Geert Wilders is op z’n retour

verdachte Geert W.De voorman van de PVV is een grijsgedraaide plaat — In Amsterdam is deze week het proces tegen Geert Wilders begonnen. Volgens nogal wat Nederlandse commentatoren kan de PVV-voorman, die nu al alle concurrenten achter zich laat in de peilingen, niet verliezen. De Nederlandse publicist en columnist Bas Heijne dient ze van antwoord. (Lees verder bij standaard.be)

368 gedachten over “Geert Wilders is op z’n retour”

 1. Mochten ze willen, de PVV van Wilders zal alleen nog maar meer gaan groeien aangezien de problemen ook alleen maar groter worden

 2. @dave
  ik denk dat de grens wel bereikt is qua mensen die zich door deze enge man laten misleiden
  groter als nu kan het niet worden
  hij kan alleen nog maar terug
  en dat is mooi
  fascisme en racisme verdient geen plek in Nederland.
  En mensen die mensen willen opsluiten om wat ze denken al helemaal niet.
  Tegen de tijd dat er verkiezingen komen zullen de nu zwijgende hufters in de Nederlandse politiek (die het wel uitkomt die onrust opdat ze onpopulaire maatregelen kunnen doorvoeren) de nogal makkelijk te beinvloedbare groep wildersstemmers ineens duidelijk gaan maken dat wilders ook jullie vrijheden wil gaan bepreken en niet alleen dat van de moslims.
  En dan krijgen we weer een leuk kotskabinet met VVD en twee andere partijen.

 3. jawel
  wilders mag best met zijn volgelingen een eigen staatje beginnen ergens op de noordpool.

  alhoewel
  straks gaan ze daar eskimo’s pesten …dat willen we nu ook weer niet

  de siberië is wel iets voor wilders
  hij heeft zowiezo iets met siberië
  hij wilde daar propbleemjeugd naar toe sturen in goelags
  maar om wilders nu de lol te gunnen van kampbeul zijn weet ik ook weer niet.

  nou
  hij mag best ergens naar toe waar niemand last van hem heeft.

 4. ach nee
  noord korea
  daar hebben ze een goed rechtssysteem
  alleen zijn idiote kapsels daar verboden
  shit

 5. @9 Nee, op oorden als de Noordpool,Noord-Korea en Rusland wonen nog mensen. Beste is gewoon enkeltje Zuidpool. Kan hij de pinguins daar lastig vallen. :mrgreen:

 6. Weet ik, maar pinguins kan hij niet demoniseren. En die waggelen vanzelf weg in het aanblik van perioxide-kop.

 7. hoezo

  pinguïns zijn profiteurs die alleen maar daar zitten voor de vis maar zich niet aanpassen bij antarctische normen en waarden van bevrorenheid en onvruchtbaarheid
  ze willen wel de vis maar werken ho maar

 8. Bij pinguins en hun specifieke wijze van voortbewegen denk ik eerder aan moddervette, in zwarte vodderij gestoken moslimwijfjes die eerbiedig 3 meter achter de mannetjesmoslim aanwaggelen, 3 kleine moslimpjes lopen er bij om wat overlast te veroorzaken(jong geleerd is oud gedaan), eentje in de kinderwagen en het volgende gebroed alvast in het buikje.

  Wisten jullie overigens dat je bij de aankoop van een “niqaab” in de moslimwinkel er een koran en een kinderwagen bij krijgt?

 9. @16 De vraag is hoe je dat weet, blijkbaar heb je je toch ingelaten met moslima’s anders zou je dat niet weten. Dit is namelijk niet de doorsnee kennis waarover elke doorsnee Europese man beschikt. Wat kost zo’n nigaab nou?

 10. Zerkje, je moet wel moslim zijn om die kinderwagen gratis te krijgen. Zo heb ik nog nooit iets gekregen van onze overheden omdat ik 1. blank 2. gezond 3. niet-moslim 4. hetero ben, een 4voudige handicap zeg maar.

 11. @ 19 : dat valt heel goed mee, wordt wss gesubsidieerd vanuit Saudi Arabië. Zo’n lang zwart voddegeval tot op de tenen heb je al vanaf 18 € . Een eenvoudig hoofddoekje al vanaf 1,50 € !

  Kijk maar s op http://www.islamwinkel.nl, alles wat het hartje van een moslim lust kan je daar vinden, tot speciale sandaaltjes om in Mekka rond die maffe kei te lopen.

 12. Uhm gezond ben jij niet hoor. Maar ja ontekenning is dan ook een vd symptonen vd ziekte die jij hebt.

  Als je hetero bent, wat doe je dan op een gezonde zaterdag avond thuis achter de computer? Anders kom je met ons mee strax, gezellig zuipen met krakertjes. 😈

 13. Ik wil die luxe hoofddoek poncho wel, lijkt me heerlijk warm voor op de fiets! Bedankt voor de link Mercatrien! Zal binnenkort wat leuke kleding daar bestellen. 😎

 14. @24 Ja, dat is er zo eentje. Lijkt me wel frips voor op de fiets trouwens. :mrgreen:

 15. Wisten jullie dat moslims hun tanden poetsen, niet met een beschaafde tandenborstel maar met een stuk hout? Kan je ook in de moslimwinkel kopen. Er gaat een hele wereld voor je open hoor als je ziet wat je allemaal kan kopen van je uitkering als moslim om je te “helpen je authentieke cultuur te beleven”

 16. @28 En wat is je punt, omdat sommige moslims een houtje als tandenborstel gebruiken(wat idd gewoonte is in Sahellanden), heb jij er last van?

 17. @ 30 : punt is niet dat ze dat houtje gebruiken omdat dat zo handig is of gezond, maar louter en alleen omdat hun profeet de pedofiel Mohammed dat ook deed. Moest die gehallucineerd hebben “o ware moslim, het is Allah welgevallig om jullie muil te poetsen met een gedroogde kamelendrol ” dan zouden de moslims dat ook nu nog doen 😆 . Om aan te duiden hoe achterlijk en onnadenkend moslims zijn zeg maar.

 18. @ 32 Boerman is te redden maar Mercator niet. Maakt verder niet uit met z’n 50 jaar. De kaars dooft vanzelf.

 19. 32: oh jaaaa dat heb ik ook wel s gezien, sjoef sjoef idd. Een typisch lachwekkend en protserig/leugenachtig soapje om de multiculturele heilsboodschap erin te rammen. Vol met hardwerkende, begrijpende en heilige Marokkaantjes ! Criminaliteit? Drugs? Vrouwen in elkaar rammen? Dat doen die niet hoor, oh neen!

  Stel je s een omgekeerde sjouf sjouf voor, waarbij Boerman vervangen wordt door een ouwe, afzichtelijke, met een stinkende baard getooide achterlijke Marokkaan, GEITMAN genaamd 😆 !

  Oeioei dat zou toch zoooo racistisch zijn!

 20. Hoe lang heb je gekeken? 1 minuut? Alles wat jij zonet beschreef komt er juist wél in voor. Het is een serie met een knipoog, maar goed jij bent een domme belg. Dus ik verwacht niks van je.

 21. Ik heb al titels voor een paar afleveringen: Geitman op de walletjes Geitman in de Bijlmerbajes Mohammed en Achmed komen uit de kast

 22. Wilders fascistisch? ga eens in het woordenboek opzoeken wat fascisme betekent of nazisme wat dat betreft.

  Wat Wilders doet is juist vechten tegen het fascisme het islamitische fascisme wel te verstaan, want je kan hem proberen te vergelijken (zoals linkshe cultuurrelativisten graag doen) met A Hitler maar er is een grotere overeenkomst tussen de Islam en A Hitler.

  Ik zou jullie linkse knakkers eens aanraden de Koran te lezen, (heb ik ook gedaan en ik ben me kapot geschrokken van de hoeveelheid geweld verheerlijking) gewoon lezen wat er staat, en kom dan nog maar eens met je argumenten dat Wilders fascistisch is.

  Maar ja niemand doet dat natuurlijk, iedereen blaat liever NOVA na zonder zelf na te denken, welterusten.

  Dave
  Den Haag
  NL

 23. @ 38 Dave: helemaal correct natuurlijk. Al die dure woorden die de linksmensen ergens hebben opgevangen-fascisme, nazisme, racisme, anti-semitisme-gooien ze gewoon op een hoopje om welke vijand ook die ze menen te hebben te besmeuren. Als je bijv. iets negatiefs zegt over Israel ben je gelijk een anti-semiet en wil je een Auschwitz II uit de grond stampen-is mij hier al letterlijk gezegd geworden. “De moslims zijn de nieuwe Joden”, dat soort werk.

  Tuurlijk heeft Wilders helemaal niks met fascisme te maken. Als er al 1 slag volk is dat meer aan die kant staat zijn het wel de moslims zelf. Grote Hitler-fans: Arafat, Assad,Sadam Hoessein, destijds de groot Mufti van Jeruzalem, Izetbegovic van Bosnië….

  De Koran helemaal lezen zou ik niet echt aanraden, dat is tijdverlies :mrgreen: .Na 2 of 3 bladzijden heb je het wel door en zie je dat Mijn Kampf een scouts-boekje is daartegen.

 24. Ja volgende week treden we in het huwelijk met Geert als getuige. Een “multicultureel” huwelijk Antwerpen-Den Haag eigenlijk, kunnen jullie toch niks op tegen hebben?

 25. Ze lezen de Koran net zo fanatiek als de knieenbuigers, maar ondertussen wel kritiek op de hardcore knieenbuigers.

 26. “jullie moeten de koran eens lezen” wij moeten helemaal niks. Die onderbuikreageerders lijken wel een soort Jehova’s getuigen, maar dan voor de islam.

 27. Dat geldt dan niet voor Mercator, die is helemaal geen koranlezer. Als je zeeën van tijd hebt-zoals uitkeringsgevoelige moslims-kan je dat vodje s lezen maar het iis echt niet de moeite. Wat moslims NU en HIER uitvreten, dààr gaat het om.

  Maar zoals ik alzei, kwaad kan het niet om dat s door te ploeteren. Mijn Kampf is wel beter geschreven moet ik zeggen.

 28. Eigenlijk, waar het eigenlijk over gaat in dit bericht is dat Wilders’ strategie om de islam in de beklaagdenbank te zetten, het niet gaat redden.

  Want, afgezien van een paar elkaar op het internet na schreeuwende jankerts, heeft er niemand in dit land problemen met de islam op zich.

  Als Geert wil dat een miljard mensen zich bekeren tot het ware geloof dan moet hij maar zendeling in Ouagadougou worden of zo.

 29. @46 Getuigt de matige opkomst ook bij de rechtbank en het eensoortige publiek dat verscheen :mrgreen:

 30. @Dave: Ik heb de koran in het arabisch gelezen. Wat is je punt nu?

  En nogmaals niet iedereen hier is links, dus kap met die loze leuzen als linkse rakkers. Dat maakt mensen als jij alleen maar achterlijk.

