“Broer van” gaat weg bij Joop

Ook ik was ooit positief verrast door het bestaan van een PVV-kritische broer van Geert Wilders, maar al snel hing deze Paul Wilders ook mij de keel uit.

Waar wij allen hoopten op smeuïge details over de kinderjaren van De Lijder die konden verklaren waarom deze zo’n verknipte persoonlijkheid kon ontwikkelen, kon de teleurstelling bijna niet groter zijn.

Immers het mag een wondertje heten dat met zo’n saaie droge flutbroer als Paul er toch nog zoiets positiefs en prettigs als Geert heeft kunnen opstaan.

“Broer van” benoemde zichzelf tot een zelfverklaard geniaal PVV-duider maar de artikeltjes van “broer van” lijken welhaast bedoeld om ieder verzet tegen De Lijder in de kiem te smoren.

Daarnaast zijn ze van een dodelijke saaiheid die doet denken aan een schriftelijke cursus klompen maken, geschreven in het jaar Onzes Heeren 1886, door een makelaar in de dakpannenindustrie.

Hij mag dan “broer van” zijn maar dat blijkt nergens uit. Het enige wat we krijgen zijn stoffige argumenten van een zelfbenoemde PVV-duider. Dus wat voegt “broer van” helemaal toe?

“Broer van” zijn is inderdaad niet genoeg om het enige en algehele inzicht over de rotzooi in dit land te mogen verkondigen, terwijl mooie meisjes rozenblaadjes op je pad uitstrooien en alle verstandige mensen je voeten kussen. Daar is “broer van” nu ook achter.

Zijn missie om Het Orakel te worden is dan ook een jammerlijke mislukking.

Dan nog iets over de hypocrisie van “broer van”; kennelijk één van de belangrijkste bestanddelen van het geslacht Wilders is.

Zo wil “broer van” nu niet meer dat Joop zijn stukken overneemt. Dit in verband met andere artikeltjes op Joop waar “broer van” het niet mee eens is.

Nu heb ik altijd al gedacht dat Francisco van Jole dit pact met de “broer van” puur en alleen had gesloten om Geert te treiteren. En zeker niet vanwege die fantastische inzichten die “broer van” te bieden had, maar dat terzijde.

Maar hypocrisie dus. Want gaan we “broer van” nu ook niet meer lezen in ik noem maar wat De Volkskrant? Een krant die een podium biedt aan onversneden racisten zoals een ik noem maar wat Bert “Rifaap” Brussen maar bijvoorbeeld ook aan islamistisch hystericus Izzy? Een man die op Twitter al begint over “klappen” als je hem alleen maar durft aan te kijken?

Of gaat “broer van” nu ook niet meer schrijven voor VN? Een blad met een website waar je al een jaar in de reactiepanelen kan lezen hoe ondergetekende moet worden onthoofd?

Of gaat “broer van” nu misschien naar dagelijksestandaard? Een site waar men middels de “guilty by association”-techniek mensen als Boris van der Ham en Mei Li Vos probeert weg te jagen bij Joop. Een site waar nu het vertrek van “broer van” wordt toegejuicht als een grote overwinning.

Dagelijksestandaard, een site waar iemand in 2009 nog reageerder van het jaar kon worden, dezelfde “iemand” die nu een website runt waar wordt gefantaseerd over het met een roestig mes doorsnijden van de keel van Femke Halsema en het in brand steken van auto’s met Marokkanen erin.

Die laatste site overigens daar vergelijkt “broer van” ons (krapuul) mee in zijn afscheidsverhaaltje op Joop.

Hetgeen volgens mij wel genoeg zegt over de inzichten van Paul Wilders, “broer van”.

16 gedachten over ““Broer van” gaat weg bij Joop”

 1. In al die tijd heb ik ooit 1 stukje van Paul gelezen. Je hebt goed weergegeven wat de non-waarde is van Paul, want zo dacht ik er ook altijd over.

 2. je zal niet zitten wachten op een compliment, maar je hebt het weer kundig verwoord, jvdh.

 3. ‘Daarnaast zijn ze van een dodelijke saaiheid die doet denken aan een schriftelijke cursus klompen maken, geschreven in het jaar Onzes Heeren 1886, door een makelaar in de dakpannenindustrie.’

  Zou Geert gewoon recalcitrant geworden zijn van die saaie verhalen van die oudere broer die hij maar steeds moest aanhoren?

 4. Jaap heeft gelijk, en de waarheid komt hier weer hard aan
  Maar een ander geluid wordt hier gewoon niet gewaardeerd

 5. #9 Weet je zeker dat je in het juiste topic hebt gereageerd? Ik snap er namelijk geen hout van wat je schrijft.

 6. Er is kennelijk iets voorgevallen tussen Paul Wilders en de Jopen. Voor Paul Wilders zou een tijdje terugkeren naar de anonimiteit heel verstandig zijn. Dan kan hij altijd terugkeren naar de media, en wie weet, hier een stukje schrijven.

 7. @#13 jvdheuvel

  Ja, lekker makkelijk om de wereld onder te verdelen in angst/haat/xenofobie versus liefde/socialisme/humanisme (komt in bijna ieder topic terug namelijk).

  Love or Hate, Love or Fear, Love or Fascism, Love or Xenophobia.

  Dit zegt eigenlijk alles:

  http://www.youtube.com/watch?v=6A0GdR2LlKo

  Dit was m’n laatste comment. Veel succes hier nog.

  @redactie: m’n account mag door de wc gespoeld worden.

 8. @ jvdheuvel:

  Love is hate
  War is peace
  No is yes
  And we’re all free

  Genoeg kruisbestuiving op de Nederlandse fora’s tegenwoordig (Paternotte, Brussen…). Dus waarom niet.
  @ Sillynder:
  Doei.

 9. Die opmerking van sylinder is zoals gewoonlijk weer nauwelijks on topic maar Broer Van haat ons echt hoor. Check zijn timeline op twitter maar.

 10. jvdheuvel Schreef:

  Die opmerking van sylinder is zoals gewoonlijk weer nauwelijks on topic maar Broer Van haat ons echt hoor. Check zijn timeline op twitter maar.

  een Wilderstweet , intreseert me niet , links of rechts , t’s enkel slechts, haat voor Krapuul , van een domme Sjuul ..

Reacties zijn gesloten.