven de slag gewonnen hebben maar de de oorlog het ze verloren.

 48. nexus m. Schreef:

  Jan uit Helmond Schreef:

  Dit betekend echter niet dat Servië een claim heeft op het bezit van Kosovo.

  Beste Jan, het gaat in om claims, maar om Grondwetvan een land. Die beschrijft wat erbij hoort.
  We hebben er ook een in Nederland.
  Hoe zal de staat der Nederlanden met dreigingen daartegen omgaan en welke maatregelen zullen getroffen worden om die dreigingen te voorkomen?

  Staatkundige juridische vraag.

  Gebruik gewoon je gezond verstand.

  Tja wat wil je dat ik hier op zeggen. De oude Sovjet republieken vielen onder de grondwet van de Sovjetunie. Die hadden volgens jou redenering nooit zelfstandig mogen worden en als zodanig erkend mogen worden, of begrijp ik je nauw verkeerd?

 49. Heel goed Jan. Oorlog was hiervoor niet nodig, want het was kwestie van nog wat tijd dat alles uitviel.
  De deelrepublieken van Joegoslavië konden de entiteit verlaten via staatsrechtelijke procedure.

  Oorlog brengt alleen ellende voor de volkeren, dood en bederf.
  Wie profiteert van de oorlog?
  Waarom was die haast dan met die oorlog?

 50. Max komt hier gewoon een massamoordenaar verdedigen omdat Max bang is voor 3 procent moslims in Europa. Ik vind eerlijk gezegd dat hij inmiddels wel genoeg ruimte heeft gehad om zijn achterlijke punt te maken en ik raad hem (bindend) af om hier mee verder te gaan. Het is hier geen kleuterschool. Hier kan niet over gecorrespondeerd worden.

 51. @ nexus m.:

  #83 Ware het niet dat de Servië, met het grootste belang in Joegoslavië, dit niet zag zitten en zich hiet met hand en tand tegen verzet heeft.

 52. GJ_ Schreef:

  Wat een boel werk doet die Max om een massamoord goed te praten zeg.

  Wat denk je dat het mij kost om het te debunken! 😀

 53. Max Schreef:

  @jvdheuvel:overal in Europa enclave…..,Malmö, Parijs, Rotterdam, Amsterdam, etc …Verlies van bepaalde delen van Europa en uiteindelijk alle.Je kunt niet regeren uit bos, maar uit steden.

  Ik woon heel blij en gelukkig in een van die zgn. “enclaves” prima gebied om te wonen , ook voor de plaatselijke Nederlanders zoals ik ( ok ik men dan wél een rassenschande plegende overloper , maar ik heb nog net mijn enige , Nederlandse , paspoort verlengt ) en na die linkse vuilcontainers nog hartstikke schoon ook , ons enige probleem ???Tokkies die hun honden alles laten onderschijten ….!!!

 54. Jan uit Helmond Schreef:

  GJ_ Schreef:
  Wat een boel werk doet die Max om een massamoord goed te praten zeg.

  Wat denk je dat het mij kost om het te debunken!

  Ik weet niet hoeveel zin het heeft om met notoire holocaust ontkenners in discussie te gaan.

 55. GJ_ Schreef:

  Jan uit Helmond Schreef:

  GJ_ Schreef:
  Wat een boel werk doet die Max om een massamoord goed te praten zeg.

  Wat denk je dat het mij kost om het te debunken!

  Ik weet niet hoeveel zin het heeft om met notoire holocaust ontkenners in discussie te gaan.

  Ik ben er van overtuigd dat je ze niet om krijgt, en eerlijk gezegd boeit het mij ook voor geen meter. Belangrijker is dat dit soort figuren uit een beperkt en makelijk te ondermijnen reservoir van Bruine onzin putten. Als de dit is lekgeschoten staan ze doorgaans met een bek vol tanden of veranderen van onderwerp. De wetenschap dat de persoon in kwestie hierbij pissiig achter z’n PC zit omdat ik ondanks zijn “briljante” betoog blijf volharden in mijn mening, is voor mij onbetaalbaar.

  Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passion, they cannot alter the state of facts and evidence.