 31. Fascisme (Italiaans: fascismo) is een politiek stelsel dat aan de macht was van 1922-1943 in Italië, van 1928 – 1974 in Portugal, van 1933-1945 in Duitsland, van 1939-1975 in Spanje en nu nog steeds bestaat in andere landen. Eén partij of persoon had alle macht. Het fascisme is anticommunistisch, antiliberaal en extreem nationalistisch.[1] Door middel van partijmilities (in uniform), massademonstraties en verheerlijking van de leider probeerde men het volk tot een eenheid te smeden.

 32. Nederland – Fascisme in Nederland, Zwart Front, Arnold Meijer, Jan Baars, Algemeene Nederlandsche Fascisten Bond

  ——————-

  Sommige Europese landen kennen een opkomend neofascisme. Deze partijen presenteren zich echter bij voorkeur niet als (neo)fascistisch.
  ———————————-
  In de huidige politiek van de meeste landen worden de woorden ‘fascisme’ of ‘fascist’ als beledigingen gezien of als een verwijzing naar ‘dictatoriaal’, soms zelfs gewoon naar ‘conservatief’. Deze verglijding van het woordgebruik is ontstaan toen de communistische DDR zich een antifascistische staat noemde, liever dan anti-nationaal-socialistisch, en later de Rote Armee Fraktion ook de Bondsrepubliek fascistisch gingen noemen. Veel antifascistische organisaties hanteren eveneens een definitie van fascisme die veel breder is dan wat de meeste historici en politicologen onder fascisme verstaan. Een vergelijkbaar gebruik van het woord fascisme is het ‘islamofascisme’, dat door sommige commentatoren gebruikt wordt om naar islamitisch fundamentalisme of moslimextremisme te verwijzen.
  ————————

 33. we zullen wilders even langs de meetlat leggen ❗

  Het fascisme is de tegenstander van zowel de traditioneel linkse als rechtse politieke partijen.

  check

  Het fascisme minacht contemporaine conservatieve instellingen.

  check

  Het fascisme vereert machtsvertoon en het gebruik van geweld, in zoverre dat is gericht op de omverwerping van de bestaande maatschappelijke orde.

  check we hebben dat gezien met opmerkingen over het leger inzetten en recentelijk de stadscommando’s voor almere

  Het fascisme kent een autoritaire structuur met aan het hoofd daarvan een leider aan wie charismatische eigenschappen worden toegeschreven.

  dikke vette check

  Het fascisme streeft naar de instelling van een politieke dictatuur.

  iedereen die niet pvv stemt is een linkse kakkerlak of een vieze moslim.
  desondanks staat er niet in het program van de PVV dat ze een diktatuur willen vestigen. maar als alles dat politiek afwijkt van wat wilders vindt afgeserveerd wordt als fout dan vraag je je af hoe je je doeleinden zou kunnen bereiken zonder een democrtisch gekozen dictatuur. een twijfelgevalletje dus

  Het fascisme streeft naar de volledige controle over het maatschappelijk leven en de sociale en culturele organisaties.

  check

  Het fascisme is extreem nationalistisch.

  check

  Het fascisme pleit voor een continue strijd om de eigen natie te kunnen doen overleven te midden van andere staten.

  check

  Het fascisme berust in hoofdzaak op de maatschappelijke middenklasse.

  check

  Het fascisme streeft naar sociale eenheid en de opheffing van alle bestaande klassen- en belangentegenstellingen.

  check

  op 9 van de 10 punten zeker fascistisch waarvan en een discutabel punt

  wilders geen fascist?

 34. Verwilderde mensen kunnen vaak geen discussie in beweging houden. Ze laten slechts een enkele reactie achter en kijken verder niet om.

  Ik begin zwaar het vermoeden te krijgen dat het aangestuurde Androïden zijn. 😕

 35. zoals het PVV logo de meeuw
  komen aanvliegen, schijten de boel onder en vliegen weer verden :mrgreen:

 36. @ de vorige 4 of 5 posten: wat een gel*l zeg, wat oubollige definities gaan opzoeken in Wikipedia en dan Wilders daar even aan checken…gaat allemaal op voor linkse heilsleren ook, is afval van de geschiedenis. Moslims zijn een vijandig leger dat onze cultuur bedreigt, als dat kan gestopt worden doet het er niet toe hoe dat gebeurt, wel weet je wat als een “fascisties leider” dat kan verwezenlijken is dat helemaal ok.

  Moslims moeten er gewoon uit.

 37. @ 53: ik geloof daar helemaal nks van dat jij die sch*tkoran in het Arabisch gelezen hebt. If so, heb ik grote bewondering voor je absorptievermogen voor totaal debiele onzin. Maar mss spreekt je dat wel aan, wie weet.
  Mij niet, en steeds meer Europeanen ook niet, die zijn die geiteneukers meer en meer spuugzat en zo hoort het ook.

 38. @Excellentie Zwembad

  Duidelijk een linkshe mens, draait alles zijn of haar kant op, maar met je meeste checks zit je er gewoon vet naast.

  Maar zo kan ik ook over de islam en het fascisme van Hitler parallellen trekken hoor

  Beide haten ze joden en willen ze joden uitmoorden, hebben dat ook beiden geprobeerd.
  Beide geen enkel respect voor vrouwen.
  Beide geen respect voor homo’s sterker ze willen homo’s net als joden uitmoorden.
  Beide zijn uit op wereld dominantie. (staat in de koran elke moslim moet er voor zorgen dat het sprookje van Allah verspreid wordt over de hele wereld)
  Beide willen hun zienswijze aan je opleggen is het niet goedschiks dan maar met geweld.
  Beide hebben geen enkel respect voor anders denkende.

  Ik vergeet er vast nog wel één of twee maar daar ligt de echte overeenkomst, maar ik snap dat de linkse mens geen andere argumenten heeft dan de Hitler argument, waar zouden jullie toch zijn als de tweede wereld oorlog nooit had plaats gevonden, zijn die joden toch niet helemaal voor niets vergast, is het niet?

  Blijven jullie maar lekker geloven in je multikul, maar vraag je zelf eens af wat die multikul het westen heeft gebracht behalve bakken met ellende.

 39. Dave, neem een kop koffie en chill out dude. Alles wat jij over de islam zegt is vals. Maar bij mensen als jij zijn niet voor rede vatbaar, dus ik doe geen moeite meer .

 40. @ 62: ik geloof helemaal niks meer van wat je hier vertelt, ben je nu mossel of Allahtoon of Groningse, pff….maar het heeft geen belang.
  Dave heeft gewoon 100 % gelijk, wat die achterlijke moslimapen nu ook geloven heeft geen enkel belang, feit is dat ze alleen maar voor hopen miserie zorgen overal waar ze neerstrijken en zich beginnen voort te planten.

 41. Eigenlijk moeten Dave en mercator als getuige optreden in het proces; dan weten we tenminste zeker dat ze Wilders opsluiten en de sleutel weggooien. :mrgreen:

 42. @Domme Belg: Ik woon in Nederland, maar ben er niet geboren. Verder ben ik niet-gelovig, maar ken de moslim cultuur beter dan jullie PVV-kontenlikkers.

 43. En wat dat voortplanten betreft, de Paus is bijvoorbeeld tegen voorbehoedsmiddelen en tegen homoseksualiteit. Je zit altijd te zeggen dat moslims zoveel kinderen hebben en zich maar voortplanten etc. Maar ondertussen mag de Paus er wel voor zorgen dat Aids niet gereduceerd mag worden in Afrika? Talk about met twee maten meten. 🙄

 44. 1
  Dave says:
  January 24, 2010 at 6:27 pm
  @Excellentie Zwembad
  Duidelijk een linkshe mens, draait alles zijn of haar kant op, maar met je meeste checks zit je er gewoon vet naast.
  Maar zo kan ik ook over de islam en het fascisme van Hitler parallellen trekken hoor
  Beide haten ze joden en willen ze joden uitmoorden, hebben dat ook beiden geprobeerd.

  ➡ dat is niet waar dat zuig je domweg uit je duim. De grootste joodse gemeenschap buiten israel in het midden oosten woont in het zwaar islamitische iran en die mensen worden daar niet afgeslacht sterker nog. Ze mogen naar israel maar dat willen ze niet eens.

  Beide geen enkel respect voor vrouwen.

  ➡ ook onzin in de koran staat genoeg over respect voor vrouwen. Dat het wat ouderwets overkomt op ons is logisch voor een boek uit die tijd maar geen respect voor vrouwen is nonsens.
  Als het trouwens echt zo erg zou zijn zouden er geen ongeuwde zelfstandige moslima’s bestaan

  Beide geen respect voor homo’s sterker ze willen homo’s net als joden uitmoorden.

  ➡ ook onzin het christendom staat ook niet positief tov van homo’s toch wordt er niemand uitgemoord. Er zijn heus wel wat achtergebleven gebieden op de wereld die homo’s te grazen nemen. Maar dat zijn niet per definitie altijd moslimgebieden.
  Bij de coup in honduras zijn er bijvoorbeeld veel homo’s vermoord. Dat waren geen moslims.

  Beide zijn uit op wereld dominantie. (staat in de koran elke moslim moet er voor zorgen dat het sprookje van Allah verspreid wordt over de hele wereld)

  ➡ toch heb ik nog nooit een moslim aan mn deur gehad die me wilde bekeren.

  Beide willen hun zienswijze aan je opleggen is het niet goedschiks dan maar met geweld.

  ➡ nogmaals. Daar heb ik nog nooit iets van gemerkt en jij ook niet trouwens.

  Beide hebben geen enkel respect voor anders denkende.

  ➡ dat is mij nog nooit opgevallen. Ik praat wel eens met moslims over zaken als religie ik heb ze nog nooit betrapt op een onrespectvolle houding jegens mij.

  Ik vergeet er vast nog wel één of twee maar daar ligt de echte overeenkomst, maar ik snap dat de linkse mens geen andere argumenten heeft dan de Hitler argument, waar zouden jullie toch zijn als de tweede wereld oorlog nooit had plaats gevonden, zijn die joden toch niet helemaal voor niets vergast, is het niet?

  ➡ Mijn opa heeft me als klein jochie gewaarschuwd voor de terugkeer van het gedachtengoed dat de holocaust heeft veroorzaakt. Ik sla een waarschuwing van een oude man die veel geleden heeft in de oorlog niet in de wind.
  Als de tweede wereld oorlog nooit gebeurt was dan waren we waarschijnlijk wat minder alert geweest dan we nu zijn. Nu weten waar toe het ontmenselijken van een hele bevolkingsgroep toe kan leiden.
  Maar we hebben ook recentere voorbeelden zoals rwanda.

  Blijven jullie maar lekker geloven in je multikul,
  maar vraag je zelf eens af wat die multikul het westen heeft gebracht behalve bakken met ellende.

  ➡ multiculturele samenleving is een feit. We kunnen dat niet meer terugdraaien tenzij we ons gaan verlagen tot het niveau van de nazi’s en dat willen beschaafde mensen niet. Of je het nu leuk vindt of niet je zult moeten samenleving met mensen met een kleurtje. Als je dat niet kunt dan ben jij in mijn ogen de barbaar.

 45. Inderdaad, de multiculturele samenleving is een feit, een vaststaand gegeven, iets is wat het is en onze samenleving is nou eenmaal multicultureel, daar doe je echt helemaal niets aan.

 46. @ 69: heb jij iets tegen apen dan? Ik niet hoor.

