59 gedachten over “Jan Marijnissen: Wilders niet bestrijden in de rechtzaal”

 1. Marijnissen kan dit wel vinden, maar als er duizenden klachten binnen zijn gekomen over een parlementariër, dan moet het OM toch wel gehoor aan die mensen geven? Verder heeft Marijnissen ook wel een punt hoor.

  Eigenlijk zou op scholen een nieuw vak moeten komen: Waarom je niet op Wilders moet stemmen. 😉

 2. Marijnissen heeft gelijk, Wilders valt juridisch helemaal niets te verwijten, die klachten zijn flauwekul en gefrustreerde haatpraat van moslims en half-moslims.

  Ik wens dat socialistje veel succes, maar hij gaat wel eea horen dat hem niet bevalt “op school, op de werkvloer en in de kantine” hoor want iedereen met wat grijze cellen om te denken en ogen om te kijken in zijn/haar kop is die k*tmoslims spuug-en spuugzat.

 3. Ach arme domme belg ook. Jij weet eigenlijk helemaal niks af van Wilders zijn ideologie hè. Zielig voor je. *aai over je bolletje*

  Hij is voor vrijheid van meningsuiting, maar wil ondertussen wel boeken verbieden. Is dat niet hypocriet en dubieus?

  Iedereen mag zeggen en denken wat ie wil, maar de moslim wereld moet zijn mondje houden?

  Jeugd moet hard aangepakt worden en desnoods naar een kamp in Siberië geschopt worden?

  Hij is pro-Israël, maar trekt ondertussen wel anti-semitisten en neo-nazi’s aan?

  Hij veroordeelt agressie van moslims, maar zaait en creëert zelf agressie?

  Jij mercatortje en de rest van je PVV vriendjes zijn allemaal een pot nat. Onwetend. En wie onwetend is, heeft angst: want angst komt voort uit onwetendheid.
  Eigenlijk moeten wij boven jullie staan, want wij zijn intelligenter en humaner dan jullie. Hard lopen schreeuwen is wat jullie doen en wat er uit jullie mond komt, is allen maar geblaat als een kudde schapen die de herder volgen.

 4. Het verschil met een herder is dat een herder voor zijn schapen zorgt, jullie Grote Blonde Leider gebruikt jullie slechts om vuile klusjes op te knappen.

 5. Erger dan de moslims zelf-die vaak niet beter weten-zijn de half-moslims hier die willens wetens onze cultuur terug naar de Mohammedaanse achterlijkheid willen laten schoppen. Spijtig voor hen dat ze er helemaal niets bij gaan winnen, want zij zullen als eersten aan kranen bengelen als de moslimstaat hier gesticht wordt, want moslims moeten helemaal niets weten van zwakkelingen.

  Het gebrek aan kennis over moslims en hun verderfelijke ideologie is stuitend.

 6. mohammedaanse achterlijkheid?

  besef wel dat je als een echte belgische patriot (proest)
  in romeinse cijfers moet gaan schrijven om jezelf te deislamiseren
  ow…het woord cijfer moet je trouwens ook niet meer gebruiken dat komt uit het aranbisch
  kunt dan beter vertrouwen op het woord nummer
  dat komt uit het latijn
  💡

 7. ik ben het niet met jan manderijn eens

  dat wilders voor de rechter staat mag dan niet prettig zijn voor zijn tegenstanders maar het is gewoon het gevolg van zijn handelen.
  het zou een mooie boel zijn als wilders boven de wet stond.

  ik vind het al vrij eigenaardig dat politici zowiezo een bepaalde bescherming genieten die gewone burgers niet krijgen

 8. Die zogezegd Arabische cijfers komen uit Indië, moslims hebben nooit iets zelf gepresteerd of uitgevonden. Het enige wat moslims produceren zijn veel baby’s, door seks te hebben met elkaar.

  Trpuwens, mochten de moslims ooit al s iets gepresteerd hebben, ligt dat in een ver verleden. Als wij hen niet verteld hadden dat er olie te vinden was onder de hoeven van hun kamelen verbleven de sjeiks nog in stinkende tentjes ipv in gouden badkuipen.

