20 gedachten over “PVV: Privé-club die leeft van Voorschotten op Volksverlakkerij.”

 1. Weer de groene das van de rechtbank. Sorry ik moest hem weer maken. :mrgreen:

  On: De Leider is er niet om het Nederlands belang te dienen naar mijn mening. Anders had hij concrete oplossingen,liep hij niet weg voor het debat en was hij transparant. Ik weet niet welk belang hij dient,maar zeker niet de Nederlandse. Het enige waar hij voor gezorgd heeft in Nederland is een tweedeling in de maatschappij.

 2. Die Huib schrijft wel goede stukken inderdaad. Die zou hier redacteur moeten worden. 😉

 3. Ja mensen houden toch graag vast aan hun eigen stekkie. Ik zou ook niet zonder meer voor een andere site gaan schrijven. En dubbel plaatsen schiet ook niet op want daar houdt google niet van.

  Krapuul moet gewoon succesvol worden dan komen de schrijvers als het goed is vanzelf.

 4. @5
  Nou ja, Krapuul is iig op de goede weg. Het gespuis verschijnt niet meer,op een verdwaalde ziel na.{knock on wood}

 5. Nou er mogen van mij best serieuze PVV-aanhangers komen die op een fatsoenlijke manier in discussie willen gaan, over de onderwerpen op deze site, dan doe ik wel mee.

 6. @7. jvdheuvel, dan moet je je draadje op bepaalde sites spammen?

  maar ja, voor je het weet heb je alleen de “kop” lezertjes binnen.

 7. Ik heb geen tijd om te spammen. En inderdaad bestaat voorzover ik weet de totale PVV-aanhang alleen uit kop-lezertjes. Inhoudelijke gesprekken met die lui schijnen volstrekt onmogelijk te zijn.

 8. wel de mensen die het wèl kennen, die volgen alleen OT hier. die begrijpen de rest van je site niet.

  tja, en dan is het niet zo boeiend.

 9. Ik ben het eens met de auteur van dat artikel: Wilders speelt geen open kaart. Niet tegen zijn vijanden, maar ook niet tegen zijn aanhangers.
  Idd is Islam maar een kapstok om de ethnocentrische, Fort Europa gedachte aan op te hangen. Moslims kan je net zo goed door hindoes of wat dan ook vervangen.
  Maar dat Wilders dat dan ook duidelijk zegt: ik ben tegen de overrompelimg van Europa door vreemdelingen.
  Al dat rond de pot gedraai van Islam zus en Koran zo…
  Jullie zullen gemerkt hebben dat IK die draai wel 100 % durf nemen, ik ben er vrijwel zeker van dat Wilders en zeker de meeste van zijn aanhagers ook zo denken, maar nu zijn de Wilders-adepten en hun bestrijders naast elkaar heen aan het praten.
  Het wordt tijd dat de Europeanen de leetste resten valse schaamte afleggen en klaar en duidelijk zeggen WIJ WILLEN EUROPA EUROPEES HOUDEN !!, wat is daar nu zo moeilijk aan zeg… al dat gedoe over Mohammed en Islam, daar interesseert zich toch geen hond aan zeg.

 10. @mercator

  jij bent ook geen PVV-er
  maar een klassieke racist van de oude stempel

  Wilders heeft bijvoorbeeld niks tegen de teloorgang van de Europeese cultuur door Amerikaanse invloed. Dat vind hij wel fijn omdat hij het verschil niet ziet tussen Nederlands en Amerikaans. Het is dan ook een nationalist van niks.

 11. Zwembad, ik had idd al aangegeven dat Wilders op bepaalde punten(niet alle) uit zijn nek kletst. Zijn blinde adoratie voor Amerika en zijn geslijm met orthodoxe Joden(die geen haar beter zijn dan zijn gehate moslims) vind ik helemaal niks.

  F De Winter hier ziet dat veel beter en juister, dat is zo. Wat Wilders met zijn Americanofilie niet ziet is het dat het juist de VS zijn die Europa willen destabiliseren door het met een enorm moslimprobleem op te zadelen.

  Volksnationalist ben ik idd, racist helemaal niet want dat zou betekenen dat ik bepaalde “rassen” lager zou schatten dan andere, iets wat ver van mijn bed is.

  Raar is wel dat volksnationalisme hier per dsirect wortd geassocieerd met kampen en rokende crematoria, terwijl de politiek van een land als Japan bijv. op en top volksnationalistisch is en niemand dat de Japanners lijkt te verwijten.
  Jappanners willen hun land ethnisch en cultureel homogeen houden en dat is niet alleen hun goed recht, maar ze hebben daar dan ook nog s volledig gelijk in.

 12. #13. jvdh

  volgers en meelezertjes waaronder de pvv ertjes.

  niet meer dan dat. want “schrijven”? dat zit er niet in.

 13. zou jij op een partij stemmen die door zionisten uit de VS wordt gefinancierd?

 14. @ 18: waarom niet? Geld is geld en als dat kan dienen om de moslims hier te kwellen is dat helemaal ok. En als de zionisten en Amerikanen blijven waar ze zitten zie ik daar al helemaal geen probleem in.

Reacties zijn gesloten.