  Ik als volksnationalist weet dat door ethniciteit, geschiedenis en geografie elke bevolking het beste aangepast is aan de eigen omgeving waar ze al eeuwen verblijft en dat er hopen ellende ontstaan als je dat helemaal gaat overhoop gooien. De Indianen in N Amerika kunnen daar van meespreken, die werden eventjes uitgeroeid toen het demografisch overschot van Europa daar neerstreek.

  Een volksnationalist geeft geen oordeel over de “waarde” van volken en culturen, elke cultuur is evenwaardig maar blijft wel best waar ze thuishoort en aangepast is. Negers hebben lage IQs , maar dat is helemaal geen probleem in het Afrikaans biotoop waar ze thuishoren bijv.
  Moslims zijn ook door de eeuwen heen gevormd door inteelt, culturele en economische achterstand en last but not least het gif van de profeet Mohammed, maar dat is voor hen geen probleem zolang ze op een kluitje bij elkaar blijven zitten in AziË en Afrika.
  Onze grote fout was die cultuurvreemde volksmassas naar hier uit te nodigen, om zich in te nestelen in een cultuur die ze niet begrijpen en uiteindelijk willen vernietigen.

  En hoezo “wij moeten die multicultuur maar slikken”, is dat dan iets als een aardbeving of een tsunami of zo? Nee natuurlijk, als de Europese bevolking dat wil gaan de grenzen potdicht toe voor Afrikanen en maken we werk van een verwijdering van de indringers, dat is in de geschiedenis al vele malen voorgekomen dus waarom zou het nu niet meer kunnen lukken?

 47. @mercator

  weet je dat dat precies is hoe hitler er over dacht

  hoe sta jij precies tegenover de nazi’s eigelijk?

 48. @ 72: maar Zwembad, jij bent blijkbaar al half moslim, waarom neem je dat laatste stapje ook niet en wordt ineens een volwaardige Ware Broeder? Zo’n lange pluisbaard, dat is toch mooi ?

  Zo door en door belachelijk dat jij lyrisch doet over de meest achterlijke en gewelddadige ideologie die de geschiedenis ooit heeft gekend…de Koran een “vrouwvriendelijk boek”…maak het nou even zeg…

 49. Die mercator kan net zo goed “regen” gaan bestrijden of zo. Dat is er ook en dat krijg je ook niet weg. Of lucht.

  Of auto’s. Je kan de hele dag klagen over auto’s en de meest afschuwelijke foto’s laten zien van autoongelukken, enorme mercator-achtige rampverhalen over auto’s, en wat ziet ieder weldenkend mens als ie uit het raam kijkt?

  Auto’s.

  Gaan die auto’s weg?

  Nee. Weet iedereen, alleen mercator nog niet.

 50. Gelukkige bestaat er nog zoiets als krapuul.nl, met allerlei staatsgevaarlijke volksvijandige verhalen over dat er zoiets bestaat als “de multiculturele samenleving” en dat dat echt NOOIT meer weggaat.

  Als schrijven Dave en mercator 85 MySQL databases vol met gewauwel over hoe vreselijk die multiculturele samenleving wel niet is.

 51. @ 83 Respect voor jouw en ook voor 86 respect. ❗ Zo alleen is mijn Nederland te redden en Wilders op retour te sturen!

 52. @ 88 Ik heb wel iets met de 60’s en 70’s. Wij zijn dode poppen aant worden,verdoofd door playstations. Tegenwoordig zijn we zelfs zo verdoofd dat we niet weten wat een racist of facist is.

 53. @ 75 grafzerkje; ok ik begrijp dat ge geen zin hebt om een doorwrochte tekst te lezen, de koran met die korte zinnetjes op maat van analfabeten en zwakbegaafden spreekt je duidelijk meer aan. Over de inhoud van dat smerige vod zullen we dan nog maar zedig zwijgen.

 54. Dat laatste intrigeert me. Weet je overigens dat moslims een soort tweeslachtige dieren zijn zoals kikkers en padden? Een mannetjes-moslim is homo en geiteneuker tot zijn gedwongen huwelijk, dan verandert zijn sexuele geaardheid plots en begint hij als een razende kleine moslimpjes te verwekken via sex met wijfjesmoslims.

 55. de waarheid is dat mercator niet in de hoofden van een miljard moslims kan kijken

 56. mercator is belg
  belgen vinden andere dingen kinky

  suske en wiske is porno voor die mensen

 57. MANIFEST
  VOLKSGENOOTEN
  Als stichter en leider der Nationaal-Socialistische Beweging in Nederland, wend ik mij tot diegenen mijner volksgenooten in wier harten nog niet gedoofd is het vuur, dat eertijds het aanzien heeft geschonken aan een onafhankelijk volk, dat zich deed respecteeren door de geheele wereld door zijn moed, zijn daadkracht, zijn Godsvrucht. Reeds eenmaal is dit volk als onafhankelijke natie weggevaagd, toen een periode van eenige tientallen jaren regentenbewind aan het einde van de 18e eeuw het had gedemoraliseerd en uiteengeslagen. Deze geschiedenis dreigt zich thans te herhalen; onder leiding van regenten, voortgekomen uit alle politieke partijen, is de verwording hand over hand toegenomen. Wij vormen geen volk meer, maar een onchristelijke horde van elkander in klassen- en partijstrijd bevechtende individuen, voorzoover wij niet futloos en willoos met over elkander gekruisde armen wachten op onzen maatschappelijke en nationalen ondergang, die onherroepelijk komen moet en dus komen zal, wanneer niet de besten van ons volk zich vereenigen om op hun sterke schouders de natie naar een nieuwe toekomst te voeren. Dit is het doel der N.S.B. : de strijdorganisatie te worden van het zedelijk en lichamelijk krachtigste deel van het Nederlandse volk, dat zich ten volle bewust is van zijn verantwoordelijkheid om – voor het te laat is – te strijden voor de handhaving der natie, voor de samenbinding der natie en de ordening der goede krachten in de natie, voor de sociale rechtvaardigheid, tegen de ondermijning der natie, haar zeden en haar Godsdienst door het modernisme. Onder modernisme vatten wij samen alle degeneratie van dezen tijd, waarin jonge mannen verworden tot halve vrouwen en jonge vrouwen tot een parodie harer sexe; waarin moed en fierheid worden verdacht gemaakt en gehoond, waarin lafheid en futloosheid worden verheerlijkt en de godsdienstige gevoelens worden verstikt. Ziet om U heen, hoe de levens van honderduizenden vergaan, hoe de arbeid wordt vernederd, zie hoe groot de moreele nood is en hoe de materieele nood – de nijpende armoede, die reeds breede lagen van de natie geleidelijk verstikt. Ik weet at een deel van ons volk daaraan meewerkt, bewust of onbewust, en dat een deel zoo gedemoraliseerd is, dat het elken vorm van onrecht over zich heen laat gaan, omdat het de kracht en de moed mist om zich daartegen te verzetten. Maar er is nog een ander deel – het grootste naar ik hoop en vertrouw – dat niet bereid is met gekruiste armen den ondergang tegemoet te gaan, maar met alle kracht en doorzettingsvermogen wil strijden voor een nieuwe toekomst. Gij die daartoe behoort, neemt Uw plaats in onze gelederen in! In de drie jaar van haar bestaan heeft de N.S.B. reeds tienduizenden onder hare vanen vereenigd; in de N.S.B. moeten onze volksgenooten uit alle klassen der bevolking, van alle godsdienstige gezindten, kameraden worden, die schouder aan schouder strijden om Nederland weer bewoonbaar te maken voor ieder, die werken wil en werken kan. In onze geleederen is weer hoop en vertrouwen op een betere toekomst en duizenden zijn er, die daaraan de kracht ontleenen om zware offers te brengen in hun persoon en in hun middelen. De terreur der politieke partijen, die ons uit onze ambten ontzet en uit de weermacht verwijderd heeft, die reeds meer dan honderd gewonden in onze gelederen heeft doen vallen, die ons in zijn eenvoudigste staatsburgerlijke rechten beknot – zoodanig dat meer dan honderd predikanten in naam der waarachtigheid en der gerechtigheid daartegen hebben geprotesteerd – heeft onze opmarsch niet kunnen stuiten. WIJ ZIJN HET GEWETEN EN DE LEVENSWIL DER ONTWAKENDE NATIE. Daartegen zullen de vereenigde politieke partijen zich te pletter loopen, omdat wij de historische taak hebben dit volk weer recht op zijn benen te zetten. Het gaat ons er niet om een partijtje of een partij te vormen in het Parlement, maar om, tegen het drijven van alle politieke partijen in, dit volk te hereenigen. Wij doen aan de verkiezingen mede, niet om door koehandel een deel van de baantjes te veroveren, maar als een phase in onzen strijd om de staatkundige macht, die nodig is om onze idealen te verweezenlijken: een fier, sterk volk in een onafhankelijken Nederlandschen Nationaal-Socialistischen Staat, waar ieder in volle vrijheid zijn Godsdienst zal kunnen belijden en waar op den grondslag van sociale rechtvaardigheid alle volksgenoten schouder aan schouder zullen staan. Daarvoor zijt Gij allen noodig, Gij die van goeden wille zijt, die een afschuw hebt van het schreeuwende onrecht, dat Gij om U heen ziet gebeuren. De N.S.B. roept U, treedt in haar geleederen, hebt deel aan haar strijd, opdat Gij eens de voldoening zult smaken deel te hebben aan haar overwinning, die komen moet als God dit volk nog een toekomst heeft beschoren.
  Voor Nederland en Oranje,
  HOU ZEE!
  MUSSERT

 58. Log voor het eerst hier in en verbaas me over de ontzaggelijke hoeveelheid gekissebis en anusnapratus van Wildersapogeleten die voorwaar in geen enkel opzicht te vergelijken zijn met Musserts VanHetHandjeBeweging, nee erger nog, te vergelijken zijn met Heinrich H’s Sundertruppe die aangevuurd door tokendrift heilige boeken verbrandde in het aangezicht van de antichrist met een baard en vier tenen aan elke voet. Immer nur deine scheissmacherei im konditorei. Arsloch!

 59. HiHOSilver ik zie dat dit al de 7e naam is die jij hier hebt gebruikt. Ik verzoek je om het voortaan bij dezelfde naam te houden.

 60. Ja ik dacht al dat die NSB meneer en hij dezelfde waren en dat bleek ook zo te zijn, maar toen zag ik dus in totaal 7 namen met hetzelfde IP. Ik zie graag verschillende mensen hier reageren, maar alleen als het echt is.

 61. Volgens mij is dit heerschap misschien wel verwilderd, maar zeker geen Wilders-aanhanger. 🙂

 62. Moet toegeven dat ik dat hele lap tekst niet af heb kunnen lezen i.v.m. verveling. 😳 Daarom vroeg ik om een pamflet of flyer in de brievenbus. 😆 Just kidding.

 63. Snorry kèh je me effe al die name gefe asjeblief? Ik ben se fergete inmiddels. Lijd een beetje an korsiekoof… of wassut nau altshijmer?

