Geerts demonstranten

Wilders-is-extremistEerder al beschreef ik hoe de PVV-aanhang nog te lui is om een keertje op tijd hun nest uit te komen als de Grote Leider dat (nadrukkelijk) van hen verlangt.

En dat ze “het einde de vrijheid van meningsuiting” en “het einde van de Nederlandse rechtsstaat”, waar ze altijd over lopen te jammeren, kennelijk niet eens belangrijk genoeg vinden om een keertje een dagje voor vrij te nemen, dus dat zal allemaal wel meevallen met dat drama.

En dat ze op een demonstratie voor, notabene, “vrijheid van meningsuiting” zich door de partij bordjes laten uitreiken met daarop “meningen” die ze mogen “uiten” van diezelfde partij.

Nu wordt er langzaam duidelijk wie er zich zoal onder die 100 medestanders bevonden;

Eind vorig jaar werd Jos Heitmann veroordeeld door het gerechtshof in Amsterdam tot een boete van 900 euro wegens groepsbelediging. Hij vergeleek allochtone vrouwen met ‘ratten’. Homo’s en negroïden noemde hij ‘kruipende dieren’, en Joden ‘schorem’.

Woensdagochtend gaf Heitmann – net als circa driehonderd andere demonstranten – gehoor aan Geert Wilders’ oproep te komen demonstreren voor de rechtbank in Amsterdam. ‘Je moet in dit land kunnen zeggen wat je vindt’, licht Heitmann telefonisch toe. ‘Wilders is voor ons heel belangrijk.’ (volkskrant en foto’s bij kafka)

Juist.

‘We hebben 100 duizend keer niks met extreem-rechts’, reageert Wilders per sms. ‘Maar ik kan niet voorkomen dat een enkeling naar een publieke demonstratie komt.’

Als je op die kafka pagina kijkt dan zie je dat het er toch wel meer waren dan “een enkeling”. En dat op een demonstratie met zo een lage opkomst. Zo geregisseerd dat het bijna niet eens op een demonstratie leek. Maandenlang voorbereid met notabene een aanmeldformulier op de PVV site.

Nee dan kan je dit niet voorkomen.

Of is dit soms een voorproefje van die “Stadscommando’s” waar Geert ons mee wil verblijden? 😆

24 gedachten over “Geerts demonstranten”

 1. Weet niet hoor maar Eva Braun ehm bedoel Fleurtje Agema stond toch erg blij tussen al dat nazi tuig. En blij dat ze was, zijn beelden van. Ze hebben zelfs spandoeken aan dat tuig gegeven. Dus Wilders kan wel heel hard roepen dat hij er niets mee te maken wil hebben hij maakt er wel steeds gebruik van.

 2. Fleurtje klinkt gyl 😛 , maar als wiki erop na sla, dan heb ik opeens geen zin meer

 3. Ze noemen ons Linkse Elite Wahahaha
  Hoe meer ik van ze zie en hun spandoeken en hun taalgebruik, des te meer mijn vooroordelen worden bevestigd. 😆 😆 😆 😆 😆

 4. Te lui om op tijd hun nest uit te komen? PVV-ers zijn juist de werkende mensen, die moeten jullie subsidies bij elkaar schrapen. Grappig dat jodenhaters steeds het naziverhaaltje erbij halen als het om de PVV gaat. Heb je de koran toch niet zo goed gelezen en nog nooit een paar jaartjes in het M-O doorgebracht. Veilig in A’dam een dagje hamas hamas roepen, goed hoor!

 5. At Goelag, ik heb geen persoonlijk geen tijd om de Koran, dat boekje te lezen. Ik krab graag aan mijn kont, ben tuig en kom niet vroeg uit mn bed. Lekker op jouw centjes. 😀 De zeurder betaalt.

 6. @6 Ik vind mezelf elitair opgevoed en kijk neer op het petjesvolk. Maar dat kan aan mijn linkse scholing liggen die het volk ook doorlopen heeft.

 7. maar eigelijk heeft meneer goedlachs wel een punt
  de vermeende religieuze aanbidding van wilders viel best tegen
  mogelijk zijn de blinde darmen van wilders niet zo extremistisch als we dachten….
  zou je het eigelijk niet kunnen vergelijken met al die vermeende rampen die moslims zouden gaan veroorzaken door fitna?

 8. Mensen die hun mond vol hebben over vrijheid, maar te laf zijn om voor vrijheid op te komen. er is trouwens geen sprake van vrijheid,alleen maar inperking.

 9. Grappig hoe anti Wilders figuren zich in allerlei bochten wringen om de PVV en zijn aanhang proberen voor paal te zetten.
  Maar laten we het eens hebben over de linkse muppets..
  Om te beginnen met Balkenende,toont toch duidelijk overeenkomsten met Mr Bean,en Alexander Pechtold waarvan ik toch werkelijk even dacht dat Kermit de kikker terug was op tv..en dan Fem Hals,bij dat mens heb ik altijd het idee dat d,r kaken aan elkaar gelijmd zitten als ze praat..nee en dan dan onze kroonprins Willem Alexander waarvan ik nog steeds niet weet of hij het Downsyndroom heeft,oh ja dan hebben we ook nog Jeroen Pauw bij wie je alleen nog maar een steel in zijn kont hoeft te duwen om het plafond te raggen.
  Maar nu het klapstuk…Dibi,je weet wel het pronkstuk van Groen Links..is toch duidelijk een creatie van incest!
  Willen de links aanhangers er nog een paar??

