Bekend Nederland is bang voor Wilders-aanhangers

wildersPeter R. de Vries gaat verder op zijn recent ingeslagen koers;

Bekend Nederland is bang voor de aanhang van de PVV en durft uit angst voor bedreigingen en intimidaties niet publiekelijk te zeggen dat men Geert Wilders, zijn partij en/of zijn ideologie verafschuwt.

En

Op mijn vraag waarom deze collegae dit niet ook zelf hardop zeggen, reageerde vrijwel iedereen in termen als: ‘Ik kijk wel uit, ik ben niet gek!’ (Peterrdevries)

Ware woorden, alleen kun je van mij aannemen dat het niet alleen voor bekende Nederlanders geldt. Ook volslagen onbekende Nederlanders kijken wel uit; je wil immers niet voor “Wilders-basher” aangezien worden, dat zou “niet sjiek” zijn.

31 gedachten over “Bekend Nederland is bang voor Wilders-aanhangers”

 1. Grootste gedeelde van de mensheid zijn schijtluizen en houden zich netjes aan de etiquette, want tja normen en waarden enzo hè. Bang zijn om weer het gepeste kindje op school te zijn. Burgertrutterij is een veilige zone, als je daar buiten treedt dan ben je als het ware vogelvrij.

 2. ze denken dat ze deel uit maken van een een of andere revolutie

  en dat wilders jezus christus of mohammed is

  alles wat de heilige man zou kunnen schaden is in hun optiek gevaarlijk en beledigend

  ze doen precies wat ze beweren dat de moslims doen

  eigelijk ervaren peter de v. en herman van veen een soort cartoonrellen

 3. @3; Het is inderdaad opvallend hoeveel de manier van denken en handelen van de Wilders-aanhang gemeen heeft met de fundamentalistische gelovigen die ze zeggen te verafschuwen en te bestrijden. Lees er de krant van zwakbegaafd Nederland maar op na: bij de reaties breek je je nek over de fascistoide jehova’s die je toeschreeuwen dat je de ogen moet openen voor de Waarheid zoals geopenbaard door de grote Geert…

 4. @ 5 Zij roepen op tot een burgeroorlog, er is al een slachtoffer gevallen, namelijk Nederland. En deze keer kwam de kogel van rechts.

 5. niet te vergeten al die moskees die in de fik gezet zijn
  ooit gaat er natuurlijk een dode bij vallen ….een schoonmaker ofzo die daar nog was…

  zou peter de v. trouwens al politiebewaking hebben?
  of geven ze dat alleen maar aan lafaards?

 6. Best zou zijn om alle moskees in Europa met de grond gelijk te maken en de grond met varkensmest te besprenkelen.

  Moslilms zijn een walgelijk soort volk, een “abominatie” in de ogen van geschiedenis, weg ermee!

 7. ik durf te wedden dat als je de gemiddelde nederlander vraagt wat zijn voorkeur is : een moslim of een belg dat het een moslim is

 8. niet een om humane redenen trouwens
  gewoon omdat een moslim een machine kan bedienen of een bus kan besturen en dat alleen zeer hoog geschoolde belgen dat kunnen

 9. @ 13 dat is dan een vrome wens van jou maar als totaal wereldvreemde en domme moslimloverboy/girl zou ik j aanraden om de proef op de som s te nemen en je linkse oortjes zullen horen dat iedereen die schijtmoslims spuug-en spuugzat is.

 10. @ 11 ik zie dat jij helemaal een prima moslim zou zijn(als je het nog niet bent): dom, lichtgeraakt, achterlijk en wereldvreemd.

  Wanneer ga je naar Mekka om rond die maffe steen te wandelen?

 11. het wordt tijd dat ie is bang wordt voor “zichzelf”.

  ehm – je ziet hem vrolijk tussen de mensen met wat “beveiligings pakken” om hem heen.

  in Nederland zeker nog nooit van een sniper gehoord. als de man iets aangedaan had moeten worden, dan was dat allang gebeurd.

  hij maakt zichzelf belangrijk. zonder beveiliging stelt ie niet zoveel voor. ja, een schreeuwer.

 12. Zoals ik net schreef op een andere site 😉

  “Als iemand Wilders ECHT kwaad had willen doen, was dat allang gebeurd. Daar helpt een arsenaal aan beveiliging om hem heen niets bij. Kijk maar als voorbeeld naar Berlusconi die tussen de beveiligers liep maar toch geraakt werd door een beeldje.

  Wie kwaad wil doen, zal het lukken. Beveiliging erbij, of niet.

  In Wilders’ geval zeg ik: the show must go on…”

 13. ja, een janker die niet alleen kan zijn.

  altijd iemand nodig om hem bij staand. zonder is hij “nergens” en kan hij het leven niet aan.

  dan kijkt de keizer in de spiegel en ziet zijn blote kont.

  dat gaat hij “nooit” toegeven. daar is langdurige behandeling voor nodig, voor dat inzicht komt.

 14. ehm ……bij te staan.

  (haastige spoed, u kent het verhaal).

  eerst kijken dan kopen.

  dag dag

 15. @ Paternoster
  Het was me ook al opgevallen ja. Ze beschuldigen moslims van lange tenen, maar uit de reacties van veel PVV’ers blijkt keer op keer dat ze niet veel anders zijn. Juichen als Wilders de islam met het nazisme vergelijkt -wat ze zelf ook regelmatig doen- maar allemaal schande roepen en demonisering roepen als er een vergelijking wordt getrokken tussen de PVV en de NSB. Iedereen die Wilders tegen durft te spreken wordt benoemd tot landverrader of ‘linkschmens’, wat in hun ogen volgens mij toch al gelijk staat aan landverrader.

  En ze klagen ook over het gebrek aan zelfreflectie in de islamitische gemeenschap, maar als PVV-aanhangers Spong, Van Veen of De Vries bedelven met haatmails en bedreigingen, proberen velen het op de meest idiote manieren goed te praten. Ja, de meeste keuren het gelukkig gewoon af. Maar je komt af en toe toch rare complottheorieën tegen… ‘gestuurd door linkse mensen die de aanhang van de PVV willen demoniseren’ of ‘waarschijnlijk gewoon door De Vries zelf geschreven’ of door Marokkanen gestuurd ‘want schelden met kanker is typisch Marokkaans’.

 16. Excellentie Zwembad says:
  January 25, 2010 at 4:17 pm

  het wachten is op de eerste dode vrees ik

  ————————————————

  wachten ??
  links heeft Pim omgelegd en de islam mocht Theo voor z’n rekening nemen…

Reacties zijn gesloten.