 64. At snorro je verschijning op TV was me te toevallig, jij met je 2 andere vriendjes. Bewijst dat Rutger v C. selectief is in zijn volkskeuze.En Tip als je live op TV verschijnt met zn drieen moet je voortaan niet zeggen dat je bij een vriendje blijft slapen.

 65. De linkse kliek zal vroeg of laat nog vaak aan Geert Wilders terug denken.
  Zijn we met zijn allen blind of zo..kijk in Frankrijk,kijk in Engeland,kijk in Duitsland,overal in Europa hebben ze dezelfde problemen met moslims.
  Wat is dat toch dat de liefhebbers van lins zo naief zijn terwijl ze overspoeld worden door de wereldmedia met de problematiek wat betreft de moslims.Het heeft niks met rascisme te maken maar met realiteit,en over niet al te lange tijd zullen die gasten het bewind overnemen..langzamerhand gaan ze overheidsbanen opvullen,langzamerhand zal de overheid grotendeels uit allochtonen gaan bestaan,langzamerhand zullen moslims voor ons gaan beslissen wat wel mag en niet,uiteraart gerelateerd aan de islamitische wetten.
  Willen mensen het niet zien of zien ze het echt niet?In dat geval kan ik ze verzekeren dat ze erg naief zijn!

 66. Engeland,Frankrijk en Duitsland, ja hoor! Ze hebben allemaal te maken met een invasie en moeten het pareren voor het zich voortplant zoals eerder voor de deuren van Wenen. Wat wil je verder kwijt over de moslim/allochtoon in Amerika werkt het allemaal prima.

 67. We kunnen terecht spreken van een moslimplaag, ratten en muizen die de zakken graan komen opvreten en dan en passant een ratten-en muizenregime vestigen. dat kan je dat ongedierte niet eens kwalijk nemen want dat volgt zijn genetisch/culturele programatie. De echte schuldigen en verraders zijn JvdH, Sjef, Zwembad etc. en de Hoge Heren in DenHaag die ze aanbidden, ZIJ als land-en cultuurverraders leveren onze cultuur uit aan de meest zwarte, achterlijke en verderfeliijk soort volk dat de wereldgeschiedenis ooit heeft uitgebraakt, de MOSLIMS.

 68. We kunnen terecht spreken van een sukkelplaag, lamo’s, tokkies, onwetenden die als een stelletje schapen de hele tijd aan het blaten zijn. Ze hebben weinig tot nihil hersencellen, je kunt ze dus niet kwalijk nemen dat ze zo dom zijn. Moge Allah jullie sukkelige pvv kontelikkers in de reet batsen.

 69. @ Mercator ik zou zo een Fatimatje in het achterhuis verbergen, voor gratis. Maar dat maakt me geen landverrader.

 70. Jij bent echt een MOSLIM; mss niet doot neef/nicht inteelt zoals die op handen en voeten kruipende debielen in moslim-Turkije, maar dan toch door sympathie met die untermenschen. Moeten we untermenschen minachten en kwellen? neen natuurlijk, maar ze moeten wel in hun geografische omschrijvingen blijven waar ze hun achterlijkheid in alle gemoedsrust kunnen beleven. En dat is dus niet HIER in een moderne kennismaatschappij.
  Het komt nooit goed hier met moslims, ze zijn een kwaadaardig gezwel in ons Europa en we moegen niet rusten voor aleer de laatste moslim uit Europa verdreven is. Enkelen mogen overblijven in een soort dierentuinen om hun gewoonten te bestuderen.

 71. Een Belg die mij, Nederlander, op mijn Nederlandse site, een landverrader komt noemen. Het moet niet gekker worden. :mrgreen:

 72. 141 stop nu s met dat larmoyante verwijzen naar die Joodjes in WO II zeg, onze moslimpjes van nu hebben daar niks mee te maken. In tegendeel, de Marokkaantjes kunnen het bloed van de Joodjes wel drinken.
  Als jij een achterhuis wil ter beschikking stellen, kies dan maar een goed groot, want moslimpjes komen niet met enkelingen maar met hele bruine achterlijke broedsels tegelijk.

 73. Tuurlijk ben jij een landverrader. Heb je wat over de billetjes van je geliefde Beatrix gewreven vandaag om ze aan te moedigen toen ze zich vandaag in het stof wierp voor de moslims?

 74. Nee mercator ik ben een Nederlander die zich bezint, het volk is uit op een oorlog, ik wil achteraf niet denken, Ich habe das nicht gewusst.

 75. @ 146: mijn walging voor moslims komt juist voort uit persoonlijk contact met dat volkje. Ik kom uit een socialistisch mei 68 nest en ben tot pakweg 1990 totaal geïndoctrineerd geweest met die linkse lulpraatjes, de schellen zijn van mijn ogen gevallen toen ik door omstandigheden midden tussen de moslims terecht kwam. Wat ik toen gezien en ondervonden heb qua structurele achterlijkheid, bedrog, intolerantie en criminaliteit van Achmed Mohammed en co heeft mijn visie gevormd.

  Gelukkig heb ik nu zo goed als geen contact meer met moslims, maar door studie en observatie zie ik dat het altijd maar erger wordt met die apen.

 76. Kan je mercator niet gewoon met argumenten uitschelden in plaats van voor aap?

  Ik ben trouwens wel benieuwd wat die mercator heeft meegemaakt. Heb je een paar jaar in de gevangenis in Marokko gezeten of zo, mercator?

 77. wat mercator duidelijk maakt is waar
  socialisme is iets goeds maar de socialist zakt snel door het wak en wordt een fascist
  stalin is daar een voorbeeld van

  socialisme is liefde
  fascisme is haat
  hoe kan liefde haat worden?

  simpel
  wanneer liefde niet beantwoord wordt is de teleurstelling soms zo groot dat je liefde haat wordt.
  da krijg je stalkgedrag, lastig vallen, kwaadspreken, geweldplegingen

  en dit is mijn beste post van dit nieuwe jaar

 78. @156 jawel maar de oppervlakkige toeschouwer leest toch “aap” en fatsoenlijke mensen schelden niemand uit voor aap, alleen onfatsoenlijke mensen. Dus terugnemen is op zich heel goed maar het is al te laat he.

  Laat die onfatsoenlijke mensen maar schelden, daar zijn ze goed in. 😉

 79. @ 154: ik ga nu s slapen want als zelfstandig ondernemer heb ik morgen werk te doen, ik ben nl geen moslim die zijn tijd verdeelt tussen kindjes fokken bij het burka-wijfje, theehuis, moskee en uitkeringsbureau.

  Maar als je het interesseert zal ik je dat idd s gedetailleerd en sereen uitleggen morgen of overmorgen.

  Ach die Zerkje…is gewoon moslim, de moeite niet waard om op te reageren in feite, ze zou beter met een bommengordel wat gaan rondlopen, zo komt ze nog in de moslimhemel ook.

 80. Ik ben geen moslim meneer de fascistoïde racist. Ik ben niet-gelovig, mijn voorouders waren Zoroatristen. Vuur is mijn naam, vuur is mijn ziel, vuur komt uit mijn ogen.

 81. @160 Ben je niet nieuwsgierig wat voor vreselijks mercator heeft meegemaakt waardoor hij zo geworden is? Ik wel.

 82. 161: k ga echt s slapen nu hoor, maar ik zal het graag s uitleggen “tot lering en vermaak van het algemeen”, ik heb er ook al 2 multiculturele romans over geschreven, De Tuin der Lasten en Offerfeest. Die laatste is nog niet helemaal af, ik schat zo tegen mei/juni.

 83. Haha als ik “Tuin der lasten” googel krijg ik dit:

  Oorspronkelijk geplaatst door admin
  Mercator je bent net een 33 toeren plaatje dat overgaat op 45 toeren en steeds sneller gaat draaien en de vraag is dan ook hoe vaak gaan we dat plaatje nog van je horen en heb je eigenlijk wel een leven?

  Van het “forum voor de vrijheid” 😀

 84. mercator woonde in een volksbuurt in zottegem

  op de hoek zat sjefkes frietekens

  een patatzaak

  mercator was erg verliefd op lieve goedelekens
  de dochter van sjefke
  ze was puisterig en dik maar had wel de grootste voorbinddildo van het gehele dorp.

  toen kwamen de neoliberale wolken boven het vriendelijke zottegem hangen en het vertouwde frietkot werd overgenomen door een groot bedrijf en lieve en sjefke moesten helaas verhuizen naar bubbelgem.
  Mercators hard was gebroken maar omdat hij toen nog jong en veerkrachtig was gaf hij de moed niet op en viel op de jonge fatima die in zijn vaste frietkot lieve vervangen had. Fatima was mooi, slim, tikje verlegen en gaf mercator altijd een beetje extra mayonaisse .
  De vader van fatima vond alleen mercator niet goed genoeg, niet omdat de vader een hekel had aan mercator an sich
  je moet het een beetje zien dat mercator toen dit lied zong http://www.youtube.com/watch?v=UD-24X0EeIU

  uiteindelijk was mercator gewoon weer afgewezen
  het oude verhaaltje

 85. brusselmans is ondanks dat hij zo lelijk is als een belg wel een slimme man

  tenslotte kan geen vrouw tegen hem zeggen ik geloof niet dat jij de beste beffer bent
  want dan moet je hem het laten bewijzen

  zo slim is mercator dus niet

 86. Zoals beloofd dus het Verhaal van hoe ik de Linkse Leugens achter mij liet.

  Mijn pa en ma waren overtuigde salonsocialisten, ik werd naar een staatsschool gestuurd met socialistische leraars, later naar de Vrije Universiteit van Brussel met -je raadt het al-socialistische professoren. Van kindsbeen af tot jong volwassenheid werden de linkse leugens mij met verschillende paplepels opgedrongen: de kolonisatie was een vreselijk onrecht, de vakbonden beschermen die arme arbeiders tegen de smerige kapitalistische bazen, de gastarbeiders hebben het land mee opgebouwd, alle volksnationalisten zijn nazi’s, we moeten schuldbewust onze rijkdom delen met de sukkels in de derde wereld…enfin jullie kennen die lulpraatjes heel goed want jullie geloven daar nog in. Mijn pa vond de DDR zelfs het ideale politieke regim, kan je nagaan 😆 !

  Uiteindelijk begon ik als zelfstandig ondernemer na mijn studietijd,een houtbewerkingsatelier in een”multiculturele ” buurt bij Antwerpen. Ik weet nog dat ik toen dacht ” hé fijn, al die vreemde culturen daar, alles wat het Vlaams Blok daarover vertelt zijn nazistische leugens!” Maar TOEN jongens en meisjes…dat duurde maar een paar dagen en ik had door dat die moslims daar totaal achterlijk, lui, onbetrouwbaar, racist en alles wat jullie de PVVers verwijten waren! Toen al, we spreken hier over begin jaren 90!
  Diefstal, oplichting, massaal lanterfanten, uitkeringsfraude, de vrouwen afranselen…alles wat een moslimhartje lust kon ik daar uit eigen observatie aanschouwen. Die moslims waren helemààl niet de Nobele Wilden uit de linkse waanideeên, maar gewone Wilden!