 10. alle joden moeten dood

  mag die uitspraak?

  het zijn maar woorden toch?

  wilders is de koning van het aanklagen van jochies die hiphopliedjes maken

  wordt zijn naam genoemd in een dis rap loop je de kans op voor je artistieke vrijheid veroordeeld te worden

  ik vraag me af
  als wilders zegt mensen te willen opsluiten in guantanamo bay omdat ze niet denken wat wilders wil dat ze denken of dat eigelijk niet opgevat kan worden als hetzelfde dreigement als dat je zegt dat je wilders wil martelen om wat hij denkt?

  dat guantanamo een martelkamp is staat buiten kijf
  obam zei zelf: we moeten dat kamp sluiten omdat amerika niet martelt .

 11. @heaven

  de mensen die jij noemt zijn voor mij stuk voor stuk rechtse rakkers

  ik weet dat PVV stemmers de logica hanteren van wat niet de reet van de heilige wilders kust is links maar voor mij zijn die mensen stuk voor stuk rechts en wilders is extreem rechts.

  u zult waarschijnlijk denken, hoe kunt u femke halsema nu rechts noemen

  nou dat is omdat geen tegenstander is van de uitbuiting door de zogenaamde vrije markt, dat ze achter onze jongens staat die daar zogenaamd goede dingen doen .
  bij beide heeft ze haar links kanttekeningen maar ze staat achter de rechtse ideeën

  hoe dan ook
  scheer mij niet over een kam met deze gekken omdat ik toevallig links ben
  ik scheer jou ook niet over een kam met deze mensen omdat jij denkt dat je rechts bent

  ik geef je alleen het advies nog eens goed naar je messias te kijken voordat je hem te vuur en te zwaard gaat verdedigen

  wist je dat je van wilders naar de gevangenis moet als je een blowtje rookt?

 12. @sjef

  zie mijn ‘comment’

  alles is links dat niet de tong in de aars van wilders heeft zitten

  volgens het vrije volk is zelfs hitler links omdat ie niet op wilders stemde

 13. @13 Daar hebben ze echt niemand anders voor nodig; onze Geert en zijn zwakbegaafde aanhang zijn uitstekend in staat om zichzelf voor paal te zetten.. 😈

 14. PVV-ers zijn juist de werkende mensen, die moeten jullie subsidies bij elkaar schrapen.

  Da’s toch wel grappig, als het einde der wereld nadert, de democratie afgeschaft wordt, en de vrijheid van meningsuiting verboden, en De Grote Leider roept op tot Een Massale Demonstratie dan gaat de PVV-aanhang mijn subsidie bij elkaar schrapen.

  Daar heb ik eigenlijk 2 vragen over:

  1 wanneer krijg ik mijn subsidie?
  2 wat zijn dat voor prioriteiten? :mrgreen:

 15. Hee wat zie ik die mafkezen van “Het Vrije Volk” linken naar dit bericht met de omschrijving “Extreem links applaudiseert voor Geenstijl”.

  Daar heb ik eigenlijk 2 vragen over;
  1 waar zien ze “extreem links”?
  2 waar zien ze applaus voor Geenstijl? :mrgreen:

 16. Eigenlijk moest ik er wel om lachen toen ik de demonstratie zag.

  Ten tijde van het gedoe in Engeland, dat Wilders er niet in mocht komen (en later wel) hebben een handjevol Moslims gedemonstreerd. De PVV-aanhang had toen de grootste mond: dat ze durfden te demonstreren.

  En nu doen ze het zelf.

  Zo gaat het dus steeds: ze nemen de Moslims iets kwalijk, maar zelf doen ze vergelijkbare akties.

  Het leuke eraan is: ze hebben het niet eens zelf door.

 17. Wat een haat. Links, de Elatikjes en de Osama’s mogen demonstreren en iedereen doodwensen via gas of wat voor grove manieren dan ook, als niet-links rustig demonstreert is het ridicuul. Wat is er racistisch aan “ga lekker studeren, werken en hou je aan de wetten van dit land en laat anderen hun geloof aanhangen, homo zijn, of gewoon niet geloven”? Wat is daar zwakzinnig aan? Mijn God, na 7 jaar Saudi weet ik wat discriminatie is en mijn vrouw ook, geloof me! (los van de overval om infidels te slachten op de compound vanwege ons niet moslim zijn) O ja, niet voor Shell, maar voor de overheid, voordat we dat rabiate praatje weer krijgen. Verdiep je eens echt in de Islam, kijk links, rechts, onder, boven en oordeel dan pas, ongeacht het kapsel, de kleur, etcetera. Waar een ander zijn grens begint eindigt de onze en andersom.

Reacties zijn gesloten.