Even wat duiding bij een stel PVV debielen

Tis al weer aardig komkommertijd dus breken we even in met duiding bij een stel PVV malloten. Dit doen we aan de hand van een bericht op Twitter waar een paar personages in voorkomen die ik even aan u voorstel.

Dit is een tweet van @AWBoer (Fractie)voorz Leefbaar Purmerend Hoofd afvalpunten(milieustraten) Adam PVV er met eigen mening Kand PS PVV, Dag niet gelachen is dag niet geleefd,levensgenieter, randdebiel.

AWBoer kreeg ruzie met Hero Brinkman en mocht toen niet op de PVV lijst van Hero of zoiets. Of onverkiesbare plaats of zo wil ik vanaf wezen. Anyway AWBoer heeft wekenlang lopen jammeren en dreinen als een kleuter over Hero Brinkman, wat een leugenachtig wezen dat zou zijn en zo. Dus ik, niet de beroerdste, bood hem een podium aan om even de vuile was buiten te hangen en dat zou zeker gebeuren, aldus AWBoer, maar niet bij ons, nee bij Pauw en Witteman en de Telegraaf. Vervolgens hebben wij daar natuurlijk nooit meer wat van gehoord, want zo is AW Boer.

Nou wat doet AWBoer hier? Hij “retweet” (= stuurt een berichtje door) van Stop_Links. Stop_Links is een fervent PVV-supporter op Twitter, o.a. bekend van zijn veroordeling onlangs wegens zijn dreigement om het dochtertje van Femke Halsema “uit elkaar te scheuren” waarbij Halsema dan moest toekijken. Echt een fijn PVV vriendje dus.

Wie is Neal? Neal is, ja Neal is gewoon Neal. Neal is hier overigens onlangs vertrokken en voor zichzelf begonnen, wij wensen Neal veel succes, maar dat gaat ongetwijfeld goed komen.

Tenslotte “onze leider”. Wie is onze leider? Leiders daar moet ik helemaal niks van hebben. Leiders bah.

Nou en dan hier het screenshot van deze freakshow:

2 gedachten over “Even wat duiding bij een stel PVV debielen”

  1. Een oorlogsgrapje: Duitser vraagt aan Nederlander: Haben Sie auch ein Fùhrer? Nederlander antwoordt: Nein, wir haben ein Leider. Leider.”

Reacties zijn gesloten.