  Om maar 1 klein ideetje te geven: ik had een hulpje daar ,Mohammed die geld en gereedschap stal, die verklaarde mij ” wij Marokkanen beschouwen de Vlaamse vrouwen als vuilniszakken, we stampen die vol en dan zetten we die op straat. Als ik trouw moet het er met een uit Marokko zijn, die kennen nog hun plaats!”

  Willen jullie nog wat verduidelijking, laat het dan even weten aub 😆 !

 87. Nee, ik weet niet of je de film Midnight Express kent? Nou ik kan me dus voorstellen dat je als je zoiets een paar jaar meemaakt in bijvoorbeeld een Marokkaanse gevangenis, dat je dan een vergelijkbare hekel aan moslims (in het algemeen) krijgt als mercator. Maar met die 3 dingetjes die mercator noemt krijg je geen hekel aan een miljard mensen. Als dit alles is. Er zijn zoveel mensen uitschot. Ik zie niks bijzonders in mercator’s bijzondere verhaaltje wat alles zou moeten verklaren.

 88. Ik had een paar weken terug een gesprek met Mercator en destijds vroeg hij? Waarom denken jullie dat ik een man ben. Ik had er niks achter gezocht, maar nu weet ik wel zeker dat mercator een fraulein is.

  Anywayz het romannetje van Mercator stelt enigszins teleur. Het is semi-biografisch, maar dat hoeft niet gelijk te zeggen dat je daardoor een hekel moet hebben aan een miljard mensen wereldwijd.

 89. “Welke vrouw noemt zich nou “mercator”.”

  tsja Jolanda van den Heuvel…ik denk mercator :mrgreen:

 90. Ach domme linkse meisjes en jongens, wat maakt het nou uit of Mercator nu een mannetje of een wijfje is, zijn de geslachten dan niet evenwaardig? Ik weet dat de moslims die jullie zo aanbidden dat NIET vinden maar wss vinden jullie dat gewoon “exotisch” omdat ze een bruin velletje hebben en dus zielig zijn en onze hulp nodig hebben.

  Is het nog nooit bij jullie opgekomen dat JULLIE eigenlijk de racisten en neo-kolonialisten zijn, want JULLIE weten at goed is voor Achmed el Moslim, als hij zich maar braaf aan de wetten hier houdt en zijn broedsel naar school stuurt zal hij wel geïntegreerd geraken en uiteindelijk op JULLIE niveau komen als hij goed oplet en zijn best doet.

  NEEN zeg ik, laat die moslim met rust, hij is gewoon achterlijk en hij wil dat zo houden, hij is alleen maar naar het noorden afgezakt omdat er in zijn negorij van herkomst niks te bikken valt en wij hier het geld gratis geven uit schuldgevoel en wat weet ik allemaal. Maar hij moet met zijn wijfjes en broedsel wél in zijn geografische omschrijving blijven om daar in alle rust Allah/Mohammed te aanbidden en zielig te doe om ontwikkelingshulp van de Ongelovigen te beuren.

 91. @ 18O mr VdHeuvel, wat ik met mij ervaringsdeskundigheid heb willen aantonen maar wat jij in je poco blindheid niet wil zien is het volgende: een paar moslims in je straat/wijk/stad is geen probleem, die houden zich wel gedeisd en die zijn wel grappig en knuffelbaar. Maar zo gauw er een “kritische massa’ is overschreden tonen de mossels zich zoals ze écht geprogrammeerd zijn, intolerant, achterlijk, haatdragend en crimineel tegen niet-moslims. Dat was dus wel degelijk de situatie toen ik daar met mijn zaak begon in die Vogelaarwijk voor het woord zelfs maar bestond.

 92. @ 175 grafzerk, ik kom regelmatig in Kerkrade Kirchroa maar dat Wip-geval kennen ze daar niet en ik heb daar nooit van gehoord.

 93. @ 176 dan moet je de Tuin der Lasten maar s lezen, k ga dat hier allemaal niet neertypen zeg.K moet je wel waarschuwen, het is geen moslim-vriendelijk kunstwerk. Daar jij plat op je buik valt om die achterlijke idioten te aanbidden ga je dat niet waarderen denk ik.

 94. @ mercatroll,

  Tot nu toe heb ik je alleen zien spreken in de “ik-vorm”. En is dat dan de basis die je legt om een hele religie in het kwaad daglicht te stellen? Ik lees jou romannetjes en zie er frustatie in.
  …toen ik daar met mijn zaak begon…
  …Ik weet dat de moslims die jullie zo aanbidden…
  …NEEN zeg ik, laat die moslim met rust…..
  …ik had een hulpje daar ,Mohammed die geld en gereedschap stal, ……

 95. @194 maar voor een ervaringsdeskundige heb je echt bitter weinig te melden, behalve de dertien in een dozijn anti-moslim propaganda die je tegenwoordig in iedere hoek van het internet kan horen. Je hebt wel eens in een wijk gewoond en daar waren wat problemen en daarom zijn alle miljard moslims fout en geprogrammeerd en god weet wat niet meer je ze allemaal noemt.

  Tot zover jouw “ervaringsdeskundigheid”.

  Het kabaal wat je erover maakt staat werkelijk in geen verhouding tot wat je er inhoudelijk over te melden hebt.

 96. Ach mevrouw mercator
  het is toch duidelijk dat je gedumpt bent door ene meneer mohammed en dat je die gemene behandeling projecteerd op alle moslims.

  Maar voor ons hier in Nederland gaat het niet om moslims. Het gaat om ons allemaal. Wilders wil apartheid invoeren maar ook een rechtssysteem dat niet misstaan zou in Saoedie Arabië; mensen oppakken en zonder tussenkomst van de rechter opsluiten in martelkampen (dan man stak zijn bewondering voor guantanamo bay niet onder stoelen of banken)
  Hij wil een dichter als Jules Deelder in een werkkamp stoppen omdat de man wel eens een lijntje speed neemt.
  Hij wil het leger in onze straten en ga zo maar door.

  Dat treft niet alleen moslims dat treft ons allemaal.

 97. Ben jij nu even blind als de moslims die je zo aanbidt zeg, kijk jij wel s naar het nieuws? Paar honderd doden weeral vandaag door moslim-activiteit, voor mij niet gelaten hoor, zolang ze elkaar opblazen is het al lang goed voor mij.

  Trouwens, mij is specifiek gevraagd geworden om MIJN persoonlijke ervaringen met die Mohammed-gedrochten uit te leggen of had je dat niet meegekregen?

  Overal waar moslims hun domme hatelijke snuit laten zien komt er ellende, dat was 1400 jaar geleden al zo en dat is nog zo.

 98. Mevrouw Mercator, wrijf over uw hartje. Het was Mohammed die u gedumpt had en uw gereedschap gestolen had. :mrgreen:

 99. @ 198: Vde H, je vroeg mij expliciet om MIJN persoonlijke -uitsluitend negatieve-ervaringen met mossels even te verhalen! Tuurlijk heb ik persoonlijk geen weet van wat dat ander miljard moslim-apen allemaal uitvreten( wat een geluk zeg!) dus je moet niet afkomen nu met dat lulverhaaltje van” hé zeg je bent hier wel aan het generaliseren, er zijn ook GOEIE moslims” !

 100. @204 moet jij eens luisteren ik woon hier tussen de brabanders ze hebben een kritische massa bereikt. Ze liegen en bedreigen en slaan elkaar in elkaar. Diefstal moord doodslag noem maar op. Lees je geen kranten?

 101. @204 Maar je bent wel degelijk bezig met generaliseren ❗ Of wou je beweren dat er geen goede moslims zijn, net zoals er ook goede Vlamingen zijn? Goede Hindoestanen etc etc etc….

 102. @ 203 Monk: haha, dat had natuurlijk gekund, ik was een totaal blanke homo die graag Mohammedje met zijn witte tandjes en zijn mooi bruin velletje en zijn zwart kroeskopje s anaal geneukt zou hebben 😮 ! Deze zondag nog zei een stamgast in de Heerlense kroeg me nog: “je weet toch dat alle moslims homofiel zijn?” ik antwoord “hey dat weet ik niet, dat is toch streng verboden voor Allah?” en hij weer “neenee, dat is allemaal ok zolang het voor geld is, dat vindt Allah goed, homoos die het met elkaar doen uit liefde gaan naar de hel”.

  Nou ja dat vond ik een plausibele verklaring.

 103. de grote denkfout die mensen ald madam mercator vaak maken is dat als je tegen racisme bent je dan gelijk een groot liefhebber bent van negers, moslims of belgen.

  dat een mens geen xenofoob is maakt een mens niet automatisch xenofiel.

  Wanneer je voor godsdienstvrijheid bent hoef je niet religieus te zijn.

  Persoonlijk heb ik helemaal niet zoveel met de islam, het jodendom en het christendom omdat ze monotheïstisch zijn wat betekend dat er een knakker op een wolk zit die de waarheid in pacht meent te hebben en die je dan ook nog eens moet gaan aanbidden om die reden.

  Neemt niet weg dat ik geen respect kan hebben voor moslims of christenen.

  Mensen kunnen doden uit naam van God en mensen kunnen mensen helpen uit naam van God. Waar je inspiratie uit opdoet om je daden is niet relevant. Mensen hebben ook gemoord door inspiratie op te doen uit een rockband en mensen hebben ook goed gedaan door inspiratie op te doen uit die zelfde rockband.

  Mensen beoordeel je op hun daden en niet op de bron van hun daden.
  Wat trouwens een behoorlijk islamitisch/christelijke opvatting is .

 104. @ 202: nee in Irak slimme, daar zijn bijna 100% moslims dus die kritische massa is daar al lang overschreden. Maar natuurlijk is het maar een kwestie van tijd voor we hier ook zulke zaken meemaken als de moslimpjes zich zo vrolijk en gesubsidieerd mogen blijven voortplanten hier.

 105. Zwembad, dat ben ik helemaal met je eens. Het maakt niet uit of je nu i Allaahtje, Jezus, kabouters of helemaal niks gelooft. Het zijn idd de daden waarop je kan beoordeeld worden. Maar dit wetende kan je niet ontkennen dat het zo goed als uitsluitend MOSLIMS zijn die overal waar ze opduiken voor destabilisering, geweld, bomaanslagen en uiteindelijk Islamitische monocultuur zorgen. Islam is immers geen persoonlijke religieuze beleving maar een ideologie die de secteleden tot in detail voorschrijft wat ze moeten doen, denken en geloven.

  Ken jij hindoe, shinto, animistische, katholieke etc. doorgedraaiden die zich zelf opblazen om zoveel mogelijk anderen mee in de dood te slepen? Neen dus, dat zijn uitsluitend moslims die dat presteren.

  Niet elke moslim is een terrorist, maar alle terroristen zijn wél moslim.

 106. @210 inderdaad. In Irak. Dus niet in Belgie. Jij kunt dat “voortplanten” waar je altijd over loopt te miepen niet cijfermatig, verifieerbaar, aantonen. Met andere woorden: je lult maar wat.

  Ben niet op de hoogte van het geboortecijfer in Belgie maar hier in NL is het geboortecijfer van niet-westerse allochtonen tegenwoordig zelfs lager dan dat van autochtonen.

  De kans dat de niet-westerse allochtonen jouw geliefde Belgie in een tweede Irak veranderen lijkt me dus nogal nihil zeg maar.