  Op wat moet ik ingaan? Op inhoud? Welke inhoud?
  O ja over die Marijnissen. Maar daar ben ik al op ingegaan, als volleerd wereldvreemde salonsocialist zou Marijnissen wel s vies kunnen staan kijken over de mening die zijn vroeger stemmerspubliek heeft over moslims “op school, in de kantine en in de Heerlense kroeg”.

 9. Over die bescherming van de burgers ben ik het met je eens, de burgers zouden idd veel beter beschermd moeten worden tegen de moslimcriminaliteit.

  Ik zou jullie gezichten wel s willen zien als Wilders wordt vrijgesproken door de Hoog Geboren Heren Rechters waar jullie zo’n respect voor hebben: staat JULLIE nog een proces te wachten wegens haatzaaien, laster en eerroof 😛 !

 10. Wij willen ook dat Geertje word vrijgesproken hoor. En daar hebben wij redenen voor. Dit hele proces is een theaterspel.

 11. @11: ja dat verhaaltje over Babylon en zo vertelde Sadam Hoessein ook, maar ondertussen werden zijn Republikeinse Wachten bij bosjes naar de moslimhemel geblazen door Amerikaans wapentuig.

 12. Als geertje wordt vrijgesproken dan is dat een precedent en dan kunnen we pas echt losgaan.

  Nu houden wij ons nog in omdat wij ons aan de Nederlandse wet willen houden.

 13. ik had niet verwacht dat die domme belg zo slim was om correct te constateren dat de cijfers uit india kwamen
  maar wij hebben het over genomen van de achterlijke mohammedanen

  achterlijkheid is trouwens cultureel gezien een volk dat niet de betere kanten van andere volkeren overneemt

  in een wereld van meneer mercator zouden we nog in berevellen rondlopen omdat we nu eenmaal andere volkeren achterlijk vinden

 14. @ 22: tja, mss ben jij gewend om met moslims om te gaan, die kan je idd alles wijsmaken. Die geloven mss nog echt dat ze de cijfers hebben uitgevonden.

  Het enige dat moslims hebben bijgedragen aan de cultuur is het gebruik van hasjiesj, en dat is dan nog een discutabele verdienste 😛 .

  Ik moet zo lachen met jouw “betere kanten van de moslims”. Noem er s eentje op?

 15. @26 Je hebt zelf een tijdje aangegeven dat je aan enige vorm van zelfontspanning doet, en nu val je over mensen die het ook doen. Kijk eerst naar jezelf voordat je oordeelt.

 16. Enige moslim in onze buurt is de eigenaar van een snackbar/cafetaria.

  En hasjiesj is niet het enige, ze produceren ook opium en heroïne. 😎

 17. @ 28 Weet je wat, ik denk dat Jan steeds meer gelijk krijgt. Wilders zal uiteindelijk zichzelf om zeep helpen. Maar de achterban is wat je moet bestrijden.

 18. Bestrijden? Neu, vind ik overdreven. Maar goed, da’s gewoon mijn houding/mening over Verwilderden. Ik neem ze niet serieus, ik neem ze slechts in de zeik. Dat maakt mn dagen draagbaar. :mrgreen:

 19. @30 Dat bedoel ik ook te zeggen met bestrijden, want vaak komt er niks zinnigers uit dan wat volksmennerij.

 20. @ 27; voilà zie, je kan natuurlijk geen enkel positief feit over moslims vertellen, quad erat demonstrandum (om in de Latijnse cijfers te blijven).

  Ik daarentegen wil wél moslims bestrijden hoor, tijdens de infame Navo-bombardementen op Belgrado reed ik rond met een mooie foto van Milosevic op mijn wagen 😛 !

  Alles wat kan bijdragen aan het creëren van een moslim-vijandig klimaat in Europa juich ik toe.

 21. quad erat demonstrandum ? Ik heb helemaal niks aangetoond. Jij wel. 🙄
  Jij hebt je een ware bruinhemd getoond 👿

 22. Hoezo? In Belgrado is Milosevic-terecht-een held hoor, hij deed wat elke Europese leider zou moeten doen, zijn volk beschermen tegen moslim-agressie.