 56. @Jan uit Helmond Schreef:Ik weet niet hoeveel zin het heeft om met notoire holocaust ontkenners in discussie te gaan……]]] hoe kun je zin hebben, als je geen bewijs hebt….he,he Maaaaaaar, EEN BEWIJS!!!!,dat de Serviërs in Srebrenica 8000 moslims geëxecuteerd!!!!!! Slikt je alles wat er op NOS-journaal,De Telegraaf, CNN,BBC….staat voor zoete koek, als absolute waarheid?Laat je beter voorlichten man of doe zelfs eens goed onderzoek…. 

 57. #81Jan uit Helmond:Kijk daar ga je alweer:”jouw ‘feiten’”. Ga toch zitten!

 58. @Max

  CNN en BBC vallen uit journalistiek oogpunt natuurlijk in het niet bij bij Omroep Max…

  of er 7999 of 8000 slachtoffers zijn geweest in Srebrernica zal mij uit statistisch oogpunt worst zijn, de schuld van de Serviërs is evident

  ieder slachtoffer is er een te veel

  alle strijdende partijen in het voormalige Joegoslavië hebben vuile handen, sommige handen zijn alleen vuiler dan de andere

  en in het kader van vuile handen maken, ga lekker op je duim zitten

 59. @kaaskop:7999 of 8000 slachtoffers?………..]]]Heeft iemand bewijs dat de Serviërs in Srebrenica 8000 moslims geëxecuteerd ?Ik denk van niet!! Ik heb nog steeds, na 15 jaar het bewijs niet gezien! Mag ik dan van iemand bewijs zien? Wanneer is het doden van gewapende soldaten in een oorlog “genocide”? Je lult zonder kennis van zaken. Bosnische mensen in Srebrenica hadden nog kunnen leven als ze niet al die jaren vanuit die zogenaamde safe-areas,dag en nacht Serven hadden vermoorden.Om dit te stoppen kwam Mladic met zijn leger om de verantwoordelijken voor de moordpartijen op te pakken.Wat er gebeurde in Srebrenica is eenvoudig: de moslims vielen de Serviërs aan, zodat de Serviërs hen doodschoten. Veel stierven in de strijd en sommige werden geëxecuteerd.Moordenaars van de Servische kinderen, vrouwen, oude mensen zijn nooit slachtoffers!!!Josef Goebbels zei:Als je een speciaal doel wilt bereiken, bedenk je een grote leugen. Door hem steeds te herhalen gaan de mensen vanzelf geloven dat het waar is wat je zegt.Op dat moment is de leugen geen leugen meer, maar is de leugen een nieuwe waarheid geworden.

 60. Op 11 juli 2005 heeft de ‘Srebrenica Research Group’ op een persconferentie in het gebouw van de Verenigde Naties in New York een tweehonderd pagina’s tellend rapport gepresenteerd, met als titel: Srebrenica and the Politics of War Crimes. 
  Het rapport veegt de vloer aan met de officiële versie over de gebeurtenissen in en rond de enclave in 1995. Het komt met onweerlegbare bewijzen dat zowel de omvang van het aantal slachtoffers als de versie die door regeringen en de media worden gegeven, berusten op misleidende manipulatie. http://www.srebrenica-report.com/ De mythe over het bloedbad van de moslims werd uitgevonden door de late Bosnische moslim oorlog leider Alija Izetbegovic en de toenmalige Amerikaanse president Bill Clinton.Interview met Hakija Meholjic (moslim en hoofd van de politie in Srebrenica) in het Bosnische weekblad Dani: “Izetbegovic had gezegd: Weet je, mij was aangeboden door Clinton in april 1993 dat de Serviërs krachten invoeren Srebrenica, het uitvoeren van een slachting van 5000 moslims en dan zal er een militaire interventie komen.” Meholjic:”Onze delegatie bestond uit NEGEN mensen! http://www.youtube.com/watch?v=i1a-_LzxDyE&feature=player_embedded

 61. @ Max:

  1. Jij stelt dus dat Clinton de plan voorstelde voor een slachting van 5000
  2. Maar omdat het je niet uitkomt betwist je tegelijktertijd dat er vele doden waren (om het even of het duizenden waren of 7999 of 8000)
  3. Je verhaal is net zo geloofwaardig als de holocaustontkenners, die komen ook met allerlei verhalen die dan weer mogen worden debunkt door mensen die zulke leugens niet kunnen aanzien.

  Het blijft lastig discussieren met mensen die allerlei bronnen aanhalen om een causaal verband te leggen met het een, en tegelijkertijd het ander betwisten. Ik vind je niet geloofwaardig.