 107. 211

  De junta in Birma is geen lievertje, animisten in Afrika zijn soms ook geen lieverjes, de Tamils zijn geen lievertjes….maar ik wil niet generaliseren

 108. kijk eens wat ik trouwen op wikipedia vond 😈

  De groepering met de meeste zelfmoordaanslagen op haar conto is de Tamil tijgers in Sri Lanka

  die fucking hindoes weer :mrgreen:

 109. Ik vind trouwens madam mercator leuker dan wilders ❗
  je kunt zeggen over haar wat je wilt maar ze is niet zo laf om de discussie te ontlopen

 110. @216 Daar heb je gelijk in, maar ze hebben wel overeenkomsten.Soms wordt het een herhalingsrecept en dan wordt het saai.

 111. Ach jongens en meisjes, ik heb al 4 moordaanslagen overleefd- ik zeg er maar al direct bij dat geen van de daders een moslim was(puur toeval natuurlijk 😛 ), dus wat oer-Hollandse en platvloerse scheldpartijen zoals die dagelijks te zien zijn op jullie teevee maken mij helemaal niks uit, ik lach daarmee.

  at mij wel wat dwars zit is dat die van den heuvel maar zit te zeuren over “kom s met wat cijfers op zeg want je zit maar wat te lullen”, maar al die cijfers opzoeken is een hoop werk en mijn tijd als zelfstandig ondernemer is niet al te ruim gemeten, ik moet de economie hier in de Lage Landen recht houden weet je wel. Maar uitstel is geen afstel, ik kom daar nog wel mee af, dat is beloofd!

 112. @219 Je hebt genoeg tijd gehad, wij hebben daarvoor de CBS, ik weet wat de evenknie daarvan is in Belgique. Je hebt de tijd gehad om met cijfers te komen en viel lelijk door de mand. Het enige wat je kon voorschotelen was een gefrustreerde afwijzing door Mohammed het hulpje.

 113. @216: Pas op hè, anders ben ik genoodzaakt om hoogst persoonlijk de tsjoeke tsjoek naar dat achterlijke land te nemen 👿

 114. Oh ja, ze is 50, bijna je moeders leeftijd 😮 😆
  En toch is dat doorgaans de groep die graag met Badeend ‘sjansen’. 😈

 115. @ 220: kijk zelf s onder trefwoorden gevangenispopulatie, geboortecijfer, verdachtenpercentages bijv. bij het CBS en je zal het zelf zien.
  Om je een plezier te doen heb ik voor jou s lukraak 2 cijfers opgezocht:geboortecijfer Marokko 21,21/1000 inw/jaar
  Polen 10,01/1000 inw/jaar

  ik heb speciaal Polen gekozen omdat dat het meest ethnisch homogene Europese land is, in Frankrijk bijv. zitten zo maar eventjes 5 miljoen moslims met Franse nationaliteit dus die vervalsen de cijfers.

  Je kan dus stellen dat de Marokkaanse bevolking dubbel zo snel groeit als de Poolse of wat had je gedacht dan? Straks ga je nog vertellen dat het aantal moslims in Europa afneemt!

 116. Het aantal moslims in Europa neemt inderdaad sterk af. Tegenwoordig krijgen moslima’s onderwijzing over voorbehoedsmiddelen. Ik heb een enquête gehouden onder de Nederlandse moslima’s en het resultaat was dat 99,9% van de moslima’s binnen Nederland aan de pil zit nadat ze 3 kinderen hebben gekregen.

  Verder is duidelijk geworden dat katholieken de meeste kinderen hebben. Die doen dag en nacht aan plompzakken en baren kinderen alsof het kippeneitjes zijn. 😮

 117. mr van den heuvel, er is geen enkele reden om aan te nemen dat het fokgedrag van Marokkanen in Nederland/België anders zou zijn dan in Marokko.
  Mar je begrijpt dat het heel moeilijk is om daar correcte cijfers over te vinden, omdat veel van die moslims administratief “Belg” zijn, en onderzoek opgesplitst naar ethniciteit is haram want zou het multiculturele heilssprookje op de helling zetten. Daarom ook dat ik net die 2 verschillende parameters heb genomen.

  Neem nu de gevangenisipopulatie in België: 4 op de 10 is buitenlander. Op zich is dat al veel, maar als je dan de voornamen van die 6 overblijvende “Belgen” s bekijkt zijn dat vnl. Ali”s en Mohammed’s.

 118. Kan ik alleen maar met Jezus op antwoorden: geen erger blinden dan zij die niet willen zien.

  Ik kan nog met tonnen cijfers afkomen maar je hebt toch al voor je beslist dat niets je indoctrinatie mag doorbreken dus heeft dat allemaal geen zin.

 119. Welke indoctrinatie mevrouw Mercatrien? U bent juist gehersenspoeld, niet ik. Heb niet eens hersenen, ben een grafsteen. 😎

 120. Kan je niet naar Saoudi Arabie emigreren en een alternatieve Zwarte Steen worden? Kan je miljoenen even hersenloze moslims voorbij zien wandelen 😛 !

 121. Ik ben 50% atheïstisch, 20% Taxistisch, 30%Zerxistisch 😎

  Dus het spijt mij om u te moeten teleurstellen mevrouw de Mercatrien.

 122. @235

  mr van den heuvel, er is geen enkele reden om aan te nemen dat het fokgedrag van Marokkanen in Nederland/België anders zou zijn dan in Marokko

  Zolang jij alleen naar je eigen kletskoek blijft luisteren en niet naar de feiten kijkt is dat misschien zo.

  De feiten liggen alleen heel anders. Het geboortecijfer van niet-westerse allochtonen in Nederland ligt dusdanig laag dat de datum waarop ze door “fokken als konijnen” de meerderheid in dit land zullen vormen niet in excel past. Dat is de werkelijkheid.

  Jij hebt geen gegevens die iets anders aantonen behalve je eigen hysterische kletsverhaaltjes.

  Als jij gelijk had, en de moslims hadden hier binnenkort de meerderheid en veranderden dit hier in een soort Irak, dan had jij nu cijfers. Keiharde meetbare cijfers. Maar die heb je niet. Want die zijn er niet.

 123. Manmanman toch jij bent écht hardleers hé?

  Ik ga echt niet je huiswerk doen, maar ik heb tot “nut en lering van het algemeen” even de geboortecijfers van een paar moslim-negorijen opgezocht, kan je zo nachecken hoor:
  Afghanenland 45,82/1000 inw/jaar
  Jordanië 20,13
  irakezenland 30,77
  nigerianenland 39,98

  Belgenland…….10,22

  En dan ga JIJ me ff vertellen dat moslims NIET fokken als ongedierte!!!!Kom nou zeg!!!

 124. Jij hebt blijkbaar niet goed opgelet tijdens de lessen wiskunde, natuurlijk zijn de cijfers van “niet westerse allochtonen” in pakweg Holland niet beschikbaar om 2 redenen: 1. het is taboe voor de linkse kerk om dat onderscheid te maken 2. legioenen Allis Fatimas en Mohammeds zijn officieel “Nederlander” verklaard en komen dus in de statistiek als dusdanig terecht , terwijl het wel degelijk volks-en cultuurvreemde vijanden zijn.

 125. @249 zoek dan nu maar eens een bron op die aantoont dat moslims in België/Nederland fokken als konijnen en hier de boel overnemen.

 126. Gevonden! De Nederlanders fokken 11,2 kindjes per 1000 inwoners per jaar!

  Pakje minder dan de 46 in Afghanistan niet waar?

  Wat denk je dat er gebeurt als dat soort fertiele moslims naar de Lage landen wordt uitgenodigd?

 127. Dat is nou juist het achterlijke van die moslimhaters; om hun standpunten te bewijzen gaan ze gegevens opzoeken in Afghanistan. Omdat het “ook moslims zijn”.

  Het zijn misschien “ook moslims” maar wel andere moslims dan de moslims die we hier hebben en ze wonen wel in Afghanistan en niet hier.

 128. Ach kom jvdh, denk je nu echt dat een Afghaans/Somalisch/Ghanees gezin dat hier als azieligzoeker zich komt opdringen gaat zeggen “hey dat past hier toch niet om te fokken als konijnen?” Waarom zouden ze ook, alles is hier toch gratis voor hen?

  Ik was nu net even geschrokken van het Duits geboortecijfer, dat is het laagste van heel Europa, 9,16 !

 129. @ 256: maar dat is het nu net, het is politiek VERBODEN hier om registratie en statistiek te houden per ethnisch/religieuze achtergrond, dat idee op zich is al ontoelaatbaar racistisch weetjewel, dus is de statistiek van de moslimnegorijen waar die parasieten vandaan zijn komen kruipen wel degelijk significant.

  Stel je s voor dat het CBS een gericht statistisch onderzoek zou organiseren over geboortecijfer, tewerkstellingsgraad, criminaliteit, spijbelgedrag, fokbereidheid,vandalisme etc. SPECIFIEK voor de moslimpopulatie? Het zou zeer schokkende-maar voor mij voorspelbare-resultaten opleveren, maar is natuurlijk absoluut NOT DONE want rassisties!!!

 130. @ Admin
  Had een paar links geplaatst over geboortecijfers die uitwijzen dat Mercator onzin praat over de invasie van de moslim door voortplanting. Maar ik was de niet meer dan 2 linksregel vergeten.

 131. 258, wat een onzin, Duitsers hoeven zich voor helemaal niets te schamen.
  Nederlanders mss wel, want de Hollandse koninklijke familie is schatrijk geworden door drugs-en slavenhandel, en nergens werden zoveel Joden gedeporteerd met medeweten van de bevolking en hulp van de overheid als in Nederland.
  Vandaar ook die krampachtige allochtonen liefde in Nederland, is gewoon slecht verteerd schuldgevoel.

 132. Ik heb Sjefs eerder geblokkeerde reactie gewist want anders kloppen die commentnummertjes niet meer;

  Dit was Sjefs reactie iets eerder:

  Haai mercatroll,

  Ik heb even voor het gemak Marokko genomen.http://www.indexmundi.com/nl/marokko/geboortecijfer.html Zie je dat het geboortecijfer vanaf 2004 tot 2008 is afgenomen? En toch blijf je stug volhouden dat de Marokkanen dmv van zoveel mogelijk kinderen te maken uit zijn op een invasie in Europa.
  Turkije idem, geboortecijfer neemt af. http://www.indexmundi.com/nl/turkije/geboortecijfer.html
  Geboortecijfer Jordanie idem http://www.indexmundi.com/nl/jordanie/geboortecijfer.html
  http://www.indexmundi.com/nl/egypte/geboortecijfer.html moet ik nog doorgaan?

 133. Ik ga gelijk die flutregel van die max 3 linkjes aanpakken levert altijd alleen maar gezeik op.

 134. @ 266: dus die cijfers die ik je heb gevoerd heb ik allemaal uitverzonnen? Ok droom maar verder jongen, maar kom niet klagen ajb als over pakweg 1 generatie die walgelijke moslims het boeltje hier hebben overgenomen.

 135. Madam Domme Belg, waarom die angst voor moslims? Waarom die paranoia? Gaat uzelf s.v.p. ophangen ofzo. Is iedereen verlost van uw gezanik.