  Hier gaan de landverraders plat op hun buik om de moslims toch maar terwille te zijn. Pakweg over 10 jaar zal blijken dat iemand als Milosevic het helemaal bij het rechte eind had. Ik wist dat TOEN al, jullie weten dat nu NOG niet.

 23. Overigens zijn JULLIE het die schuldig zullen zijn aan genocide op de Europese bevolking als door jullie “moslimvriendelijk klimaat” de baarden aan de macht komen, denk daar maar s over na!

 24. @ 37; nee idd jij hebt helemaal niks aangetoond, ik dacht dat je wat leuks over die aardige enbeschaafde moslims zou gaan vertellen maar ik zie dat je nog aan het nadenken bent om iets te vinden.

 25. Hoezo moslimagressie? Volgens mij leven de Kroaten, Serviërs en Bosniërs nu in vrede naast elkaar. Tis maar goed dat de aanstichter in Den Haag achter de tralies verdween, en hopelijk de anderen ook. Door nationalisme van die hond is de hele regio alleen maar gedestabiliseerd. En de regio is nog steed herstellende daarvan. Kortom Milosevic was net zo’n een tiran als Sadamm.

 26. @ 41: ik zie tot mijn teleurstelling dat jij helemaal de propagandapraatjes van toen napraat: de Moslims waren heilige en onderdrukte sukkeltjes en die boze Serviërs gingen die s even kwellen. De waarheid is helemaal anders beste vriend: al dat gedoe over genocide, ethnische zuivering, concentratiekampen, massagraven….was allemaal gelogen van A tot Z, van dezelfde orde als die “massavernietigingswapens ” van Saddam, of geloofde je daar ook al in?

  Kroaten, Bosniers en Serven leven helemaal NIETin vrede naast elkaar maar in streng bewaakte en afgesloten ethnische regio’s. Zo gauw de VN daar weg zijn vliegen ze elkaar terug in de haren.

 27. @ 42 Een Kroat of Serv kan veilig over de straten van Sarajevo lopen tegenwoordig, dat is omdat de Tiran weg is. Ik heb bewust het woord tiran en saddam gebruikt. Beiden vergelijkbaar, maar ik heb geen vergelijking getrokken met massavernietigingswapens. Dat kwam van jouw kant. NEE Milosevic was een liefje en Serbrenica is een leugen. 🙄

 28. Een Hollander kan veilig over straat lopen in Brussel( hoewel hij bepaalde wijken beter mijdt als je begrijpt wat ik bedoel) hoewel de beide Volkeren aartsvijanden waren in 1830, ja nou en wat is je punt?
  Milosevic was natuurlijk geen liefje, waarom zou hij dat ook moeten zijn? Churchill was ook geen liefje voor de Nazi’s.
  En ja hoor , in Srebrenica ging het er helemaal anders aan toe dan de moslimpropaganda ons wilde doen geloven. Als je wilt leg ik het helemaal uit.

 29. @domme belg post 26

  betere kanten van de moslims
  welk tijdvlak en welk volk?

  talloze voorbeelden
  spanje onder moorse overheersing
  islam ten in de middeleeuwen

  maar eigelijk is het niet relevant

  leentjebuur spelen qua beschaving is de motor van beschaving
  daarom hebben jullie belgen verkleersborden op onmogelijke plekken en wij niet
  omdat jullie weigeren te kijken hoe jullie buren het aanpakken
  daar gaat het om
  want als de walen iets bedenken dan willen jullie er niet aan omdat het te frans is en als de nederlanders iets bedenken willen jullie er ook niet aan omdat het te hollands is en als de duitsers iets bedenken willen jullie er niet aan omdat het nazi’s zijn
  laat staan dat jullie in staat zijn aan iets te willen dat de muzelmannen hebben bedacht
  de enige reden dat jullie al uit de bomen zijn geklommen is omdat jullie daartoe gedwongen zijn door buurvolkeren.

