20 gedachten over “Integratie is uitstekend gelukt”

 1. Vraag blijft is de Stichtingstemmer mislukt? Of is de multi-culti mislukt? Ik denk namelijk het eerste en dan is het maar zoeken naar een slachtoffer.

 2. @ Mercator, en ik ben van mening dat de stichtingsvolgers de onrendabelen zijn, schuld dus maar afschuiven op de multi-culti :mrgreen:

 3. Ik ben blij dat er Mercatoren zijn die me ff wakker schudden,voor racisme is geen plaats in Nederland ❗

 4. zou het niet zo kunnen zijn dat de onrendabelen/voorvochtmensen het niet trekken en daarvoor een slachtoffer zoeken. En die multi-culti is makkelijk schieten :twisted:.
  Zij pikken onze banen in, zij roven onze vrouwen, door hunnie gaat het slecht in Nederland, zij zijn achterlijk.bla bla bla

 5. Ik voel me heel ge_integreerd in mijn Vlaemsche cultuur en ik heb daar geen mannetjesmoslims met lange baarden en hunne wijfjes in zwartevoddetenten met van moslimbroedsel enorm uitpuilende buiken voor nodig, neen dank u.

  Weet je wat , moslimvriendjes? Binnen een jaar of 15 zullen jullie kindjes je ter verantwoording roepen als die vuile moslims het voor het zeggen hebben in ons Europa door hun fokprogramma, ze zullen zeggen: “papa, mama….waarom hebben jullie NIETS gedaan toen het nog kon? NU is het te laat. Dat kunnen we jullie NOOIT vergeven!!!”

  Mark my words….

 6. Ga toch weg man dat “fokprogramma” bestaat alleen maar in jouw nachtmerries. Laat maar eens wat cijfers zien over hoe de moslims het hier over 15 jaar voor het zeggen kunnen hebben. Kan je niet he.

 7. Integratie van moslims in Europa is de ware nachtmerrie voor onze cultuur, zo iets moet ten allen prijze vermeden worden. Dus: geen onderwjjs voor moslims, dat haalt alleen maar het niveau in onze scholen naar beneden. En het interesseert ze toch niet, in hun Donald Duck boekje staat alles wat ze moeten weten en door eeuwenlange incest hebben ze dramatisch lage IQs, da’s nu eenmaal een feit. Als moslims hier-voorlopig-moeten verblijven is het kunnen begrijpen van eenvoudige Nederlandse commando’s; kom hier, blijf daar af, ga weg etc. meer dan voldoende.

  Moslims fokken als konijnen, raar dat jij dat niet ziet.

 8. @ 11/ zeg moet ik dat nou echt voor je opzoeken, google zelf eens naar de statistische gegevens van de landen in de wereld en je vindt dat zo. Gemiddeld IQ van een Nederlander en Duitser is 107, van een Turk 79 als ik lmij goed herinner.
  Gemiddeld geboortecijfer van een Nederlandse is 1,8, van nieuw-nederlandse 3,8.
  De gevangenispopulatie in België en Nederland bestaat voor 70 % uit allochtonen etc.etc.
  In een land als Jordanië verdubbelt de populatie elke 20 jaar!

 9. als mercator in het park loopt en er landt een ruimteschip waar een groen mannetje uitkomt dan vraagt dat groene mannetje aan de eendjes “take me to your leader” en niet aan die inferieure levensvorm dat zich mercator noemt.
  dat is een bewezen feit trouwens

 10. @ 11: Sjef, het is het moment om wat Haitiaantjes te adopteren, ze zijn heel voordelig nu. Als je er 5 adopteert krijg je er 1 gratis bij PLUS een 555 t shirt.

 11. @ 14: voor zulke fabeltjes moet je bij je moslimvrienden zijn, die geloven dat de engel Gabriel de Koran kant en klaar vanuit de hemel naar beneden smeet, recht voor de voeten van Mo die zijn roes lag uit te slapen onder een vijgenboom.

 12. Mochtt dat zo zijn, dan toch nog liever een wereldbeeld van een paar tientallen jaren geleden dan eentje van 1400 jaar geleden 🙂 !

  Als ik in Polen verblijf kan ik die sfeer gelukkig nog opsnuiven, toen Europa nog Europa was van de Oeral tot de Middellandse zee, geen moslim-wingewest zoals nu.
  Je kan je niet voorstellen wat een verademing het voor me is om in Polen rond te lopen, geen zwarte vodden parades, geen relschoppende bontkraagjes, geen theehuis of moskee op elke straathoek.

 13. @13 mercator: als ik zeg dat ik cijfers wil zien dan bedoel ik niet mercator cijfers, maar cijfers zoals in Nederland, van het Centraal Bureau voor Statistiek. En dan van nu en niet van 1973.

  Heb jij recente CBS cijfers die aantonen dat je geen flauwekul verkoopt?

 14. polen
  even nostalgisch een bezoekje aan auswitz
  door de buurten zwalken in Warschau waar ooit de joden als ratten in de val zaten fantaserend over hoe mooi die tijd moet zijn geweest

  ik zie mercator inderdaad wel met een vrolijke grijns op door polen zwalken

Reacties zijn gesloten.