 136. @274 mercator; de cijfers waar jij mee komt slaan nergens op. In 260 staan recente geboortecijfers niet-westerse allochtonen, 1e en 2e generatie. Cijfers rechtstreeks afkomstig van het CBS.

  De link staat erbij.

  Je kan duidelijk zien dat de Turken en Marokkanen (want daar hebben we het normaal over in dit land als we het over moslims hebben) bij de 2e generatie al een geboortecijfer hebben dat vrijwel hetzelfde is als bij de autochtonen. Conclusie ze gaan hier de boel hier niet overnemen. Simple as that.

  @All je mag hier voortaan 10 links spammen en dan wordt je nog niet in de spambak gegooid. Als dat niet gebruiksvriendelijk is…. 😐

 137. @ é270 ja ok de fokcijfers van Turken en Marokkezen nemen iets af, dat zie ik ook wel(, Marokko en Turkije zijn niet ZO achterlijk als Afghanistan en Nigeria)zeker als ze in Europa beginnen te verblijven-ongeveer zoals negers slimmer worden naargelang ze meer contact met blanken hebben-, maar dan zitten ze nog altijd een pak hoger dan die van de autochtone bevolking, het is dus een race tegen de tijd, want geboortecijfers gaan niet metrisch maar exponentieel.

 138. @279 waarom sleep je dan altijd Afghanistan en Nigeria erbij als je het hebt over Turken en Marokkanen? Je ziet zelf dat daar grote verschillen tussen zitten.

 139. @ 260: het eerste wat ik op jou linkje lees is”niet westerse allochtonen krijgen meer kinderen” en dat is toch maar net waarmee ik jullie de linkse oortjes wil wassen?

 140. Je moet dan ook verder lezen dan het eerste, maar dat schijnt bij jullie het beste achter te blijven. Verder lezen dan de kop! Je hebt toch ook gezien dat er meer staat op dat linkje?

 141. Eigenlijk droom ik van een Europees georganiseerde deportatie van moslims. Een met mijnenvelden en prikkeldraad afgezette corridor van Noorwegen tot Spanje. Daarlangs worden de moslims -te voet-naar de kust van de Middellandse zee gedreven. Eerst beginnen we in het zuiden, om zo verder te werken naar het Noorden, om geen logistieke problemen te krijgen.
  Alles dient zo humaan mogelijk te gebeuren, voedsel en water worden door ons onbeperkt ter beschikking gesteld.
  Eens aan de Golf van Gibraltar gekomen worden de moslims op afgeschreven schepen gezet en naar de kust van Marokko gevaren, alwaar de niet-moslim bemanning met helicopters van boord gehaald wordt. Van daar af mag de Koning van Marokko, Mohammed de Zesde, zich ontfermen over het demografisch overschot dat hij de laatste paar decennia onze richting heeft uitgestuurd.

  Zou dat niet mooi zijn?

  Een mens mag toch al s dromen, niet?

 142. Ja he ! En dan moet je weten dat de moslims die voettocht welgemoed aanvatten, blij te mogen ontsnappen uit de racistische Europese hel waarin ze de laatste decennia hebben moeten leven 😛 , terug naar de geborgenheid van het Mohammedaanse zand en op elke straathoek een moskeet !

 143. “da bomb”? Zijn wij een bom gewoon 🙄 ?
  Als jij naar Belgie wil verhuizen zal je niet de enige zijn, om een of andere reden zien veel Nederlanders hun thuisland niet meer zitten en zijn ze liever bij ons. Het omgekeerde komt haast niet voor…

  PS de juiste uitdrukking is linea recta, laat dat rectum maar in Nederland 🙂

 144. gelukkig is Wilders steriel (zal de peroxide zijn) of mevr. 2 paspoorten.

  mercator valt ook niet teveel van te verwachten. drinkt teveel bier in Limburg of Be. die kan geen nageslacht verwekken.

 145. trouwens zijn ze überhaupt ook voorgelicht?

  die stoppen hem nog steeds tussen de deur, dat werkt ook niet.

  misschien kunnen ze er kamer vragen over stellen.

  is u bekend hoe de PVV nageslacht kan verwekken.

  nee? waarom niet?
  gaat u hier iets aan doen?
  zo ja, wat gaat u hier aan doen?

 146. ……………………………………………
  ……….*********************************……..
  * WILDERS4PRESIDENT !!! *……..
  ……….*********************************……..
  ……………………………………………

 147. Niko wint “het krapulleke” van deze avond.

  voor de mooiste “Holle” kreet.

  gebakken lucht is er niets bij, vergeleken.

  geef uw email adres door aan de admin. en de “krapulleke” trofee wordt u toegezonden.

  (uw adres wel vermelden dan).

 148. @Niko

  Wilders kan geen President worden. Heb je nou niks opgestoken van klas 3 maatschappijleer?

 149. ik bespeur een spelvoud bij die niko en een onwaarheid

  ten eerste is wilders geen president en ook kan hij dit niet worden

  hij zou het kunnen brengen tot minister president
  en ik neem aan dat u denkt dat hij dan een fiere minister president zou kunnen zijn, dat zou goed kunnen…
  echter geen vier minister president
  we kennen wel iets dergelijks in het afrikaans het woord ‘vir’ dat afstamt van het saksische veur dat voor betekend.
  In dit geval zou ik als taalkundige vermoeden dat u wenst dat wilders voor de minister president moet staan.
  dat doet hij wel eens in de tweede kamer maar om daar nu zo’n heisa om te maken?

  of wenst u dat hij voor de president in de botsautootjes mag bij een tweedekamer uitstapje?

  kunt u zich in ieder geval ietwat verduidelijken want uw post roept bij mij slechts vragen op

 150. Jullie sukkels weten ook nix hè. Monarchie afschaffen, koninklijk huis leeg plunderen en verkrachten. Wilders 4 president en alle moslims en vuile kakkerlakjes het land uit.

  LEVE DE VRIJHEID

 151. @ 296: dat plaatje met die Gothische letters, dat klopt toch? Valt daar iets tegen in te brengen dan?

  Maar natuurlijk is het geen oplossing dat de ethnische Europeanen ineens de slaapkamer in rennen om de bruine horden te stoppen. Dat is helemaal niet nodig als we die gewoon buiten Europa houden.

  Ik heb me-voorzover ik weet 😆 -nog maar 1 maal voortgeplant, en het resultaat is dan nog Israelisch staatburger, proberen jullie dà( raadseltje maar s op te lossen !

 152. dat kan dus alleen maar omdat mercator dus wel een man is en zich in de diamantenbuurt in antwerpen op een jodin gestort heeft

  zo moeilijk is dat raadsel dus niet
  verklaar gelijk die 4 aanslagen op je leven

  en je racisme dat veel mensen foutief voor moslimhaat aan zien

 153. @E.Zwembad.

  kan ook dat ie in jeugdige onnozelheid in Israël in een Kibboets gewerkt heeft en daar iets heeft achtergelaten?

  nix om trots op te zijn. die vakantie kindjes. en dan daar ook nog.

 154. @ 315; jij bent hier de racist, niet ik, of dacht je dat moslims een ras zijn?

  Wat betreft je verklaring, zit je er nog niet eens zo ver naast want volgens de Mozaische wet is mijn dochter idd Joodse, bij de Joden gaat die afstamming in vrouwelijke lijn.

  Onlangs mocht ze nog een brede smile op mijn serene gelaat toveren toen ze-vader Cats parafraserend- zei: AL DRAAGT DE MOSLIM EEN GOUDEN RING, HET BLIJFT EEN LELIJK DING 😛 !

 155. dan heb je de biografie van mercator nog niet gelezen
  mercator komt uit een rood nest in een middelgrote stad in vlaamsbelgie en ging naar antwerpen
  werd daar racist
  antwerpen stikt het van de orthodoxe joden
  mercator heeft 4 aanslagen op zijn geleven overleefd
  en een joodje verwekt
  daarom kan mercator geen vrouw zijn alleen moeders mogen joodse kindjes maken van belgen en vaders niet

 156. …de toekomst is aan onze jeugd, zullen we maar zeggen.
  En dat wordt tijd ook, want onze jongeren slikken steeds minder de poco leugentjes die hen via de media en onderwijzers worden ingelepeld.

 157. @321. m.tor

  uw jeugd maakt het vmbo niet eens af. ja, wat wil je, geen enkele steun van die pro Wilders ouders.

  of de verkeerde informatie.

  het is triest.

 158. 320, zeg Zwembad, jij bent écht een racist hé? Je hoeft je daar niet voor te schamen hoor, er zijn zelfs mensen die zichzelf “moslim” noemen en daar geen weerzin en hoongelach voor hoeven te ontxangen !

 159. @mercator

  je bent wel een racist
  je hebt zelf toegegeven dat je niet alleen moslims niet hier wenst maar dat je van mening bent dat elke mens thuishoort in zijn natuurlijke omgeving
  dat is zoals bijna alle racisten inclusief hitler.
  maar jij deelt moslims wel in als ras
  volgens jou leven ze in buiten hun eigen woestijncultuur. hier kwalificeer je ze niet als religieus maar als afkomstig uit een bepaald cultureel geografisch gebied.

  vraagje aan je
  stel ik bekeer me tot allah.
  ben ik dan volgens jou ook een gewelddadige moordenaar en pedofiel?
  of zou je het zien als een dwaling en zou ik niet zo zijn omdat ik ben opgevoed met westerse normen en waarden?

 160. Belabberde schoolresultaten is meer een kenmerk van ingevoerde jonge moslimexemplaren.
  Maar dat kan geen kwaad, dat remt hun integratie af.

 161. #320. E. Zwembad? en de moeder is gevlucht naar Israël?

  nee, ik ga voor vakantie misser @318.

  jeetje, echt weg nu. maar het zoeken naar het verwekte echt Israëlische staatsburgertje van die m.tor was wel boeiend.

 162. @325. m.tor, ja hoor. laten wij de hoogopgeleide en de gymnasium halers maar vergeten.

  het wekt trouwens veel jaloezie op, dat ze dat kunnen, en dat het blanke ras achter het bier en de voetbal aan loopt.

  een gedegenereerd volkje, dat blond met blauwe ogen. (nu ja, 18 à 20 procent. misschien klopt het statistisch wel. uiteindelijk 16 miljoen Nederlanders. zoiets).

 163. 324, even snel alvorens ik de inwendige Mercator ga sterken middels Belgische voeding: als jij als Hollander die beter kan weten toch vrijwillig de psychopathologie van de moslim aanneemt acht ik je zelfs nog gevaarlijker en verwerpelijker dan een geitenhoeder in Afghanenland die idd niet beter kàn weten dan Koran geneuzel en geitenliefhebberij.

  Het toetreden tot de criminele organisatie Islam heeft in principe niets met de kleur van je vel te maken of de plaats waar je geboren bent.

  Er bestaan overigens helemaal geen mensen”rassen”, dus zou het wat gek zijn om in zulke termen te denken nietwaar?

