Huilie huilie Wilders en de lamlendige pers

Wanneer krijgt dit walgelijke stuk vreten eens één keer een kritische vraag voor zijn kiezen?Toen de PVV hun 89 stinkvragen over de kosten van de allochtonen stelden, gaven ze niet thuis toen de pers informeerde naar de achtergrond van deze tsunami van vragen. Volgens crititci was de PVV “te schijterig om te zeggen wat ze bedoelden”, de pers constateerde slechts droogjes dat de PVV “niet wilde meewerken“.

Vast staat dat PVV’ers te arrogant en onbeschoft waren om een toelichting te geven aan de pers bij hun vragen. Dus nu moet de PVV niet zielig gaan lopen janken dat ze “zich geschoffeerd voelen”.

MAAR de pers moet ook niet piepen over de weigerachtigheid van dit kabinet om de 89 moslimprobleem-propaganda-vragen van de PVV te beantwoorden, want wanneer stelt de pers eens één kritische vraag aan Wilders? Ik heb het nog niet gezien. En als Geert Wilders weer eens, voor de zoveelste keer, om wat voor lul- en of kulreden dan ook weigert mee te werken aan een interview of debat, dan staat hieronder de oplossing;

Wilders weigert vrijwel elk debat. En als hij het accepteert is iedereen zo onder de indruk daarvan dat hij geen kritische vraag meer krijgt. Tijd dus ook voor de pers om niet meer te pikken dat Wilders categorisch alle debatten afslaat. Een simpele stellingname had kunnen zijn ‘als jij niet bereid bent je zaak te komen toelichten gaan wij ook niet over jou rapporteren. Moet je eens zien hoe snel Wilders komt opdagen. (meer)

Wordt het inderdaad niet tijd dat de pers eens aan het werk gaat?