 62. @Max

  veel succes met jouw nieuwe waarheid!

  er is een overweldige hoeveelheid bewijs voor het feit dat de Serviërs in de regio Srebrenica duizenden moslims hebben geëxecuteerd

  ik heb die circa zes miljoen joodse slachtoffers van Adolf H. niet persoonlijk gezien, niettemin heb ik geen reden om aan de juistheid te twijfelen

 63. Max Schreef:

  #81Jan uit Helmond:Kijk daar ga je alweer:”jouw ‘feiten’”. Ga toch zitten!

  ROFLMAO . . .

 64. @Max ….

  Maar wat weet je nu eigenlijk echt van de situatie zonder daarbij allerlei rapportjes en artikeltjes aan te halen?

  Want uit alles blijkt dat JIJ zelf niet hebt meegevochten in die oorlog!!!

  En begrijp me niet verkeerd, maar het verantwoorden vóór een oorlog is wat anders dan het (uit)voeren van een oorlog!

 65. #74 John

  Etnische groepen zijn geen onveranderlijke begrippen, dat denken alleen maar enge nationalisten die in de 19e eeuw zijn blijven hangen,

  Etnische groepen bestaan als zodanig uit identiteits verlening dmv van godsdienst en /of (stam) roots, naties die met de geschiedenis van strijdende groeps identiteiten en vergelding leven.

  Het is dus eerder te stellen dat enge nationlisten geen naties zijn maar bevolkings groepen die dmv van godsdienst en/of komaf of ten groeps strijde op grote en kleine schaal gaan als eigen identiteits bestaan ervan bedreigd wordt.

  Dit als mega simplicaitie dwz nationalisme is een politiek begrip, geen balkan of wereld beginsel. om als verlicht mee aan te komen.

 66. Ron Schreef:

  @Max ….
  Maar wat weet je nu eigenlijk echt van de situatie zonder daarbij allerlei rapportjes en artikeltjes aan te halen?
  Want uit alles blijkt dat JIJ zelf niet hebt meegevochten in die oorlog!!!

  Mag je alleen iets zeggen over een situatie wanneer je er midden in gezeten hebt 😯 ?
  Misschien heb je dan juist een veel minder objectieve blik wanneer je er midden in zat.

 67. @Neal Lachman:2 jun 2011 – 12:38 pm:Wat een kinderlijke reactie.Bah, wat een naïviteit! Hakija Meholjic (moslim en hoofd van de politie in Srebrenica):Izetbegovic had gezegd: Weet je, mij was aangeboden door Clinton in april 1993 dat de Serviërs krachten invoeren Srebrenica, het uitvoeren van een slachting van 5000 moslims en dan zal er een militaire interventie komen.” Meholjic:”Onze delegatie bestond uit NEGEN mensen! Volgens (Bosnische moslim) Nesib Buric, een voormalig lid van de 28e Divisie verdediging van Srebrenica, werden ze overgelaten om te worden afgeslacht: U kunt schrijven dat ik de verklaring van Hakija Meholjic dat we verraden zijn absoluut steun, zegt Nesib Buric.En dan @Neal Lachman nog steeds niet gelooft…….he,he. Grappig ben jij … Een documentaire film van Noorwegse televisie: http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8&feature=player_embedded http://www.ex-yupress.com/dani/dani2.html http://www.youtube.com/watch?v=i1a-_LzxDyE&feature=player_embedded

 68. @kaaskop
  2 jun 2011 – 3:00 pm:er is een overweldige hoeveelheid bewijs voor het feit dat de Serviërs in de regio Srebrenica duizenden moslims hebben geëxecuteerd….]]]]] Slikt je alles wat er op NOS-journaal,De Telegraaf, CNN,BBC….staat voor zoete koek, als absolute waarheid?Je kunt dat wat je hoort via krant, tv en radio het beste 180 graden draaien dan zit je het dichtst bij de waarheid.http://sz2604-max.blogspot.com/2011/06/shea-zei-over-de-kosovo-oorlog-de-slag.html Heb je bewijs dat de Serviërs in Srebrenica 8000 moslims GEEXECUTEERD en niet gedood in gevecht ?Ik denk van niet!!  De VN commissie ging het NIET om het aantal slachtoffers maar alleen om het aantal VERMISTEN!!!!Ga toch zitten!

 69. Max
  Verdwijn naar je favoriete site: stormfront, zielige frontsoldaat van het leugenaarsflottielje!

Reacties zijn gesloten.