 30. Wist je dat in 1850 de Belgische koning gedetailleerde plannen had om Nederland in te lijven om dan de inkomsten uit jullie kolonieën in te pikken ? Bedoeling was om de katholieke Limburgers te bewapenen en op te zetten tegen protestants Den Haag, en dan via Zeeland met een soort blitz-krieg door te stoten naar Rotterdam en Amsterdam. Er werd van uitgegaan dat de Nederlanders toch te laf zouden zijn om weerstand te bieden. Uiteindelijk is dat plan niet doorgegaan, maar het zou de geschiedenis een heel andere wending hebben gegeven 😆 .

  Ok ik heb je racistische lulpraatje gelezen, is ok hoor. Mss heeft een Vlaming ooit wel iets geleerd van een Hollander of een Duitser maar zeer zeker nooit van een moslim, geen honderden jaren geleden niet en nu ook niet. Wat heb jij dan ooit van een moslim geleerd? Mohammedanen hebben nooit of te nimmer iets bedacht, zijn altijd als kleine kinderen afhankelijk geweest van Westerse technologie en organisatie.

 31. Mohammedanen kunnen goed neuken en moslima’s hebben de beste kontjes en zijn het wildste in bed.

  Belgen daarentegen zijn preuts.

 32. @46 Lange tijd geleden waren de Arabieren ons voor qua geneeskunst,wiskunde,en astrologie.

 33. Belgen preuts? Manneke Pis nog niet gezien zeker?

  @ 48: zoals je zelf zegt, “lange tijd geleden” mss, maar nu is er een lachwekkend contrast tussen het enorm opgeblazen ego van de moslim en zijn totale afhankelijkheid van de goodwill van de Ongelovige.

  Neem nu die fameuze Iraanse kernbom: na jaren knutselen en knoeien hebben ze mss een bommetje in elkaar geflanst dat wat lijkt op onze eerste kernbom in 1945, en dan moeten ze dat met een soort V2 naar Israel krijgen? Kom nou zeg, maar alle moslims ter wereld kloppen zich op de borst dat ze dat toch maar gepresteerd hebben 😛 !

 34. Manneke pis is ook preuts hoor, is maar een klein kindje die ff ergens moet pissen. Niks mis mee. Als ik een jongen was, dan zou ik ook en public met mn leuter uit mn broek tegen muren aan pissen.

 35. @48 Laat dan de primitievelingen hun eigen A-bom maken. tis tenslotte onschuldig toch? Als het zo 1945 is heeft het westen niks te vrezen.

 36. Ben ik helemaal met jullie eens. Als Adolf Ahmadjinehad zo graag een kernbom wil hebben ,laat hem dan toch zeg. Als die echt een bedreiging was geweest hadden de Israelische militairen die al lang uitgeschakeld.
  En als die dient om op buurlanden daar af te schieten wat kan ons dat dan maken?
  Ik vind dat PVV gedoe over de “dreiging van Iran” helemaal overroepen. De echte schurkenstaten waar we veel directer door bedreigd worden zijn Marokko en Turkije omdat die ongeremd hun demografisch overschot naar hier versassen.

 37. Zerkje: In een openlijk militair conflict worden honderden miljoenen Islamieten in een paar seconden naar Allah geblazen, dat gaan ze echt wel vermijden hoor.
  Of wat dacht je dat de Taliban in hyn grotten zouden doen als wij er s met de grote middelen doorgingen en Afghanistan lieten omploegen door B-52 s?

 38. @ 56

  De belg begrijpt de nieuwe wereld niet. De dollar is zo goed als waardeloos, olie,goud,en chinese yen zijn harde valuta.

 39. Oh maar die middeleeuwen waren nog niet zo duister hoor, eigenlijk kunnen we daar nu een voorbeeld aan nemen. Toen gingen we zélf naar de moslim negorijen om ze daar een kopje kleiner te maken, nu zitten ze massaal hier, nog uitgenodigd door onze eigen landverraders.

  @ Sjef: in Japan hebben ze de yen, in China betalen ze in yuan. EN weten ze hoe ze met hun relschoppende moslims, de Oeigoeren, moeten omgaan, die krijgen daar nl. de doodstraf.

Reacties zijn gesloten.