 164. nu krijg ik bijna het idee dat je schizofreen bent mercator

  een paar dagen terug beweerde je nog dat je niks tegen verschillende rassen had mits ze gewoon in hun natuurlijke omgeving bleven

  nu doe je bijna hetzelfde een afghaan kan geen kwaad als onschuldige geitenhoeder

  moslims een criminele organisatie?
  die bewering doe je waarschijnlijk op de basis van bepaalde stukken uit de koran
  ]
  maar zijn het niet juist de katholieken die de bijbel altijd om hebben weten te buigen tot de gruwelijkste misdaden op basis van bepaalde stukken uit de bijbel?

  katholieken die jij als landgenoten ziet?

  later ook gevolgd door protestanten

  de hele basis van westerse raciale ongelijkheid ligt bij een heel vaag stukje uit het oude testament waar noach ladderzat van de ark kwam en een zoon hem belacheljk maakte en vervolgens werd vervloekt

  dat was het excuus voor westers christelijke excessen

  terwijl het echte excuus was
  gewoon winstbejag, egoïsme in combinatie met sadisme en perversheid

 165. Ik heb de impressie dat JIJ hier vanalles door elkaar aan het haspelen bent. Wat zou ik nu toch tegen een geitenhoedende Afghaan kunnen hebben, perfect aangepast aan zijn geiten-en koran minnende omgeving? Niets toch? Net zoals vele andere onaangenaamheden zoals handjes afhakken, besnijden, stenigen, koppen snellen allemaal ok zijn in de daartoe geëigende geografische regio’s waar er blijkbaar een concensus bestaat dat zoiets helemaal ok is. Maar daar wringt het schoentje, hier in Europa hebben we de Verlchting meegemaakt en zijn we als zelfstandig en rationeel denkende mensen gaan leven, ondanks de erfenis van de idiotieën uit die zogezegde “geopenbaarde geschriften”.
  Maar moslims zijn nog helemaal zo ver niet, en zulen ook zo ver niet komen door een totaal inter-reagerende mix van inteelt, culturele en wetenschappelijke achterlijkheid en dus blijven ze best in hun thuisgebieden waar zo iets helemaal geaccepteerd is.

  Ze zijn toch alleen maar naar hier komen afzakken omdat er in hun thuisgebieden alleen maar zand en stof te bikken viel?
  Dus kunnen ze toch ook weer vertrekken als WIJ dat willen? Want moslims zijn ondanks hun buiten proportie opgeblazen ego TOTAAL afhenkelijk van onze goodwill.
  Het enige waar een moslim toe in staat is, is veel kindjes maken. In een pre-industriële periode dat zo iets telde gaf dat een garantie op overwicht, maar nu helemaal niet meer en dàt willen de moslims niet zien.
  Wij zijn onze EIGEN vijand, niet de moslims! Het moment biv. dat wij besluiten “en nu is het genoeg geweest met die Ahmadjinehad en zijn belachelijk atoombommetje!” en we sturen daar een paar raketten op af en hop heel Iran is een glaswoestijn en daar kunnen nog geen honderd miljoen schuimbekkende moslims iets aan veranderen.

  Die wetenschap doet me nog hopen: met hoevelen ze ook zijn, zo gauw WIJ zeggen “en nu is het genoeg geweest met die onzin!” worden moslims en Islam bijgezet op de vuilnisbelt der Geschiedenis.

  En overigens heeft mijn avondmaaltijd mi uitstekend gesmaakt, dank u !

 166. @m.tor

  uw verhaal gaat op voor de frikandel met mayo.

  ga is een boekje schrijven? wordt ook niet gelezen.

 167. Nu je het zegt, ik ben buiten mijn drukke professionele activiteiten-iets waar moslims en hun vrienden geen last van hebben- druk bezig aan een heuse multiculturele trilogie.
  Het eerste deel De Tuin der Lasten is al afgewerkt sinds 2003, het schetst de oorsprong van het multiculturele debacle.
  Aan het 2de deel Offerfeest ben ik nu druk bezig, is een soort beschrijving van de leefwereld van ontwortelde moslims, ja zou je het kunnen noemen.
  Het laatste deel verwacht ik af te werken tegen 2015, de titel is De Laatste der Marokkanen en beschrijft de heropstanding van Europa door de totale verdrijving van moslims uit ons thuisland.

  Alles met ernst en humor doorspekt natuurlijk, dat is ook logisch.

 168. wat is er toch met jullie? willen jullie gewoon een beetje doormodderen zoals het nu gaat? gooi alsjeblieft de oogkleppen af, word wakker en zie wat er gebeurt in de ’samenleving’.wat zijn jullie idealen? droomde je ooit? eerlijkheid duurt het langst

 169. Idd Wil, de linkse “gutmenschjes” doen à volonté aan nestbevuiling en zelfhaat, op een of andere manier kicken ze erop om de achterlijke hallucinaties van de pedofiel Mohammed EN de daarop gebaseerde activiteiten van die zijn volgelingen evenwaardig te achten aan hun eigen cultuur. Ongeveer zoals iemand die gewoon is op een deftig watergespoeld toilet te sch*ten ineens zou zeggen NEE, ik wil k*kken in een gat in de grond en mijn gat afvegen met zand!”

  Mss beetje beeldend uitgedrukt, maar daar komt het wel ongeveer op neer.

  Welk weldenkend mens waardeert nu een moslim in zijn straat zeg?

 170. @ Wil
  Ik heb mijn ogen geopend, en zie dat een 1/5 deel van NL achter een demagoog aan loopt. Ik vraag me dan af wie er oogkleppen op heeft.

 171. Wat me opvalt is dat die trollen nooit verder komen dan een naam met meer dan 5 letters, behalve mercator natuurlijk 😛

 172. 338, is het idee nog nooit bij je opgekomen dat het net omgekeerd is en dat Wilders de ideeën verwoordt van wat die 1 op 5( hopelijk worden het er nog meer) Nederlanders wensen?

  Hitler was ook totaal en legitiem democratisch verkozen, dus de meerderheid der Duitsers zagen er wel wat in. Of kom je mij vertellen dat je een anti-democraat bent?

 173. @mercator
  Bedoelde u: “De Tuin der Lusten” isbn Top 2 resultaten weergegeven

 174. Jullie zijn soms nog sukkeliger dan pvverige tokkies zeg. Djzzz beetje serieus ingaan op een domme belg? 🙄 Hij boek gepubliceerd? 🙄

 175. ja ok, doe je opponenten maar gewoon af als “trollen” en daarmee is je gemoedsrust verzekerd natuurlijk 🙂 , maar ik denk dat ik al afdoende bewezen heb hier om te proberen in te gaan op de discussie.

  Eigenlijk is het te zot voor woorden, jullie allemaal zitten op “mijn kap” zoals we hier zeggen en ik geef op mijn eentje weerwoord, maar de entiteiten waarover het gaat, de MOSLIMS, zijn natuurlijk weer helemaal afwezig. Dat is zo typisch, maar ook niet verwonderlijk. Moslims kennen helemaal geen debat-en discussiecultuur, daar zijn ze te dom voor en dus zal je ze niet hier aantreffen, alleen op debielen sites zoals http://www.ontdekislam.nl waar ze zich geborgen weten in hun gezellige achterlijkheid die geen tegenspraak duldt.

  Vinden jullie nu eigenlijk niet dat JULLIE moslims vernederen en inferieur achten door altijd maar weer opnieuw in HUN naam te spreken en ze te verdedigen, zoals een vader dat voor zijn zwakbegaafd zoontje zou doen?

  Om met Shakespeare te spreken zegt Mercator: GEEF MIJ EEN MOSLIM! (en dus geen Hollandse bleekscheet Hollandse half-moslim die zich geroepen voelt om in diens naam te spreken)

 176. Verder zijn er enkele linkse kakkerlakken die daarop ingaan. Denk je echt dat jullie de moeite waard zijn voor een moslim om over in te zitten? Nee tuurlijk niet. Die hebben betere dingen te doen. Namelijk LEVEN.

 177. @349. Zerkje, hij bundelt zijn onleesbare onzin.

  @349. trouwens je hebt gelijk. men lacht erom en vindt eigenlijk dat het pure tijdverspilling is om je met dit soort bezig te houden.

  RL is leuker (en op tijd naar bed best lekker, nu nog doen).

 178. @ mercator
  Wist u trouwens dat ik ook een boek ga publiceren binnenkort? Het is genaamd lof der gezotheid

 179. Islam is een doodscultus, in dit leven mag helemaal niets, pas als de mossel dood is krijgt ie 72 maagden om mee te neuken en rivieren vol wijn om zich klem te zuipen 🙂 !

  Nu ja ze doen maar hoor. Eigenlijk is Islam een steeds voortdurende bron van lachlust, telkens als je denkt” zotter kan het echt niet worden!” komt een of andere geitenminnende baard wel met iets dat nog belachelijker is!

 180. het is ook een gegeven dat merendeels Westerse dames die kampen met hormonale stemmingswisselingen en/of een slechte jeugd hebben gehad zich aangetrokken voelen tot de “geborgenheid” van Islam. Die domme mutsen laten zich dan verleiden door getaande Achmed met zijn mooie praatjes, hop een schijnhuwelijk, wat kindjes maken en dan komt de miserie achteraf natuurlijk en kunnen de dames naar het Blijf Van Mijn Lijf huis lopen.

  Gelukkig kan ik er zeker van zijn dat mij geliefde dochter moslims grondig haat en dat zulke ellende mij/haar gespaard zal blijven.

 181. 353, jij bent helemaal niet in staat om naar wat dan ook te luisteren want een domme hersenloze steen, nog dommer dan die in Mekka( heb je zelf gezegd)!

 182. Ik begin te begrijpen dat jij in een uitzichtloze relatie met een Afghaanse MOSLIM zit, elke avond wordt afgeranseld en dat je Ali nadien zijn vriendje of vriendinnetje gaat neuken, en eist dat de dampende couscous klaar staat als hij terugkomt van zijn exercities.
  Dat is geen schande hoor, je mag daar gerust voor uitkomen, je bent niet de enige, daar zijn al legio universitaire studies over gemaakt. Maar je moet dat ook begrijpen, dat is nu eenmaal Ali zijn “cultuur”, wie ben jij om daar een negatief oordeel over te vellen? Je wil toch niet voor “racist” uitgescholden worden, toch?
  Je moet daar een beetje multicultureel in “groeien”, ook als je Ali je wil laten besnijden door de imam van dienst moet je dat waarderen, dat is ahw een teken dat je helemaal geaccepteerd bent.

  Het doet wel wat pijn, maar dat is niets tegen het warme gevoel om je een echte “wereldburger”te voelen 😆 !

 183. k Weet niet hoe ik daar op kom, maar je stijl van uitdrukken doet me denken aan die walgelijke ADHD vetbuil Paul de Leeuw, dat rent krijsend rond op VARA podia. Al goed dat er in het buitenland zelden naar de Hollandse teevee wordt gekeken, anders zouden ze zulke weerzinwekkende nichten vertoning wel s kunnen veralgemenen tot alle Nederlanders, dat zou je toch niet willen hé?

 184. Zouden er geen moslims zijn zou de wereld er een heel stuk beter voorstaan. Maar het lot van heel de wereld kunnen wij niet op onze schouders torsen dus moeten we gewoon zien dat moslims buiten Europa blijven.

Reacties zijn gesloten.