6 gedachten over “Veroordeling zal Wilders ook schaden”

 1. De zaken zijn eigenlijk onvergelijkbaar. Het Vlaams Belang was voor op zijn tijd, al 30 jaar geleden waarschuwden De Winter en Annemans voor de moslimplaag, lang voor dat er in Nederland sprake was van Fortuyn.
  Door het Vlaams Belang als “racistisch” te veroordelen en van het begin af aan monddood te maken heeft de Belgische volksverraders-elite het klaargespeeld om de beweging te knakken voor aleer ze zich heeft kunnen opwerpen. Zware tactische fouten van de rechtse partijen hebben ook geholpen: we hebben hier nu zowaar 3 verschillende anti-moslimpartijtjes die elkaar het licht in de ogen niet gunnen en dat is heel spijtig.
  Wilders houdt de teugels zélf strak in handen en zijn beweging is nu zo groot geworden dat dat belachelijke proces hem niet meer kan deren.
  Ik bespeur wat spijt in de uitlatingen van De Winter dat hij er niet in geslaagd is om te presteren wat Wilders wél gelukt is: een beweging op poten te zetten die nu zo”n momentum heeft gekregen dat ze door niks meer te stoppen valt.

 2. @2 Je zweeft vaak, de ene keer is Filip de man de andere keer is Wilders de oplossing. 🙄

 3. nee mercator ziet beiden als slapjanussen
  als mercator aan de macht was dan zouden de schoorstenen van de blanke patriotten weer roken als die van auswitz

 4. Zonder de enorme verdiensten en de moed van Wilders aan te tasten, gaat mijn voorkeur uit naar de ideeën van De Winter , die de zaken recht bij hun naam noemt. Bij Wilders bespeur ik nog te veel politieke correctheid, zoals die frase “ik heb niets tegen moslims, maar Islam is het probleem”…nou ja, daar schiet je dus geen cm mee op, moslims zijn wel degelijk het probleem, Islam is gewoon een dwaas boekje zoals er zo veel zijn.

  Als ik dan toch een rolmodel zou hebben zou ik het meer in het Oosten zoeken, Karadzic en Mladic komen dicht in de buurt.

  Maar voor hun oplossingen voor het moslimprobleem is de tijd kennelijk nog niet rijp.

 5. @5 We waren al overtuigd van je bruinhemderij,dat hoef je niet te hehalen.

Reacties zijn gesloten.